Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Feladtam, nem tudom tovább hol keressem, a szkópomhoz keresek kapcsolási rajzot, de sehol sem találom. A típusa Tektronix TEK 213.
Szia Mex Mester!
Megtennéd, - persze, ha megvan! - hogy nekem pedig ezekből a számokból: 1984. évf. 4-7. szám beszkenneled a 8038-as IC köré épülő funkciógenerátoros cikket? Nagyon köszönöm előre is!
na ilyesmire gondoltam. már csak annyi a kérdés, hogy az egyesítés előtt vagy után legyen a poti a szabályzásra??
szerbusztok egy kapcsolasi rajzra lenne szuksegem TV nokia hotel tv
Üdv! pontosan milyen típusú? (Pl: EuroStereo 2bf etc..)
Hat eppen nincs melletem a tv de anyit tudok meg mondani hogy a procseszorja tvpo2066em05 ha valamire segit de rovidesen meg tudom a tobbi adatjait moha :yes:
itt van néhány nokia kapcsolás:
http://www.eserviceinfo.com/equipment_mfg/NOKIA_2.html
Hello!
Hát hova rajzoltam? De nem a Mono jelszintjét szeretted volna szabályozni? Ha magad sem tudod mit akarsz, akkor én azt soha nem fogom kitalálni! üdv! proli007
most, hogy írod már leesett a papírhuszas köszönöm.
Üdv!
ennyit találtam, de ide meghívó kell, hogy le tudd tölteni azt hiszem ez a 301-es pdf-je, de nézd meg.
Uram, Ön egy igazi, vérbeli úriember!
Több kör sörrel jövök Neked, ha egyszer összejövünk! Nagyon köszönöm!
Bocs, az anyag kész volt, csak kiszedtem belőle...
Köszönöm, de amit találtál, azt meg tudod osztani velem?
Sziasztok én Technics hifikhez keresek kapcsolási rajzot
már két napja bújom a googlet de eddig sajnos eredménytelenül aki tud kérem segjtsen konkrétan RS TR-333 Deckhez kersek rajzot. Üdv
Tudom én azt,nem kell külön nyilvánitani. Na majd legközelebb.
Keresek HP PAVILION ZV6000-HEZ TÖLTÖ RAJZOT, VAGY BÁRMILYEN INFÓT A VEZÉRLŐSZÁLLAL KAPCSOLATBAN.
Használd a keresőt! mod.szamóca
szia szerintem lézer meghajtó hiba mert az én gépemnek is ez volt a baja és azt monta a szerelő hogy dobjam el mert túl drága megjavítani nem éri meg
szia
Hp 3350 nyomtatóm tápja meghalt, egy jó kapcs rajz segítene talán 32v250mA 15V550mA elektrotanyára is szeretnék benézni HELP Idézet: „XC89504P IC-re keresek rajzoy” Az idézet volt a témacím, a smile a nyitó hozzászólás. Szerinted ezt itt így szokás? -- kobold
Tudtok kapcsolási rajzokat c1740-ás tranzisztorra van egy rakattal és én meg nem tudom mit lehet vele kezdeni...
Köszönöm.
Üdv. mindenkinek.Keresnék egy 6V-os feszültség
stabilizáló rajzát. 4-5 A-ig terhelhető! 5-12V tartományban kellene működni.
Gondold át még egyszer mit szeretnél aztán írd le.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |