Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is megtaláltam a hobbielektronika.hu-t. Természetesen szavasztam is rá.
...és belefér a pákádba?
Én is kaptam már a HQ-tól más alkatrészt, de speciel jól jártam... Szerintem küldj egy emailt nekik...(a képet csatold)
Látod, látod! Így jár, aki nem a HEStore-ban vásárol.
Igen. Már én is jártam így.
Azt hiszem NTC helyett valami piros borsóméretű csepp-formájú alkatrészt küldtek. Aztán ráhagytam... Amúgy nem tudom hogy lehet így összetéveszteni. Én is szavaztam a HE-re!
Jaj! Na ez a félreértés iskolapéldája.
Abszolút nem rád vonatkozott a kérdés.Én is csak kérdeztem.
UNDORITÓ!!!!
myvip iwiw a két tiltólistán lévő oldalam
"hajtás van..." ez engem hol érdekel???
Szabi mester!
Mit mondtak? Küldenek másikat? Vagy mi lesz?
Nem lehet, hogy ez egy 2-kivezetéses extra fűtőbetétes pákahegy, védelmi szempontból becsomagolt heggyel?
Jajj,dehogy is! Semmi félreértés, én próbáltam "tréfálni",azért volt ott a béka... :beka3:
Valakinek nincs fölöslegbe egy hűtőborda lefogató keret??? Szerencsésen eltörtem és most ki van drótozva azért hogy most itt lehessek, bár ahogy nézem a prockó fűti a szobát most olyan 60 fokos....
Idézet: Te jó ég! Akkor mennyi lehet a processzor. „a prockó fűti a szobát most olyan 60 fokos....”
Most néztem jelenleg 67 de még birja holnap veszek uj hűtőt rá
jó lenne, ha én is tudnám
amúgy pont a hegy volt a lényeg, a többi cucc nem volt nagyon fontos... ja és ez a második "hegy"-es story-m
Hát UNIVERZÁLIS!
kondiként is használható.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Bocsánat, ezt nem tudtam visszatartani.
Csak a hobbira szavaztam, de még mindig az a kö**ög mywi$p az első, mondjuk ebből kiderül, hogy az országon ami művelt, az kiszorúl, mert a hü**eség az első, mindig és mindig! Ha úgy vesszük akkor olyan mint a hobbielektronika, a "művelt osztály" részéről simán nyertes lenne, nem de
Az igaz, hogy a myvip-nek több tagja van, de nagyobb is a "szórás"... biztos értitek, miről beszélek :yes:
Nekem midi aljzat helyett valami ellenállást küldtek múltkor, aztán visszacseréltem egy következő alkalommal érkező csomagnál. Akkor meg midi csatlakozót küldtek nem pedig aljzatot.
Inkább nem írtam nekik hogy mi van
Találtam képet is csak már nem tudtam szerkeszteni a hszt.
Firefox alatt. Kimásolod a webcímet, evhonlapja.hu. Majd beállítások Adatvédelem/Sütik Kivételek gomb. Bemásolod a címet, és letiltad. Ezután csak sűrűn kell nyomkodni a refresh gombot.
Tudna valaki írni egy programot, ami kétmásodpercenként meghívja a weblapot? Tudom, hogy léteznek ilyen hackerprogramok. Csak vigyázzunk,nehogy befagyasszuk a szerverjüket, mert az kellemetlen lehet.
Nem tudom, itt működne-e, de itt a HE videó részlegén működött! Csak az F5-öt kellett lenyomva tartanom és eléggé fellehetett nyomni a számokat! Próba szerencse!
IE alatt:
Eszközök/Internet beállítások/adatvédelem/helyek Ide beilleszted a szavazás linkjét (jobb gomb/parancsikon másolása-majd a mezőbe beillesztés) és megnyomod a Blokkolás gombot. Ezután ráklikk a szavazásra, majd lenyomva tartod az F5-öt... |
Bejelentkezés
Hirdetés |