Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Arra is találasz a cikkben egy jó megoldást
Hú, szép darab. A kozépső trafó gondolom a hálózati, a két szélső meg a kimenő trafó. A kimenők alatt a sok kondi az miért van ott ?
Köszi.
Igen, jól gondolod. A kondik nagyrésze táp.
nagyon komoly. föleg a középső trafó hűtése tetszik
Az a kis venti amolyan biztonsági cucc, mert sajna egyszer már kellett újratekertetni a trafót... Nem forog állandóan, csak ha tekercs és a vasmag közé dugott bimetall kapcsol.
Nem semmi, anno az én első nyákom, is hasonló volt, hibátlan is volt, egy 1W -os, hangszórót, szépen megtudta hajtani, de egy kicsit csunya lett, mert a vasklorid annyira megmarta a fóliát, hogy át kellett cineznem az egész lapkát, és nem az a kimondottan jó forasztópákám volt, ami miatt egy kicsit ronda lett.
Jó lessz, csak így tovább!
Sziasztok!
Ma lettem kész életem idáigi legnagyobb és legszebb munkájával! Egy autós erősítőt csináltam. Bedobozolva még nincs, de remélem azis ilyen szépre sikerül legalább. A végfok st151, aktív mélyszürő és koppanásgátló amiket tartalmaz. Nagyon sok munkám van benne, a szögalukkal is sokat dolgoztam. A legnehezebb része maga a táp volt amiben zoz11 segített, nélküle ez nemjöhetett volna létre szóval nagy köszönet neki ! Már egyszer lelett tesztelve, öszekötve az egész és pöpecül működik Most kicsit kuszák még rajta a kábelok de majd még alakul egy picit...Nah és a képek:
a kimenő ne aggasszon, lehet hogy tudok segíteni. Én már csináltan pl 6l6gc csőhöz, és nem nagy dolog..
Nagyon tetszik, méghogy kuszák a kábelok, alig van benne vezeték mestermű.. megérne egy cikket.
50 watthoz hálózati, fojtó, kimenő
kezdésnek nem rossz. Vaskloriddal marattad? én már régen áttértem a sósavra, mert sokkal olcsóbb és gyorsabb.
vicsys- akkor ott valami bibi van, mert a trafnak nem szabad melegednie. a csövek áramfelvétele jelentéktelen, a fűtés tekercse lehet alulméretezve. Legalább 2,5-ös huzal kell
Üdv
Én vaskloridot használok mert az kevésbé oan veszéjes mit a sósav 7805
"oan" "veszéjes"
Erről villámgyorsan szokj le ezen a fórumon!
Biztos a "veszéjes" is direkt volt.
Gratulálunk!
''Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb.''- a viccet félretéve: előfordul...
Üdv!
A nyelvtani hibák kiküszöbölésének a legpraktikusabb módja az, hogy még el küldés előtt átolvasod egyszer a hozzászólást és a hibák pirossal alá vannak húzva.
Már akinek van helyesírás-ellenőrző a böngészőjébe telepítve!
Üdv
Az explorer-en nicsen helyesírás ellenőrző!
:OFF
Pár hete unalmamban visszaolvastam az összes hozzászólásomat. 1 nyelvtani hibát vettem észre így utólag-futólag. Ráadásul mindet egy PDA-telefon virtuális billentyűzetén kopogtattam be. Szerintem kb. ennyi fér az "előfordul" kategóriába. : ON
Csak így tovább és még nagyon sok örömöteli perced lesz a barkácsolásban.
:on:Megadom magam...:off:
Hát ismét eljött a mutogatás ideje!
Közben figyelemmel követtem a cuccaitokat!...lenyűgöző,hogy mire vagytok még mindig képesek Nah és akkor én is befejeztem pár apróságomat A honlapomat is frissítettem...persze ezek alulra kerültek,időrendi sorrendbe. Újratervezni nem akartam...majd bedátumozom és csoportosítom. Akkor aki egyből oda akar menni,annak itt van De csatoltam képeket ám...főként a lényegről. Nem szeretnék offolni...elég,ha privibe gondoljátok a tetszést,nemtetszést. Biztos lesz egy két kép/emlék,aki már látta,hogy nem elég részletes. De van,amit eltakartam inkább...pl az új FET-es végfok...keszekusza kábelek,mert nem volt kapható a gyári FET már bele....így minden kivezetve...szal azt nem tettem fel. A hangváltóm értékei sincsenek fent....de kitalálható...értelemszerűen jól beszabályoztam csak a jeleket....így megszünt a fel- és alharmónikus zaj még a hangszórókon is. De beszéljenek a képek és a honlapom |
Bejelentkezés
Hirdetés |