Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Földhurok, avagy mit csináljunk, mikor minden zúg
Témaindító: A Jani, idő: Ápr 17, 2006
Témakörök:
Esetleg az erősítőt földeletlen módon kötöd be, az is megoldás lehet...
Na ne már, ezt te sem gondoltad komolyan, ugye ?
Helló!
A megoldást itt találod az oldal alján Idézet: .„(#90348) Topi válasza gabriel80 hozzászólására”
De teljesen komolyan gondoltam, csak félreértelmeztem picit ipacslaci gondját. Egészen pontosan a második mondat nem jutott el az agyamig.
hát azért a földelést nem kötöm ki az erősítőből bár az megoldás lenne szerintem is. Bár ha kikötném is biztonságos lenne csak saz erősítőbe sok panelnek ott van a közös testje. A háznáé ami van csavar oda vagy 6 vezeték van kötve. Gondolom akkor kell is neki a helyes működéshez
A hangkártya driver meg szerintem jó más itt a gond
Csináld meg amit ajánlottam, 100%, hogy nem fog brummogni.
Sziasztok! Nekem az a problémám hogyha rádugom a videó audio kimenetét a számítógépre akkor búg, mit lehet ezzel csinálni?
Le kell választani. Ezer válasz + 1 cikk is van erről.
Nagyon szépen köszönöm, ezt a cikket már régebben olvastam de már elfeledkeztem róla. A kábel TV-től búgott kihúztam, meg szünt, már csak nagyon halkan hallható zúgás van. Ráz is ám néha ott a kábel Tv körül , egyszer kétszer már jól meg csípett a videó burkolata, meg a csatlakozó mikor dugtam be.
Megcsináltam ezt a 10nF os leválasztást de nem lett valami jó, némelyik csatornán kis pöttyök futnak némelyik kicsit zavaros, a búgás megszünt. Cselélgessem a kondikat vagy ez már nem lesz teljesen tökéletes?
Lehet még gyenge a jel, túl van osztva a bemenő jel. Ha van másik TV is rákötve akkor húzd le a többit és nézd meg jobb lesz-e a kép.
Ha jobb lesz, akkor antennaerősítő. Vegyél egyet, és megjavul.
Vagy az elosztó gagyi és megeszi a decibellt Az elosztó ha van akkor legyen jó minőségű mert nagyon sok múlik rajt!Ami 200-300 ft az nem elosztó!
Hát 3Tv van az elosztóról meg fogalmam nincs milyen mert már azóta belett "falazva" valami műanyag doboz volt majd egyszer kihámozom azt is. Úgy van hogy ott kétfelé elmegy, aztán még az egyik tvről van lehozva még egy tv egy kis fém elosztóval. Majd addig akkor ki be húzogatom az antennát amíg felvételt csinálok (nem mellesleg tegnap is jól megrázott)
Hang kártyámat valahogy sikerült tegnap kinyírni. Egy videoton tvből kiszedtem a leválasztót és nagyon szépen működik, kép is szép , nem is búg.
sziasztok.
Van egy sal xc-12/a aktív subládám, aminek megszeretném szüntetni a búgását. Szobában használom házimozihoz,adapterről. Bekapcsolás után halk búgás hallatszik,(ami még nem is zavaró)amint megkapja az erősítőtől a jelet rögtön felerősődik a búgás és az már elég zavaró filmnézés közben.Van valami ötletetek hogy hogyan tudnám megszüntetni a búgást?
hello!
Az adapter az milyen ugye nem egy 1000 ft dugasztáp? Üdv!
Szia.
Ez egy autóba való mélyláda 12V és 15A-os biztosíték van benne.(80W-os)Az adapder 13,5V és 5A. Szépen működik róla,sőt az erősítővel összehozva kevésnek bizonyul a 30cm-es (sal szerint 350W-max)hangszóró.Megnéztem a végfok nem közvetlenül a hűtőbordára fekszik,van közötte elválasztó.Nem tudom mi lehet a gond.
üdv
sajnos engem is boldogít a jelenség a mellékelt leválasztót szeretném megépíteni,csak nem tudom hogy amit megjelöltem (vízszintes vonal) mire vonatkozik?! 2 külön árnyékolódobozt kell csinálnom ehhez pl. nyákból? és pl. az árnyékolás megszakítása -ajánlott,csak nem tudom hogy kötelező-e- annyiból áll hogy minden nyák középvonalánál "kigravírozom" a rézfelületet köszi a segítséget és bocs ha eseteleg butaságokat írtam
Igazság szerint annyira nem nagyon vagyok benne járatos Úgyhogy nem tudom hogy jó-e lenne?
Mármint az adapter kimenetére gondoltad?
Működés közben nem érzem rajta hogy gyengélkedne,sőt az erősitővel (yamaha rx-v363)eléggé meg lehet hajtani.Nem igazán lehet maxra feltekergetni mert szerintem simán kilőné a mélyládában lévő hangszórót.
az erősítőmre rá van kötve egy dvd,amiről jön a hang az erősítőbe,és ha rádugom a dvd t a tv re akkor zúg az erősítőből kijövő hang. és az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne ezt a zúgást eltűntetni??
előre is kösz a válaszokat!
ööh,ésaz árban holvan?és biztos hogy lehet kapni hozzá?
nem lehet ilyet kapni :no:
és amikor mondtam hogy galvanikus leválasztó,nemtudták hogy miről beszélek,de akkor sem amikor lemondtam hogy mire kell
Vegyél két 220 nF/250 V kondit Ezt kösd sorba az egyiket az antenna testjével a másikat a jelággal és mehet a TV-be.Az a lényeg hogy a test se legyen összekötve galvanikusan.
SZia
Itt a honlapon van egy kapcsolás...azaz egy kis cucc,amit darabolt nyáklapokból és két 10pikós (vagy nanos már nem emlékszem) kondiból kell ugyanígy összerakni,de akárhogy próbáltuk csak rosszabb lett a kép....akkor azt mondod 220nanós kell inkább? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |