Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Nem értek veled teljesen eggyet (A pioneer,onkyo,hitachi meg hasonlok mind ugyanaz) de köszi a hozzászólást. A Technics-hez csak azért nem ragaszkodnék mert hybrid IC a végfoka és pótolhatatlan ha tönkremenne, meg nem is távos típus de az tény hogy elismert jó készülék(ek)...
Hat igen igaz,az a hatranya hogy hybrid es nagyon haklis,otthoni zenere nagyon jo,de buliba csak tranzisztoros,moszfetes a tuti.
Igazad lehet a Pioneer-rel kapcsolatban van most nálam egy régi tipusú Pioneer SX-434 Receiver és elég furcsa a mély benne nagyon nem tetszik bár ez szerintem a hangszínfreki beállításból adódhat...Amúgy multkor láttam a munkáid egy részét a honlapodon és mit mondjak tátva maradt a szám főleg a lombfűrész munkáid tetszettek...
huu ez egy elismerés
![]()
Üdv.Valaki tudna feltenni olyan linket ahonnan erősítő manual-t lehet letölteni lehetőleg ingenesen...
Üdv.A napokba párszor kikötöttem ezen a linken de nem tudtam róla tölteni, gondolom be kellene regelnem...De ez ingenes akar lenni?
Sikerült beregelnem de sajnos nincs közte a keresett típus...
Idézet: „Nahát nahát...a meg nem értett zseni szindróma!” Azért is valóban nagy elismerés illeti haprot, hogy nem csak a tanult szakmájában ér el sikereket,eredményeket. :yes: (ez kicsit OFF, bocs)
Szia!Osztom a véleményed de ha már itt vagy segíthetnél nekem.Egy Denon PMA-720 erősítőnek kellene a manual de sehogy nem tudom levadászni...
Sziasztok!
Kaptam 4db hangszórót. két darab 8Ohm 5W és két darab 8Ohm 3W-osak. Ezekhez szertnék egy erősítő kapcsolást kérni, ha tud valaki. Úgy szeretném, hogy 1 hangdobozba egy 3W-os és egy 5W-os hangszóró kerülne. (Nem tudom a dobozon belül hogy kössem őket.) Köszi Üdv.
Ebben sound.man barátunk a profi!
Őt kérdezd meg, talán neki van, vagy tud szerezni. ![]()
Te is profi vagy!
![]() Köszi Tomy27 nevében is. Talán jó lesz neki.
Szia!
Nálunk egy DENON PMA-495R szolgál...USER MANUAL-om van, hozzá de nem tudom mennyire hasonlít a két modell ![]() Üdv: Abu.
Szia.Én se tudom de felteheted hátha más is tudja használni...
Köszi csak kár hogy ez kapcsrajz és nem tartalmaz információt a készülékről...
Na hali!
A pma720-as nekem sincs meg, de a 700asról van még egy pár infóm. Itt a link: Bővebben: Link
Köszi de szerintem ez már picit profibb készülék lehet, de már nem is keresem tovább ha már neked sincs meg akkor......
Üdv mindenkinek.Na úgy néz ki a dolog hogy eldöntöttem melyik erősítőt veszem meg, csak még fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval.A választás pedig a Denon PMA-720A esett, találtam főbb információkat egy külföldi fórumon (2 x135 W sous 4 Ohms. THD: 0,007%) és ez segített a végleges döntés meghozatalában, remélem jó döntést hoztam...
![]()
Szép döntés
![]() ![]()
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok... Találtam egy hangszórót, pontosabban ezt: http://bolthely.hu/mikroshop/id/00082_DYH_1530_56964. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen erősítőt ajánlottok hozzá? (A 20-25 Hz körüli jelek lennének fontosak) Előre is köszönöm: Imi ![]()
Szerintem TDA 7294, de ettől a hangszórótól ne várj csodát. Érzékenysége:88,6 dB ezért.
Köszi a gyors választ!
Nem mélyládába, meg ilyesmibe kell, hanem egy 20 - 150 Hz-es tartományban érzékeny akusztikus szenzornak szeretnék magzati szívhangjeleket leadni tesztelés céljából. Arra jó lehet?
Hűha
![]()
Tulajdonképpen magát a szenzort tesztelném, úgyhogy az lenne a jó, ha minél pontosabban vinné át a jelet. Mekkora erősítő kéne hozzá?
Szerintem vegyél egy kisebb hangszórót de márkásabbat és érzékenyebbet, amihez van adat és tudsz hozzá ládát építeni.
Mindenképpen kell láda? Mert itt a hangerő nem fontos, lehet nagyon kicsi is (a szívhang sem egy hangos dolog)... Esetleg tudsz ajánlani másik hangszórót?
Láda az tuti hogy kell. Olyan hangfalat próbáltál mint amilyen a a hifikhez adnak? Szerintem az jó lenne erre a feladatra.
Sziasztok!
Kaptam 4db hangszórót. két darab 8Ohm 5W és két darab 8Ohm 3W-osak. Ezekhez szertnék egy erősítő kapcsolást kérni, ha tud valaki. Úgy szeretném, hogy 1 hangdobozba egy 3W-os és egy 5W-os hangszóró kerülne. (Nem tudom a dobozon belül hogy kössem őket.) Köszi Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |