Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is megtaláltam a hobbielektronika.hu-t. Természetesen szavasztam is rá.
![]()
...és belefér a pákádba?
![]() Én is kaptam már a HQ-tól más alkatrészt, de speciel jól jártam... Szerintem küldj egy emailt nekik...(a képet csatold)
Látod, látod! Így jár, aki nem a HEStore-ban vásárol.
![]()
Igen. Már én is jártam így.
Azt hiszem NTC helyett valami piros borsóméretű csepp-formájú alkatrészt küldtek. Aztán ráhagytam... ![]() Amúgy nem tudom hogy lehet így összetéveszteni. ![]() Én is szavaztam a HE-re!
Jaj! Na ez a félreértés iskolapéldája.
Abszolút nem rád vonatkozott a kérdés.Én is csak kérdeztem. ![]() ![]()
UNDORITÓ!!!!
![]() myvip iwiw a két tiltólistán lévő oldalam ![]()
"hajtás van..." ez engem hol érdekel???
![]() ![]()
Szabi mester!
Mit mondtak? Küldenek másikat? Vagy mi lesz?
Nem lehet, hogy ez egy 2-kivezetéses extra fűtőbetétes pákahegy, védelmi szempontból becsomagolt heggyel?
![]()
Jajj,dehogy is! Semmi félreértés, én próbáltam "tréfálni",azért volt ott a béka... :beka3:
Valakinek nincs fölöslegbe egy hűtőborda lefogató keret??? Szerencsésen eltörtem és most ki van drótozva
![]() Idézet: Te jó ég! „a prockó fűti a szobát most olyan 60 fokos....” ![]() ![]()
Most néztem jelenleg 67 de még birja
![]() ![]()
jó lenne, ha én is tudnám
![]() amúgy pont a hegy volt a lényeg, a többi cucc nem volt nagyon fontos... ja és ez a második "hegy"-es story-m ![]() ![]()
Hát UNIVERZÁLIS!
![]() kondiként is használható.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Bocsánat, ezt nem tudtam visszatartani. ![]()
Csak a hobbira szavaztam, de még mindig az a kö**ög mywi$p az első, mondjuk ebből kiderül, hogy az országon ami művelt, az kiszorúl, mert a hü**eség az első, mindig és mindig! Ha úgy vesszük akkor olyan mint a hobbielektronika, a "művelt osztály" részéről simán nyertes lenne, nem de
![]()
Az igaz, hogy a myvip-nek több tagja van, de nagyobb is a "szórás"... biztos értitek, miről beszélek :yes:
![]()
Nekem midi aljzat helyett valami ellenállást küldtek múltkor, aztán visszacseréltem egy következő alkalommal érkező csomagnál. Akkor meg midi csatlakozót küldtek nem pedig aljzatot.
Inkább nem írtam nekik hogy mi van ![]()
Találtam képet is csak már nem tudtam szerkeszteni a hszt.
Firefox alatt. Kimásolod a webcímet, evhonlapja.hu. Majd beállítások Adatvédelem/Sütik Kivételek gomb. Bemásolod a címet, és letiltad. Ezután csak sűrűn kell nyomkodni a refresh gombot.
Tudna valaki írni egy programot, ami kétmásodpercenként meghívja a weblapot? Tudom, hogy léteznek ilyen hackerprogramok. Csak vigyázzunk,nehogy befagyasszuk a szerverjüket, mert az kellemetlen lehet.
Nem tudom, itt működne-e, de itt a HE videó részlegén működött! Csak az F5-öt kellett lenyomva tartanom és eléggé fellehetett nyomni a számokat! Próba szerencse!
IE alatt:
Eszközök/Internet beállítások/adatvédelem/helyek Ide beilleszted a szavazás linkjét (jobb gomb/parancsikon másolása-majd a mezőbe beillesztés) és megnyomod a Blokkolás gombot. Ezután ráklikk a szavazásra, majd lenyomva tartod az F5-öt... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |