Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv!
SZ: 29,6mm M: 21mm Csak az enyémnek alul vannak a kivezetései, nem tudom az mennyit zavar... mod: áhh megelőztek
Köszönöm mindkettőtöknek, ez gyors volt.
Kedves kollégák!
Köszönöm a magvas gondolataitokat! googa és vicsys tömör egszerűséggel, Norberto és Köbzoli pedig a szarkasztikus humor oldaláról közelitette meg a kérdést... sound.man kérdésére a válasz: Azért kértelek meg rá benneteket, mert könyvtár szakos vagyok (Nem ér fújolni ) , és a szakdolgozatomhoz bevezető gondolatoknak szeretném felhasználni, természetesen az oldalra való hivatkozással! Ja, és a szak neve: Inforatikus Könyvtáros... KösziMatyi
Sziasztok!
Most voltam fenn a BSS-en, a 20KW-os erősítőnél. Vannak olyan beszólások
Hát igen a BSS és a színvonala :violent:
Azért ne nézzük le ennyire, nem érdemli meg, de valóban van néhány
Szia!
Itt van! Természetesen ez csak a teljesítményrésze az erősítőnek. a meghajtó része az rád van bízva!! Még védelem is rakható rá!
Ezt láttam én is. A visszacsatolás, meghajtás, védelem, minden ki van vezetve, csak legyen aki belefog a semmibe. De a hsz-ok azok amik tetszenek.
Szerintem egy QSC erősítőről mintázták, legalábbis én azokban láttam hasonló megoldásokat!
Az azért röhej, hogy a végfoktáp kapcsolókat is kidolgozták, de egy nyamvadt feszültségerősítőre nem futotta! De nekem van jobb is! Tehát én vagyok a király! Sőt még hídba is köthetem! Duplahidba!
Nekem van egy csak nem pontosan ez.Holnap lemérem.
Ha körülnézel az oldalon sajnos szinte mindenhol hasonló szintű hszek vannak.
Természetesen vannak jó kapcsolások is.
Ja őt ismerem! A nagy durranás .Nekem is megvan.
Volt régebben egy kapcsolási rajzos oldal(már elfelejtettem hogy mi a neve ) annyira emlékszek hogy freeweben volt Tud valaki segiteni,mert nem találom...?
Közben megtaláltam,egy régebbi képen ott volt a cím
a legdúrvább, amit életemben hallottam az a pár hsz.!
Idézet: „Bécikém, tegnap megvettem paksot, úgyhogy most elküldettem beszerezni hozzá az alkatrészeket. A hétvégére összerakatom és csaphatunk is egy szerény kis grillpartit. Szemlédi András, 5-ös lottó nyertes”
igen ezt már olvastam, és vajon mivel akar grillezni? IGEN a 20kW -os légtérgörbitőjével.
Helló!
Daewoo Kalos 1.4-es sedanos autónk van, mely hidegebb időben már magasabb alapjáraton jár a kelleténél. Ezt eléggé hosszú távon fent is tartja, csak sokára esik le normálisra az alapjárati fordulatszám. Korábban tisztítottak valamit, akkor jó volt pár hónapig, de utána újra előjött. Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Kösz, és üdv, Arpy
Szia!
Benzines vagy dízel? Ha benzines, akkor karburátoros, vagy injektoros? Egyébként ezt az automata hidegindító okozza. Ilyen cidri időben már természetes, bár nemárt átpucolni az üzemanyag ellátó rendszert.
Benzines, 8 szelepes injektoros.
Van rajta automata szívató, de a keverék dúsítást túlzásba viszi, és túl hosszan, mikor már a motor meleg, még akkor is tart. Korábban valamit kitisztítottak benne, utána jó volt egy ideig, de újra előjött.
Szerintem szóba jöhet a termosztát probléma is, mert ha túl hamar nyit ki, akkor később melegszik fel a hűtővíz megfelelő hőmérsékletre, és így tovább tartja hidegen a motort, aminek az automata szivatója magasabb fordulaton tartja a motort.
Lehet kb 1000 forintért venni injektor vaqgy üzemanyagrendszer tisztító folyadékot, azt csak beletöltöd a benzintankba, és nagyjából kijáratod a tank tartalmát, és kész, elvileg ki tisztította az üzemanyag rendszert. Ezen kívül Lehet esetleg mechanikai probléma is, ugyanis ahol levegőt szív a légszűrő berendezés, annak kapcsolatba kell lenni valahogy a kipufogó rendszerrel, mert ott ugye melegebb van, és egy bimetálos rendszerrel onnan szív melegebb levegőt míg a motor nincs üzemi hőfokon, hogy a melegebb levegővel tökéletesebb legyen az égés, és üzemanyagot spóroljon nekünk, ne használjon annyi benzint míg hideg a motor, kvázi ne járjon akkora fordulaton. És még valaki aki autószerelő az biztos többet tud erről. Én csak autószerelő fia vagyok...
Úgy látom több lehetséges probléma is szóba jöhet.
Lehet, hogy nem is lesz olyan könnyű megtalálni a hiba forrását. Mennyire hatásosak amúgy ezek a tisztító folyadékok? Mert gondolom a letapadt kormot és a többit nem igazán viszik le, nem?
Teljesen hatásos....bár nálam korom nem szokott lenni az injektorban, meg a benzi vezetékben, az hogy az égés térben mit tisztít arról nem tudok nyilatkozni, mert arra nemvolt még példa, hogy tisztítás előtt és után is szétszedtük a motort hogy megnézzük mit is csinált, csak az injektoron láttam a változást. És hallotta a motoron.
Ez épp friss tapasztalt, nyáron vettem egy olyan kocsit, amibe belesütötték a motorba olajat és el volt hanyagolva rendesen, stb, stb...na azzal apám jó egy hetet dolgozott, de talán nem is ez a lényeg, akkor egy ilyen tisztító folyadékot kapott az üzemanyag rendszer, és most is egyet majd fél év után, és mindig láttam az eredményt.
Azért ez sem piskóta a hozzászólások közül:
Idézet: „Tervezem ennek a margithíd kapcsolású verzióját ami már 40000wattot ad le.És neutron hajtással fog menni.”
Sziasztok!
Találtam egy weboldalt ahol a 2008-as év honlapjája lehet szavazni. Én már szavaztam. Na melyikre is? Év honlapja 2008
Én nem láttam ott, és azért kérdeztem! :beka3:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |