Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én tudom,hogy lehet nagyot élvezni Fogsz egy kalapácsot nekiállsz ütni vele egy tuskón a kezed és mikor mellé ütsz akkor "élvezel"
Ennek a fiúkának voltak érdekes ötletei. A BNV-n egy injekciós fiolázó gépet állítottak ki, ami csapvizet "csomagolt" a üvegflaskába, majd ezt - 10-esével - papírdobozba rendezte. Szerzett a süsü pár ilyet, és csúzlival lövöldözte a kerítésnek. Ez nem volt jó poén. Hamarosan hűvös lett, és a nagyanyja (már megint) befűtötte a tűzhelyet a konyhába. A jóság a gyújtós közé tette a papírdobozt is, benne 1 árva fiolával. A mami mit sem sejtve be is pakolta a többi dolgokkal. Már égett kis igeje a tűz, mikor a néni kinyitotta az ajtót, hogy vastagabbakat tegyen rá. Pechjére a fiola akkor robbant, és - szerencséjére - "csak" hamu került a szemébe. Azért a szemészeti osztályon tölthetett kedvenc unokája miatt 4 napot.
És akkor még nem meséltem a fekete kandúrjukról, amin hónapokig - fehér olajfestékkel - ott díszelgett az oldalán a 67-es felirat, mint valami versenymotoron. Sosem tudta megindokolni, miért jöttek rá ezek a dolgok. Aztán felgyújtotta a tyúkólat, majd egy égő tyúk - menedéket keresve beszaladt a hintaágy alá..... Hülyén nézett ki a csőváz, miután leégett róla az ülőke, a háttámla.
Még életben van ez az illető? Félve kérdezném meg, merre lakik jelenleg. (-lehet költöznöm kell? )
Jelenleg dél-Pest melletti kisvárosban. Több 10 oldalt tudnék a hülyeségeiről írni, de szerintem elég ebből ennyi is.
Idézet: „Jelenleg dél-Pest melletti kisvárosban” Jaj, ez közel van hozzám!
Mi a politika?
A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika? Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza: Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK. A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni. Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak s így szól: A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van. (remélem a politika nem tilos itt. mert a 18+ az volt)
Idézet: „remélem a politika nem tilos itt. mert a 18+ az volt” Ameddig csak ilyen szintű a politikai tartalom, addig nem tilos! De bármely párt, felekezet, stb. cikizése, felmagasztalása, stb. már nem megengedett.
Rendben.
nem fogok olyan szinten politizálni, ugyanis nem érdekel a téma. egyik kutya másik eb. (natessék máris politizálok )
Végül is egész olcsón megúsztam... 1-2 óráig nem tudtam rendesen beszélni, mintha a fogorvos érzéstelenített volna.
csak a bioszt frissítik....
loveparade 2000 ez az ürge nem semmi . 3 perctől meg már nem tudom kommentálni
Linket javítottam. Figyelj a meglévő http:// -előtagra! --vicsys
McDonald's Calendar 2009
no comment
na most remélem nem marad le
Nem túl nagy a fájl? >1M?
Azt remélheted :eplus2:
(csak vicc volt)
Ugye nem olyan, mint a Lada Calendar 2004? Mer akkor fel se töltsd
igen sajna >1MB
Lada calendart nem láttam
Rákerestem... Bár ne tettem volna.
Bővebben: Link
Akkor jó hogy nem tettem fel még talán piros háromszöget is kaptam volna
Ez nem vicc, inkább érdekesség.
Szemmérték teszt Nekem 5.52 pontom lett. (kevesebb a jobb) Hajrá, és kéretik nem kamuzni a pontokkal.
3,6 (volt már 59 is )
Mostmeg tökre véletlenül odavágtam valahova, és lett 1,1
az összpontszám miután 3x végigcsináltad? tehát a komplett "játékot"?
Dehogy, az 11 lett, de nem baj az
Komplett játék után 3,2. Nekem a 2 pontot összekötős felezőpontos részek nem jönnek be nagyon, azoknál valahogyan nem érzem jól a dolgokat (legalábbis a szoftver szerint), ott mindig 4-5-öket szedek össze.
Az egyik konvergenciásnál 0,9-et csináltam az előbb
Nekem lenne 0 is csak egy nagyitó kell hozzá amivel a pixeleket felnagyitom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |