Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom, hányszor esett szó az alkatrész kódokról.
104 - azaz 10 és 4 db 0 = 100000 pF = 100 nF 222 - azaz 22 és 2 db 0 = 2200 pF = 2,2 nF 223 - azaz 22 és 3 db 0 = 22000 pF = 22 nF ...és így tovább.
Az a jó, amikor ugyanazzal a témával, témakörrel, tőbb helyen is foglalkozunk, hogy egyáltalén nem lehet később megtalálni egy adott válsaz! A számtalanszor ugyanazt leírni unalmas és csak a helyet pazarolja a szerveren. (Főleg ha képek is vannak mellékelve...)
S, legyen errre egy példa a Trafó és transzformátor. ![]() ![]()
Miért gondolod, hogy mindenkinek olvasnia kell minden topicot?
Miért gondolod, hogy minden kérdést fel kell tenni minden topicba? Miért gondolod, hogy nem lehet témát tartani? Miért gondolod, hogy... ![]()
A figyelmetlenségem miatt majdnem oktalanul vádoltalak.
Elnézést kérek! Köszönöm Norberto, a hozzászólásom javítását.
Már csak egy dolog nem tiszta az előző kérdéseim közül:
Idézet: „Van még 2Led is képen, szerintetek melyik lehet a BPYP24? (gondolom a fehér, igaz?)” Ezen a képen.
Mivel az a fototranzisztor, szinte biztos.
Sziasztok volna nekem egy nagy problémám sajnos van egy ilyen alkatrészem amiröl nem tudom hogy micsoda ez van tá irva 154 J
SS
150 nF-os kerámiakondenzátor. 5%-os tűrésű.
Köszike a segitséget és ezt hogy tudom kimérni multival hogy jó e
Beállítod a műszert a 200nF-os méréshatárba, elhelyezed a mérőzsinórokat a megfelelő aljzatba, kontakt...
Üdv
Van egy ilyenem hogy TA76431AS... Az adatlapját megtaláltam, de nem tudom mi a funkciója: Adjustable Precision Shunt Regulator. Odáig eljutottam h valami feszültség szabályzó... Ha valaki tudja mi ez írjon. Köszi ![]()
sziastok! Ha esetleg tudna valaki segíteni mielőbb válaszoljon! Nem tudom mi ez csak ez van rá írva: 2N3055 írjátok már meg mi ez! Köszönöm
![]() ![]()
de még ebből mindíg nem tudom mi ez!
sajnos.. : ![]() ![]() ![]() Kevesebb smile többet mond! Frankye
Pedig ott van benne. Teljesítménytranzisztor. :yes: Minden adata benne van.
Nagyon köszönöm!
![]() ![]() ![]() Ez az alkatrész nekem egy magasfeszültséggenerátorhoz kell. szerinted ezt muszály beletenni?? Kevesebb smile többet mond! Frankye Idézet: „szerinted ezt muszály beletenni??” Szerinted a kenyérbe muszáj lisztet tenni? Mit gondolsz: A kapcsolási rajzba csak úgy tették bele, a kóbor apácák megtévesztése végett? Vagy hogy a hozzád hasonlóakat bosszantsák?
Köszi
Angolból ennyit én is tudok ![]() De hogy mire jó és hogy hogyan lehet használni azt még mindig nem. Nem hogy használni akarnám, csak kezembe akadt, egy régi rossz nyomtató tápjában. Nagyobb feszt bíró fesszab IC-t kerestem (azt is találtam) csak ez mellette volt.
elnézést moderátor úr! Csak még kezdő vagyok és amúgysem azt kérdeztem, hogy muszájbeletenni, hanem azt hogy lehete helyettesíteni egy másik típussal.És moderátor úr tudna nekem abban segíteni, hogy hollehet találni a kapcsolásban szereplő alkatrészek jelmagyarázatát, azt nagyon megköszönném!
Na hello ez lenne az! Megcsináltam de sajnos nem működött ma megcsinálom mégegyszer hátha működik!
Ok nagyon köszönöm! fel is teszem a kezdők topcjában hátha kell valakinek! A 24Ohm-os 1W os ellenállás helyett nem jó egy 2W os??Mert 1W osat nem találtam otthol és venni sem tudok mert sajnos
![]() ![]() ![]()
megint én!... Na szval azt szeretném kérdezni, hogy az N23055 öt nem e lehetne helyettesíteni egy BU50..(a többi nem jut eszembe)?
Hy all!
Van 3 tranzisztorom, de nem tudoim sem a lábkiosztásuk, sem az erősítési tényezőjüket, tudnátok segíteni?(a google most nem volt jó barát, a multiméter pedig láak nélkül nem ér semmi, de azért megpróbáltam és kétféle is kijött: 15 és 800 is, melyik lehet a jó?) CBC239B C33740 W60 C32740 W62 előre is köszi
Csak jól emlékeztem,az áramerősitésre vonatkozó adat a 40. A 25 jelzésű gyengébb példány.
Hello!tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol lehet megnézni az alkatrészek sorszámából, hogy az milyen alkatrész és az mire való?
De itt van az alkatrészek listája: 1N 914 8145/ 0180 KC156A/ 0380 CE1303/ 220,u/A 100V (82) CE1203 100,u/A 63V (86) CE1204 470,u/A 16V CE1204 10,u/A 63V (86) CE1203 10,u/A 63V (85) C213 220n K 160V- C242 33n K 250V- ![]()
EZ MI? ÉS MIRE SZOGÁL? (A KÉP CSATOLVA)
Ne tölts fel 1,7Mb-os bmp-t és ne kiabálj! --vicsys |
Bejelentkezés
Hirdetés |