Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Nem értek veled teljesen eggyet (A pioneer,onkyo,hitachi meg hasonlok mind ugyanaz) de köszi a hozzászólást. A Technics-hez csak azért nem ragaszkodnék mert hybrid IC a végfoka és pótolhatatlan ha tönkremenne, meg nem is távos típus de az tény hogy elismert jó készülék(ek)...
Hat igen igaz,az a hatranya hogy hybrid es nagyon haklis,otthoni zenere nagyon jo,de buliba csak tranzisztoros,moszfetes a tuti.
Igazad lehet a Pioneer-rel kapcsolatban van most nálam egy régi tipusú Pioneer SX-434 Receiver és elég furcsa a mély benne nagyon nem tetszik bár ez szerintem a hangszínfreki beállításból adódhat...Amúgy multkor láttam a munkáid egy részét a honlapodon és mit mondjak tátva maradt a szám főleg a lombfűrész munkáid tetszettek...
huu ez egy elismerés abból mostanában elég keveset kapok, egyébként mert főleg az a szakmám. köszi
Üdv.Valaki tudna feltenni olyan linket ahonnan erősítő manual-t lehet letölteni lehetőleg ingenesen...
Üdv.A napokba párszor kikötöttem ezen a linken de nem tudtam róla tölteni, gondolom be kellene regelnem...De ez ingenes akar lenni?
Sikerült beregelnem de sajnos nincs közte a keresett típus...
Idézet: „Nahát nahát...a meg nem értett zseni szindróma!” Azért is valóban nagy elismerés illeti haprot, hogy nem csak a tanult szakmájában ér el sikereket,eredményeket. :yes: (ez kicsit OFF, bocs)
Szia!Osztom a véleményed de ha már itt vagy segíthetnél nekem.Egy Denon PMA-720 erősítőnek kellene a manual de sehogy nem tudom levadászni...
Sziasztok!
Kaptam 4db hangszórót. két darab 8Ohm 5W és két darab 8Ohm 3W-osak. Ezekhez szertnék egy erősítő kapcsolást kérni, ha tud valaki. Úgy szeretném, hogy 1 hangdobozba egy 3W-os és egy 5W-os hangszóró kerülne. (Nem tudom a dobozon belül hogy kössem őket.) Köszi Üdv.
Ebben sound.man barátunk a profi!
Őt kérdezd meg, talán neki van, vagy tud szerezni.
Te is profi vagy!
Köszi Tomy27 nevében is. Talán jó lesz neki.
Szia!
Nálunk egy DENON PMA-495R szolgál...USER MANUAL-om van, hozzá de nem tudom mennyire hasonlít a két modell Üdv: Abu.
Szia.Én se tudom de felteheted hátha más is tudja használni...
Köszi csak kár hogy ez kapcsrajz és nem tartalmaz információt a készülékről...
Na hali!
A pma720-as nekem sincs meg, de a 700asról van még egy pár infóm. Itt a link: Bővebben: Link
Köszi de szerintem ez már picit profibb készülék lehet, de már nem is keresem tovább ha már neked sincs meg akkor......
Üdv mindenkinek.Na úgy néz ki a dolog hogy eldöntöttem melyik erősítőt veszem meg, csak még fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval.A választás pedig a Denon PMA-720A esett, találtam főbb információkat egy külföldi fórumon (2 x135 W sous 4 Ohms. THD: 0,007%) és ez segített a végleges döntés meghozatalában, remélem jó döntést hoztam...
Szép döntés. A DENON-ok nagyon ügyes erősítők...a miénken például van egy olyan csodapoti, amit úgy hívnak, hogy variable loudness play és azt csinálja, hogy a hangerőtől függően lenyomja vagy felgörbíti a frekvenciagörbe végeit
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok... Találtam egy hangszórót, pontosabban ezt: http://bolthely.hu/mikroshop/id/00082_DYH_1530_56964. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen erősítőt ajánlottok hozzá? (A 20-25 Hz körüli jelek lennének fontosak) Előre is köszönöm: Imi
Szerintem TDA 7294, de ettől a hangszórótól ne várj csodát. Érzékenysége:88,6 dB ezért.
Köszi a gyors választ!
Nem mélyládába, meg ilyesmibe kell, hanem egy 20 - 150 Hz-es tartományban érzékeny akusztikus szenzornak szeretnék magzati szívhangjeleket leadni tesztelés céljából. Arra jó lehet?
Hűha Ilyennel még nem volt dolgom. Amúgy szerintem jó, de inkább kérdezz meg másokat mert ebbe nem vagyok biztos.
Tulajdonképpen magát a szenzort tesztelném, úgyhogy az lenne a jó, ha minél pontosabban vinné át a jelet. Mekkora erősítő kéne hozzá?
Szerintem vegyél egy kisebb hangszórót de márkásabbat és érzékenyebbet, amihez van adat és tudsz hozzá ládát építeni.
Mindenképpen kell láda? Mert itt a hangerő nem fontos, lehet nagyon kicsi is (a szívhang sem egy hangos dolog)... Esetleg tudsz ajánlani másik hangszórót?
Láda az tuti hogy kell. Olyan hangfalat próbáltál mint amilyen a a hifikhez adnak? Szerintem az jó lenne erre a feladatra.
Sziasztok!
Kaptam 4db hangszórót. két darab 8Ohm 5W és két darab 8Ohm 3W-osak. Ezekhez szertnék egy erősítő kapcsolást kérni, ha tud valaki. Úgy szeretném, hogy 1 hangdobozba egy 3W-os és egy 5W-os hangszóró kerülne. (Nem tudom a dobozon belül hogy kössem őket.) Köszi Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |