Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Arra is találasz a cikkben egy jó megoldást
![]()
Hú, szép darab. A kozépső trafó gondolom a hálózati, a két szélső meg a kimenő trafó. A kimenők alatt a sok kondi az miért van ott ?
Köszi.
Igen, jól gondolod. A kondik nagyrésze táp. ![]()
nagyon komoly. föleg a középső trafó hűtése tetszik
![]() ![]()
Az a kis venti amolyan biztonsági cucc, mert sajna egyszer már kellett újratekertetni a trafót...
![]()
Nem semmi, anno az én első nyákom, is hasonló volt, hibátlan is volt, egy 1W -os, hangszórót, szépen megtudta hajtani, de egy kicsit csunya lett, mert a vasklorid annyira megmarta a fóliát, hogy át kellett cineznem az egész lapkát, és nem az a kimondottan jó forasztópákám volt, ami miatt egy kicsit ronda lett.
Jó lessz, csak így tovább! ![]()
Sziasztok!
Ma lettem kész életem idáigi legnagyobb és legszebb munkájával! Egy autós erősítőt csináltam. Bedobozolva még nincs, de remélem azis ilyen szépre sikerül legalább. A végfok st151, aktív mélyszürő és koppanásgátló amiket tartalmaz. Nagyon sok munkám van benne, a szögalukkal is sokat dolgoztam. A legnehezebb része maga a táp volt amiben zoz11 segített, nélküle ez nemjöhetett volna létre szóval nagy köszönet neki ![]() Már egyszer lelett tesztelve, öszekötve az egész és pöpecül működik ![]() ![]()
a kimenő ne aggasszon, lehet hogy tudok segíteni. Én már csináltan pl 6l6gc csőhöz, és nem nagy dolog..
Nagyon tetszik, méghogy kuszák a kábelok, alig van benne vezeték
![]()
50 watthoz hálózati, fojtó, kimenő
kezdésnek nem rossz. Vaskloriddal marattad? én már régen áttértem a sósavra, mert sokkal olcsóbb és gyorsabb.
vicsys- akkor ott valami bibi van, mert a trafnak nem szabad melegednie. a csövek áramfelvétele jelentéktelen, a fűtés tekercse lehet alulméretezve. Legalább 2,5-ös huzal kell
Üdv
Én vaskloridot használok mert az kevésbé oan veszéjes mit a sósav ![]() 7805
"oan" "veszéjes"
Erről villámgyorsan szokj le ezen a fórumon! ![]()
Biztos a "veszéjes" is direkt volt.
![]() Gratulálunk!
''Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb.''- a viccet félretéve: előfordul...
![]()
Üdv!
A nyelvtani hibák kiküszöbölésének a legpraktikusabb módja az, hogy még el küldés előtt átolvasod egyszer a hozzászólást és a hibák pirossal alá vannak húzva.
Már akinek van helyesírás-ellenőrző a böngészőjébe telepítve!
Üdv
Az explorer-en nicsen helyesírás ellenőrző!
:OFF
Pár hete unalmamban visszaolvastam az összes hozzászólásomat. 1 nyelvtani hibát vettem észre így utólag-futólag. Ráadásul mindet egy PDA-telefon virtuális billentyűzetén kopogtattam be. Szerintem kb. ennyi fér az "előfordul" kategóriába. : ON
Csak így tovább és még nagyon sok örömöteli perced lesz a barkácsolásban.
:on:Megadom magam...:off:
Hát ismét eljött a mutogatás ideje!
Közben figyelemmel követtem a cuccaitokat!...lenyűgöző,hogy mire vagytok még mindig képesek ![]() Nah és akkor én is befejeztem pár apróságomat ![]() A honlapomat is frissítettem...persze ezek alulra kerültek,időrendi sorrendbe. Újratervezni nem akartam...majd bedátumozom és csoportosítom. Akkor aki egyből oda akar menni,annak itt van De csatoltam képeket ám ![]() Nem szeretnék offolni...elég,ha privibe gondoljátok a tetszést,nemtetszést. Biztos lesz egy két kép/emlék,aki már látta,hogy nem elég részletes. De van,amit eltakartam inkább ![]() A hangváltóm értékei sincsenek fent....de kitalálható...értelemszerűen jól beszabályoztam csak a jeleket....így megszünt a fel- és alharmónikus zaj még a hangszórókon is. De beszéljenek a képek és a honlapom |
Bejelentkezés
Hirdetés |