Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A technikatanárom válasza,amikor egy elemről működő kapcsolást próbáltunk:
Diák:-Megb@sz az áram! Tanár:-Én is mindjárt egy féltéglával.
Jól van na...
De akkor is maradok az ősemberes módszernél. Hamár ott tartunk hogy elektrós vagyok és nem használom őket a civil életben, a multkor mondta ismerősöm, hogy mindenféle lézert meg "villogó akármiket" csinálok de egy egyszerű világítás sincs a kerómon
"Jó kis pattanás püré, hústöltelékkel" lehetne belölle!
Nekem eddig nem volt bajom vele. Mondjuk én hobó vagyok szóval évente ha 6szor borotválkozok.
Egy tipp, nekem bejött!
Ne egyél:csokit, olajos magvakat, zsíros ételeket, krumplit, tejterméket. Ne igyál: tejet! De komolyan! És ha van barátnőd, próbálj vele minél több "éjszakát" eltölteni! Ez nyugtatja a bőrt és az idegrendszert! De ha az utóbbi ponttal nem tudsz mit kezdeni, akkor is egy- két hónap szigorú "diéta" után látható lesz a javulás! Kitartás, és ömleni fognak utánad a nők! :yes: A borotvával meg óvatosan, mert ha levágod a tetejét, az egy dolog, de viszont az arcszesz alkoholtartalma hegesíti a nyílt sebet!!! Ezzel vigyázz! ui.: Nekem nem használt a kozmetikus, illetve a kence-fice.... Sőt!
Bárcsak nekem is ilyen gondjaim lehetnének mégegyszer!
Azt mondják, 4e+1 fölött minden nap ajándék....
vannak olyan kenhető "maszkok" ami képes "leszárítani" a pattanásokat! Mivel nem vagyok nő, fogalmam nincsen mi lehet annak, az anyagnak a neve.
De közben ennem is kell valamit mert akkor vékonyka leszek (nem mintha nem az lennék... ).
Na mindegy, egyszer csak vége lesz :yes:
Jobb öteletem, nincsen, de kérdezd meg ^3ükit a XXX. századból, hogy hogy adjon egy pattanás, elvászató kézi készüléket.
Ott van például MZ/X!
Megfogadom MZ/X tanácsát...
Igen! Kéne egy időjárás iránnyitó berendezés, és a "Hi-Fa" -ra kéne egy kis kakaót adni, a Der-Mel-t, meg lekapcsolni.
Nagyon durva.És ne értsen félre senki.És az a legnagyobb baj,hogy igaza van.
STOP GLOBAL WARMING!Bővebben: Link Idézet: „Azt mondják, 4e+1 fölött minden nap ajándék....” Elloptad a szövegem? :hehe:
Ez a Te szöveged volt?
Sorry, nem állt szándékomban plagizálni! "Egy cipőben evezünk?"
Haja, még hogy egy cipőben... Egy hólapáttal lapátolunk!
(Legalább mi, 40-esek tartsunk össze! ) Idézet: „Ez a Te szöveged volt? Sorry, nem állt szándékomban plagizálni!” Semmi baj! Nem volt copyright-os, csak mástól még nem hallottam...
Addig jó, míg kemény a hólapát nyele!
És hozzá egy jó forralt bor.... Éljen az összetartás! Szerencsére a korombéli csajokat már nem zavarják a pattanások...
Azt nem írtam, hogy nekem sikerült betartani a diétát! De eléggé mérsékeltem az "anyagbevitelt" és meg látszott rajtam az eredmény! Nehéz volt, de megérte! Szerintem egy próbát megér! Amúgy én sem vagyok az az izomkolosszus testalkat!
Dominoból logic gate t Bővebben: Link
Kiváncsi vagyok inverter hogy csinálna dominókból
Üdv.
gondolom a winfo$ betöltésést bit röl bitre, se lenne könnyű ledominózni? Hány év lenne szerintetek? Én 80 évre tippelek, és 10 000 000m^2 területre, amire ezt meglehet valósítani, persze akkor ha ez egszer nem hibázza el, és véletlenül ledől az egész, mondjuk a végén! [quote]ja és 32 sor esetén, hány év lenne?
My tipp: 100 years
És mégegyszer
Na gyerekek nekem kell egy ilyen!
Bővebben: Link
Jóéjszakát mindenkinek, megyek, mert holnap autós iskola és addig, ki kell mosnom a leckémet, meg kell tanulnom a ruhámat, nekimegyek az ágynak, lefekszem a falnak, megetetem a TV-t, megnézem a macskát!
nézzétek már el nekem, nagyon pihen t vagyok ma! Nem?
Csak egyet tudok neki kívánni, söröskupakot az utra! Na azt milyen gyorsan kerülné el? Vagy a kikerülésétől esne el, vagy azért mert átmegy rajta.
Na, próbáltam újra szavazni, de marháa ragaszkodnk ehhez a 24órás korlátukhoz, amit ők "egy napon bellül"-nek hívnak..
Most szavazzak minden este 11 után, mert először akkor szavaztam? Vagy hagyjak ki egy lehetőséget és várjak még egy napot, hogy napközben szavazhassak? Szóval felháborodtam és írtam nekik egy segítő szándékú emailt, hátha megfogadnak pár ironíkus jótanácsot. Hihetetlen...el vagyok hűlve... |
Bejelentkezés
Hirdetés |