Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ezen teljesen lezsibbadtam...
Komolyan mondom, megyek a legközelebbi boltba, és veszek egy mitoménmilyen kábelt a jó öreg C64-emhez. Ja, és nincs valakinek olyan kártyája, ami videókártyának van álcázva? De az a másik is jó lenne, ami USB-s, mert az használható C64-hez, és laptophoz is.
Tudod, ahogy a bitek mennek a kábelen, közben hozzásúrlódnak a kábel oldalához, és mint tudjuk, a surlódás kopással jár.
...de ha esetleg olajba meríteném a kábelt, az esetleg megnövelné az élettartamát?...
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya
elkezd hisztizni és sírni: "Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom!"Megölöm, hivd ide mondja az apa. A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr, Armani-öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: "A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről. Először is fizetem a lányuk összes kiadását, élete végéig Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont ha elvetél, nem igazán tudom, hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak?" Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, csak ráteszi a férfi vállára a kezét, és így szól: "Akkor meg,,,,,d még egyszer!
A mai viszonyok között nagyon sok apuka és anyuka ilyen lehetőségre vár!Jóóóó!
Gyerek meg az apja egy nap elmennek pecázni. Kifogják az aranyhalat, mondja az aranyhal:
- Ha visszadobtok, kívánhattok hármat! Gyerek gyorsan: - Cukor, csoki!!! Apa dühösen: - Lóf@sz a seggedbe! - Ááááááááááááááá!!!
Informatikusok vigyázzatok! Itt a 16 bites új generáció! Természetesen Kínából...
ÁÁÁÁÁ ez fáj. nem kelett volna a mókásba rakni. mert nem az.
kövezzetek meg, de amit én szoktam modani: "Atombombát Kínára, a Himalája megfogja!"
Elolvastam hogy mik vannak az oldalon, utána pedig beírtam a googleba hogy "WGA" na ezt mazsolázgassátok
Bővebben: Link Bővebben: Link Üdv!
Az ilyen hülyéket börtönbe kéne zárni Vagy száműzni őket
:bummafejbe: Akkor mostmár tudom mi mind szúrja a talpam. Itt az asztal alatt meg van foldva az UTP kábelem és biztos lépek bele az egyesek kampójába.
És akkor mi van a vezeték nélküli hálózatokkal?
Ha az adatok utjába állok belém fog szúródni az egyes?
Ha elméletem helyes, akkor ezt a prog.hu-s emberkék/emberke alkotta. Ugyanis ott volt egy csomó ilyen "jajj meg akarok tanulni hekkelni, lééécccíííí taníccccccssssssatok meeeg". És ott ajánlottak neki WGA-t. Legalábbis én ott találkoztam először WGA val.
Én ilyen vizuális alkat vagyok,és mindent elképzelek; gondoljatok bele (néhánnyal előbbi kommentben linkelték be a hackes oldalt a 8 bites gépekkel), bemegy a gyerek a számtech boltba, és veri az asztalt, meg ordibál, hogy neki márpedig ilyen 8 bites UTP crosspatchkábel kell. És a boltos kapásból elmebetegnek nézi (bár manapság a Pistike a sarokról is számtech boltot nyit, és még a végén utáénajár ), egy idő után a gyerek duzzogva hazamegy, meg minden, de nem kapcsol, hogy ennek az egésznek ő a legnagyobb áldozata
Nekem inkább ilyen "belefujtom magam egy kanál vízbe" kényszert váltanak ki belőlem.
EZ SZÁNALMAS
Nekem tetszik (milyen eredeti ötletek.. )
Én tudom miről lehet szó, voltak a kis buta kockák a suliban akiket mindíg szivattak a nagy csúnya focisták, de kockák most bosszút állnak
egész biztos
Szerintem erre az egész WGA-s témára simpi megjegyzése tette fel a koronát:
Idézet: „Ne köss görcsöt a vezetékre, mert eltéved a bizsera!” Nincs valahol földön fetrengő szmájli?
Na hát ez a mai nap az osztályomban nagyon nagy volt.. Tiszta Einsteinek gyülekezete..
