Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Feladtam, nem tudom tovább hol keressem, a szkópomhoz keresek kapcsolási rajzot, de sehol sem találom. A típusa Tektronix TEK 213.
Szia Mex Mester!
Megtennéd, - persze, ha megvan! - hogy nekem pedig ezekből a számokból: 1984. évf. 4-7. szám beszkenneled a 8038-as IC köré épülő funkciógenerátoros cikket? Nagyon köszönöm előre is! ![]()
na ilyesmire gondoltam.
![]() ![]()
szerbusztok egy kapcsolasi rajzra lenne szuksegem TV nokia hotel tv
![]()
Üdv! pontosan milyen típusú? (Pl: EuroStereo 2bf etc..)
Hat eppen nincs melletem a tv de anyit tudok meg mondani hogy a procseszorja tvpo2066em05 ha valamire segit de rovidesen meg tudom a tobbi adatjait moha :yes:
itt van néhány nokia kapcsolás:
http://www.eserviceinfo.com/equipment_mfg/NOKIA_2.html
Hello!
Hát hova rajzoltam? De nem a Mono jelszintjét szeretted volna szabályozni? Ha magad sem tudod mit akarsz, akkor én azt soha nem fogom kitalálni! ![]() üdv! proli007
most, hogy írod már leesett a papírhuszas
![]() ![]() ![]()
Üdv!
ennyit találtam, de ide meghívó kell, hogy le tudd tölteni azt hiszem ez a 301-es pdf-je, de nézd meg.
Uram, Ön egy igazi, vérbeli úriember!
Több kör sörrel jövök Neked, ha egyszer összejövünk! ![]() ![]() ![]() Nagyon köszönöm! ![]() ![]() ![]()
Bocs, az anyag kész volt, csak kiszedtem belőle...
Köszönöm, de amit találtál, azt meg tudod osztani velem?
Sziasztok én Technics hifikhez keresek kapcsolási rajzot
már két napja bújom a googlet de eddig sajnos eredménytelenül aki tud kérem segjtsen konkrétan RS TR-333 Deckhez kersek rajzot. Üdv
Tudom én azt,nem kell külön nyilvánitani. Na majd legközelebb.
![]()
Keresek HP PAVILION ZV6000-HEZ TÖLTÖ RAJZOT, VAGY BÁRMILYEN INFÓT A VEZÉRLŐSZÁLLAL KAPCSOLATBAN.
Használd a keresőt! mod.szamóca
szia szerintem lézer meghajtó hiba mert az én gépemnek is ez volt a baja és azt monta a szerelő hogy dobjam el mert túl drága megjavítani nem éri meg
![]()
szia
Hp 3350 nyomtatóm tápja meghalt, egy jó kapcs rajz segítene talán 32v250mA 15V550mA elektrotanyára is szeretnék benézni HELP ![]() Idézet: „XC89504P IC-re keresek rajzoy” Az idézet volt a témacím, a smile a nyitó hozzászólás. Szerinted ezt itt így szokás? -- kobold
Tudtok kapcsolási rajzokat c1740-ás tranzisztorra van egy rakattal és én meg nem tudom mit lehet vele kezdeni...
Köszönöm. ![]()
Üdv. mindenkinek.Keresnék egy 6V-os feszültség
stabilizáló rajzát. 4-5 A-ig terhelhető! 5-12V tartományban kellene működni.
Gondold át még egyszer mit szeretnél aztán írd le.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |