Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
miután bekötötted, nem tűnt el másik eszköz? vagy netán látható csak nem tudod elérni?
Bekötöttem, és semmi más nem tűnt el. illetve nem tudok róla, hogy eltűnt volna és nem tudom elérni.
Már próbáltam hogy lehúzom a másik ATA-s DVD-t hátha, próbáltam, hogy másik SATA csatlakozóba dugom, de semmi. Közben kértem telefonos segítséget is egyik ismerősömtől, és azt mondta, hogy a BIOSban engedélyezzem a SATA-t, de ott mégcsak SATA feliratot sem találtam sehol, nemhogy olyat ahol azt engedélyezni tudom. Ilyenkor mi van? Olyan lehet, hogy raktak SATA csatlakozót az alaplapra és mégsem tudja azt? Egyébként Asus A7n8x-e deluxe alaplap. Amit csak le lehetett tölteni drivert az asus honlapjáról már leszedtem és telepítettem is.
Ez jó! A ftaerom a Cserháti László nevezetű, dolgozik a Saminal -nál! 72.000Forintos fizetés, az a béka ***** alatt van ott!
Nem akartam én senkit megbántani.
Most volt ez a "Celeb vagyok, ments ki innen" izé a tévévben. A Pákó meg úgy jött ki, hogy a pólójára nagybetűkkel rá van írva a Delhusa Gjony magántelefonszáma (én is felírtam, ha kell odaadom ) . Az meg majd csodálkozik, hogy egymillió nemfogadott hívása, meg sms-e lesz a sok rajongójától. Mert azért biztos van neki is. Jajj de nagyon hülyék az emberek...
Egy jumpert kellett az alaplapon átdugni és máris jó lett.
Végül aztán melyik DVD íróra esett a választásod?
Pioneer. A boltos ajánlott a samnsungot, hogy olcsó és jókat mondanak róla, akkor hezitáltam egy kicsit, de igazság szeirnt már úgy mentem oda, hogy pioneer kell nekem. 215-ös lett az volt. Olyan halk az LG után mint ha nem is lenne. Az olyan volt mint egy helikopter rotor. 6600 volt, a samsung meg 4500 lett volna, ezért is volt az a kis hezitálás.
És már megint töröm a jeget!Tegnap este tíz óra óta nem szólalt meg senki! :gumicsirke: Tegnap igazából törtem a jeget!Még a nyáron beraktam egy sört, a mélyhűtőbe hogy gyorsan lehűljön,most vettem ki.Tényleg lehetett törni a jeget!
Tegnap előtt a a mozi kertjében roma (Nem vagyok rasszista)fiatalok,17 évesek lehettek,szétvertek egy Nok..ia telefont.Állítólag zsír új volt.Nagyokat szikrázott a térkövön. :no:
Sziasztok
Meg kellene adnom a tel.számom egy amerikai oldalon, de mindig azt írja hogy adjak meg érvényes számot. Ilyenbe kellene beleírni: [###] (###) ###-#### Így próbáltam már: [+36] (030) 123-4567 De nem fogadja el. Meg tudnátok mondani hogy írjam be hogy "szabályos" legyen? Néztem már a Wiki-n de nem értem :no: Köszi szépen
2 indián megy a kiszáratt folyó mederben.
- NagyMedve honnan van itt ilyen sok kő? * A folyó hozta ide. - És hol van most a folyó? * Elment kőért.
üdv.
ha jol rémlik akkor a 036 lesz a te embered.anno ilyennel énis küzdöttem. üdv Sergei
Hát [036] (030) ...-al sem jó.
Amit én tudok: a 36 helyettesíti a 06-ot, de akkor +36-nak kell beírni. a"+" jelet 00-val lehet még beírni. Szóval a lehetséges változatok:
06xx1234567 +36xx1234567 0036xx1234567
Ki mondja meg, hogy mi van a képen?
Amúgy ha vki vevő a logikai feladatokra van itt egy nagyon jó: Van három lánytestvér. Tudjuk, h az életkoruk szorzata 72, valamint az összegük a házszámuk. A legidősebbnek pedig van egy háromlábú macskája. Hány évesek a lányok?
A Teleházunk Ring+ kártyás telefonjáról Magyarországot 0036-tal hívom sikerrel, mert nem lehet + jelet beütni. A készülék nem teszi lehetővé. A két nulla az én esetemben tökéletesen megfelel a + helyett. Olcsóbban telefonálhatok külföldre, vonalasra, mint a feleségemnek odahaza mobilra, olyan távolságra, hogy ha elkiáltom magam, elhallik odáig.
Így sem jó...
Csatoltam hogy kéri az űrlap. Ahány 0 van egy szövegdobozban annyi karaktert lehet megadni max.
Nem sikerült kiszámolni hogy hány évesek a lányok és a képből se tudok semmit se kinézni :no:
Pedig a képben van valami.... én megtaláltam :yes:
Szia!
Ez egy stereogram, és ha jól látom egy nőci van rajta!
Na, én is megtalátam... valóban egy nőci, aki a kezeit és az arcát az égre emeli... A felső piros pöttyök segítenek, rá kell "bambulni", úgy, hogy a kettőből három legyen...
Keveset söröztem még nekem nem megy Majd a következőnél . Az első a meló utánni a második azért mert holnap éjszakás leszek.
Megvolt a Márton napi töklámpás felvonulás, jó volt nézni ahogy a szélben mindenki állandóan gyújtogatta a mécsest a tökben, kislányom meg a led-es töklámpásával szaladgált és mindenki azt találgatta körülöttünk hogy csinálja, hogy az övé szépen lobog
Mire nem jó egy AVR meg egy gombelem
Nemá' De jó... ven-e képed róla?
Idézet: „az övé szépen lobog” Szóval menet közben égette az AVR-t
Gondolom, a lánykád milyen büszke volt rá!
(Hajh, mikor volt az én lányom olyan kicsi, hogy töklámpásos felvonulásra ment?! Ma már 18 éves... )
Hát nekem az ilyenek sose mentek...
Közbe még suliban (webszerkó órán ) írtam egy programot ami az egeret viszi körbe-körbe és amerre mozgatod arra megy a kör és az egérgörgővel lehet a kör sugarát változtatni Aztán most egy kicsit szórakoztam vele itthon, mondom mekkora poén hogy ha kipróbálnám paintba... fogtam a patkány, elinditottam a paintot és örültem magamnak hogy ilyet is tudok. Aztán ahogy elkezdtem körbe mozgatni az egeret (mint ablaktisztításnál a rongyot) olyan ábrát kaptam, mint a forgó tükrös lézershowomba vannak... Szóval most örülök mint a tejbetök
Mármint a lányomról?
Eszedbe ne jusson! :gun: |
Bejelentkezés
Hirdetés |