Bemegyek reggel.... 10 perc múlva elkezdi az egyik 2.5Val (kettő egész öt tized volttal) megöl egy lovat mondom magamban az már teljesítmény... Erre megszólal a másik "nem a volt a lényeg hanem az amper" ez már kiakasztotta bennem az "órát" Szerencsétlen lovon hogy a fenébe folyhatna ekkora kis feszültségen nagy áram? Hisz viszonylag nagy az ellenállása.. Erre jönnek a válaszok mármint az amperes dologra mert én nem vitázok ezekkel úgyis kimagyarázzák... 2.5V 2 ceruzaelem feszültsége de PÁRHUZAMOSAN kapcsolva Egy másik gyerek egy pár órával ezek után mondja a másiknak: Ha a kocsiba elromlik az akku és pl 40aH helyett 55aH-st tesz bele leég az önindító na ez is érthet hozzá (magamban mondom) A feszültség nem nagyobb több áram hogyan folyik? üdv! Kép: Hivatkozás
Azert a felnottek is tudnak alkotni:
Tegnap megyek a Rudas Laszlo utcaban, es az elottem levo csajt megallitja egy idosebb no: - Ne haragudjon, meg tudja mondani hogy hany ora van? - Pont haromnegyed ot. - Akkor hany percem van meg otig? - Tizenot... Na de az se volt kutya amikor megyek a Hungaria koruton es latom hogy all a sarkon tanacstalanul egy vak feher bottal a kezeben. Egy neni meg mar ket kezzel mutogatja neki hogy merre menjen... Es ha mar vakokrol esett szo, a multkor az Ors vezer teren is lattam egy segitokesz holgyet. A buszvegallomason szepen karonfogta a vakot es temposan elindult vele a kivant iranyba. A megallot jelolo oszlopot (amin a menetrend is van) elegansan kikerulte balrol, viszont a jobbkezevel vezetett szegeny vak srac teljes lenduletbol felkenodott ra...
Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik:
- Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál? Mire a másik: - Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összesz@rtam magam.
a bizsera szorol jut eszembe.
az éjjelbátor felkergette a lesmestert a bizserge fára
Erról jut eszembe, én most váltottam iskolát (általános-szakközép), természetessen elektro szak, úgy a második hét magasságában már elég jól ismertük egymást és az szünetben állunk a terem előtt, oda jön hozzám az egyik gyerek és valahogy szóba hozta, hogy van nekik valami villanypásztor és hogy ha hozzányúl jól megrázza. Én értelmesen bólogatok és mondom hogy igen, tudom hogy milyen is az. Erre aszondja, hogy 10000A-jön belőle ki. Na ettől telljessen elhűltem. Elkezdtem neki magyarázni, hogy az lehetetlen, főleg ilyen nagy feszültségen, hiszen ha 10000A-t elő is tudna állítani, ami lehetetlen, belenyúlna ész sz@rrá égne egy pillanat alatt. Mondtam neki, hogy az olyan 10-20kV és nagyon nagyon kicsi amper. De ő nagyon erősködött, hogy az van ráírva a doboznak az oldalára hogy 10000A. Mondom neki hogy az lehet hogy a típusszáma, vagy csak fordítva tartotta mikor megnézte. De aztmondta hogy ott A van. Ezután még mondtam neki hogy az lehetetlen, aztán fogta magát megfordult elment. Elég olyan képet vágott, hogy idejön ez a hülye aztán okoskodik itt nekem... Na mindegy ennyit az értelmiségi szintjéről....
Erről meg nekem az jut eszembe (ez is a mai napion volt)
Elkezdi az egyik hogy a villanypásztorból 12V jön ki és 100. ezer A erek mondom magamba hogy az már tekerheti a villanyórát Mondom neki hogy az 30-40kV de nem hiszi el hogy létezik Én elhiszem hgoy létezik hisz már kezet is ráztam 35-40kV-al Sőt SAJNOS még a 230V-al is (szíven át) azóta óvatosabb vagyok. Az a piszok 230V W betűt égetett a kisujjamra.. de ez részemről nem igazán vicces.. Bár ez már kb fél éve volt de a mai napifg nem értem hogy hogyan történt! Hisz a tenyerem a FÖLDELÉSEN volt üdv! :yes:
Ilyen emberekkel én is találkoztam már, azok is azt mondták hogy 100kA meg 12V. és ott menőztek a gyújtóból kiszerelt szikra generátorral(nem tudom mi a pontos neve), hogy az ezer A és több ezer V-ot állít elő....
Fizika 1-es |
Bejelentkezés
Hirdetés |