Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendezvény-hangosítás (PA) hangtechnikái
Lapozás: OK   13 / 244
(#) vtsoftware válasza soos csaba hozzászólására (») Szept 3, 2008 /

Hali

Most isten őrizz, nem "rosszdiból" mondom, de ennyi cumó elég egy kisebb hangosítás lebonyolításához?

Egyébként nem rossz.
(#) sound.man válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 3, 2008 /

Ennyi cumó simáán. Még sztem sok is. Mi falunapon kisebb motyót vittünk és senki nem panaszkodott hogy hallk volt. Igaz, toltam neki rendesen.
(#) soos csaba hozzászólása Szept 3, 2008 /

+ Meg egy kep.Ja es szeretnem kikerni a velemenyeteket erol a hangfalrol,hogy erdemes e megveni ket ijet,es hogy mennyire trapabiro,vagy hogy ismeri valaki ezt a markat.En nagyon elvoltam ragadtatva tole,mert bitangul jol szolt szabadteren.ugy melybol,mint magasbol gyonyoruen szolt! Bővebben: Link
(#) sound.man válasza (») Szept 3, 2008 /

Amúgy jó kis motyó.
(#) soos csaba hozzászólása Szept 4, 2008 /

Sziasztok!Akor tudna nekem segiteni valaki hogy erdemes e megveni ezt a PA 502-es tipusu hangfalat?,esetleg valami velemenyt ha valaki talalkozot ezel a markaval.Elore is koszonom!Pa 502
(#) badvirus válasza DJ_Tacee hozzászólására (») Okt 1, 2008 /

par hozzaszolassal ezelott volt szo a phonic max2500 erositorol.... csak annyit szeretnek hozzafuzni hogy nem ajanlom hogy 2ohm-on hasznald mert ha jol tudom nem stabil csak 4ohm-on. az egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy eleg keves vegtranzisztor van benne a teljesitmenyhez kepest. Ecler-ek az xpa7000-be azert pakoltak rendesen vegtranyot. Lehet hulye teoria, de szerintem valamivel megbizhatobbak a sok vegtranyos erositok. Ez csak egy velemeny volt , nem kell nekemugrani miatta. sziasztok....
(#) badvirus válasza badvirus hozzászólására (») Okt 1, 2008 /

U.I: azert arban is van kulonbseg az Ecler es a Phonic kozt. Ennyi penzert jobban nem lehetett volna... szerintem.
(#) sound.man hozzászólása Okt 22, 2008 /

A trapéz és a sima láda között mi akülönbség? Állítólag a trapés jobb, de miért?
(#) hapro válasza sound.man hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Mert abban kevesebb párhuzamos fal van mint egy síma doboz alakú hangdobozban.
És ahogy írták kevesebb állóhullám alakulhat ki.
(#) sound.man válasza hapro hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Köszi a segítséket mind a kettőtöknek.
(#) sound.man hozzászólása Okt 22, 2008 /

Holnap elkezdem ezt a ládát építeni. Kíváncsi vagyok hogy fog szólni, remélem jól mert nem akarom kidobni a láda árát az ablakon. Valaki itt épített már ilyet?
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Azt hittem rámégy a Big-Gun-ra .
(#) Pyte válasza sound.man hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Nekem is volt 2darab jól szól de magába nem használnám ! ebből nem elég 2darab kell oldalanként vagy 8-8darab!Összefordítva hogy szép nagy tölcsért alkosson !Ehez kiegészítéskésnt kéne 2rutse és úgy már jó lenne!
(#) sound.man válasza Pyte hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Szóval neked kettő volt és jól szólt. Köszi majd kipróbálom. Igen én is olvastam hogy több kell de nem érdekel... Haver hallott kettőt és az is jól szólt, a Garry-sok meg már full profik én meg nem.

Egyébként milyen hangszórót akarsz beletenni?
Mert ebbe valami Somogyi és társai nem igazán jók főleg ha nem vászon peremes!
És csatolok két képet a cuccom egy részéről
(#) szabi83 válasza Pyte hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Ez lesz benne
(#) sound.man válasza Pyte hozzászólására (») Okt 23, 2008 /

Igen Szabi, ilyen lesz benne. Rutse-nak mit tettél a külsejére? Mert jól néz ki! Amúgy miért szeretnéd eladni őket?

Mármint mit a külsejére??A festésre gondolsz??
Egyébként az eladás oka nagyobra váltás miatt!
És más redszer lessz majd ha sok pénzem lessz!
(#) sound.man hozzászólása Okt 26, 2008 /

Elkeztdem építeni a két HD15-öt, már a lapok le vannak vágva szépen legyalulva majd holnap vagy holnap után elkezdem összerakni. Majd teszek fel képeket ha van rá igény.
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Van hát! Ezért van ez a topik. .
(#) sound.man válasza sound.man hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Okés. Mostanáig azt csináltuk megint meg tegnap is. Holnap délelött nem leszek itthon de délután folytatom és akkor lesz kép.
(#) Pyte válasza sound.man hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Lehet egy kérdésem ? Milyen vastagságú és milyen anyagból csinálod meg a hajlított ívet?
Csak azé kérdem mert nem egyszerű eset
(#) sound.man válasza Pyte hozzászólására (») Okt 26, 2008 /

Rétegelt lemezből. Hanyas azt még nem tom mert haver hozza majd, mert neki van. Olyanból csináltuk neki a rutse-nél is a tölcsért.
(#) Pyte válasza sound.man hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Csak egy dologra kell oadfigyelni a rétegelt lemez hajlításánál mert nem minegy hogy van vágva mert csak egy irányba lehet hajlítnai !Ha a másik irányba próbálod akkor törni fog!Nekem a rutséba 3db 6mm es rétegelt lemez van behajlítva de csak ezt is külön külön lehetett belehajlítani
(#) sound.man válasza Pyte hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Igen, tudom mert én is csináltam rutse-t is. Úgy szoktuk h meghajlítjuk merre hajlik és úgy mérjük fel rá a méreteket. Köszi azért.
(#) andras888 hozzászólása Okt 27, 2008 /

Hello!
Van egy erősitőm, (http://fi.diplodocs.com/fullswf-FISHER.php?type=.SWF&file=SWF/FISHER/30-01-08-17-58-30-145&langue=fi&img_width=589&img_height=809&cat=vide ) 8ohm kimenetel + egy pár hangfal (3 utas, hangváltó, Sal ahx 2030, a többit nem tom).
Az lenne a kérdésem hogy, az erősítő 8ohm, a hangszóró 4ohm, baj e ez? Ha igen akkor mi tok csinálni vele? (hangszóró csere nékül)
Meg a linken az adatokban a 185, vagy a 35 wattot kell nézni, és rms vagy nem?
Előre is kösz a válaszokat!
Üdv! András
(#) zoli200 hozzászólása Okt 27, 2008 /

Semmi csak leéghet Tehát nem ajánlom biztos nem tud 4-16.Ohmig a véged??
(#) sound.man válasza andras888 hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Ez a service manual miért csak 3 oldal? Nekem meg van végig ha érdekel. Amúgy ha nem full hangerőn hajtod akkor bírja.
(#) andras888 válasza zoli200 hozzászólására (») Okt 27, 2008 /

Nem tom nem értek hozzá.
(#) zoli200 hozzászólása Okt 27, 2008 /

Elvileg van neki egy adatlapja,vagy keress rá a neten.
Következő: »»   13 / 244
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem