Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   255 / 3608
(#) masterbiker hozzászólása Dec 4, 2008 /

Hali!

Valaki légyszi küldjön meghívót elektrotanyáról!
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Használj Pacsirta-kimenőt
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Vagy gyártsál hozzá magnetosztatikus hangszórót!

Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza Dióda hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Ennek örülök, és köszönöm a sok jó szót, smit ide leírtál! Engem nagyon megérintett!
Idézet:
„vannak akiknek sokkal nehezebb a sorsuk de közénk tartoznak "pákásokhoz".”
na ez van nállam is, csak sokkal nagyobb méretben, ahogy azt mág valaha gondota golna bárki is...
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Csak sok sikert tudok kivánni a, a probléma sikeres rendezéséhez!
(#) _ampervadasz_ válasza Dióda hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

... jajj és el is feljtettem:
Idézet:
„Egyszer ezért a kilométeres irkálmányaimért kapok a fejemre”
- szerintem smmi gondot nem látnak benne, mert hogy eotvospm szavaiaval éljek, nem lehet érzést 100 karakteren alul kifejezni. Ahhoz hogy az oldalon "el lehessen lenni", mindeképpen olvasni kell hozzá, és ha valaki részletesen kifejezi a gondolatát, akkor a legkisebb félreértések is elkerülhetőek automatikusan, és egy ilyen beálítottságú vagyok én is.

megj: mostanában annyit jár az agyam, hogy szinte mágneses vihart tudnék előállítani, és 50m körzetben minden elektronikus készüléket kifüstölnék, és tapadna hozzám a kanál

Minde jót, és köszönöm!

Amper
(#) masterbiker hozzászólása Dec 4, 2008 /

Sziasztok!

Van ez az oldal: ElektroTanya

Rengeteg szervízdokumentáció érhető el az oldalon és van fórum is. De csak regisztráció után lehet keresgélni.

Ha valaki tagja az oldalnak, akkor kérem küldjön nekem meghívót!
(#) zenetom hozzászólása Dec 4, 2008 /

Szerintetek ez igaz?
Óriásbuborék
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Igen! Nem videotrükk. Egyszerű fizika-kémia, felületi feszültsék elvén alapul. Lehet kapni olyan lötyit, amivel meglehet ezt csinálni. A sima szappan nem jó!
(#) uli hozzászólása Dec 4, 2008 /

Most értem haza a helyi elektrós boltból.
Vettem :
2 db 480R
2 db 220R
2 db 22R
2 db 10R-os ellenállást, valamint:
2 db 2A-es,
2 db 3,15A-es üveges biztosítékot és egy NE5534-et.
Gondoltam 200 Ft-ból bőven ki kell jönnie. Tévedtem. 330-at kellett fizetnem. Szerintetek nem sok érte?
uli

Erre a hsz-emre reagálni nem tudnátok?? Jól jönne a segítség.
uli
(#) szamóca válasza uli hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

De, sok. Ha a kurrens pesti kereskedő cégek áraival hasonlítjuk össze:yes:
(#) DuMatyi válasza Dióda hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Sziasztok!
Sajnos elkapta ifjú Amperünket a letargia!

Egy mondatba minden belelfér: ezt tartsátok szem előtt! Elnézést a kiemelésért, de muszáj!

"... Csak eggyel többször állj fel, mint ahányszor elestél!..."

Tartsátok szem előtt! Dióda bejegyzésére reflektálva: én undort kapok a karácsonyi "hangulattól"! Nem, a családitól, hanem az elanyagiasodott csillogó-villogó mű dolgoktól! Arra gondoltam, hogy azt is mondom, hogy egy ajándék legyen: mi egymásnak! Nem kell a fa alá semmi... Néhány nyugodt perc ebben az idióta és rohanó világban! Figyeljünk egymásra! Vegyük éstre, hogy valakinek baja van, egy jó szó nem kerül semmibe! Ennek szellemében kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt! Végre szóljanak már az emberi kapcsolatról az évvégi ünnepek! Hiszen ezért vagyunk a világon! Egymásért! NE a második DVD-ről! Ez elcsépeltnek hangzik, de én tényleg így gondolom!
(#) fureszk válasza uli hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

felennyiért lett volna reális.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Idézet:
„Nem, a családitól, hanem az elanyagiasodott csillogó-villogó mű dolgoktól! Arra gondoltam, hogy azt is mondom, hogy egy ajándék legyen: mi egymásnak! Nem kell a fa alá semmi... Néhány nyugodt perc ebben az idióta és rohanó világban! Figyeljünk egymásra!”

Ugyan én nem számítok marhára érett és tapasztalt embernek a magam 23 évével, de igazándiból én is hasonlókon gondolkodok manapság erősen...
(#) szilva válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Idézet:
„Arra gondoltam, hogy azt is mondom, hogy egy ajándék legyen: mi egymásnak! Nem kell a fa alá semmi...”

Jó gondolat. Praktikus és érzelmi okokból is megfontolandó. Mi most eléggé ilyen hangulatban készülünk, bár a gyerekek miatt valami apróság biztos lesz. Október végén totálkárosra törték a kocsinkat, természetesen az ügyből még nincs semmi érdemi, így hát a családostul a szülőkhöz utazás is eléggé kérdéses lesz az idén.

Egyébként nálunk az adventi koszorú, a fa díszítése, saját készítésű díszek, kis mütyürök készítése az ünnepi asztalra évek óta megy a gyerekekkel és nem is tiltakoznak ellene. Jó az, ha egy pár napra meg tudunk állni ilyenkor ebben a rohanó világban, és semmi más dolgunk nincs, csak egymással lenni.
(#) Norberto válasza szilva hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

De ugye nem lett senkinek semmi baja?
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Ok, Norberto! Én is csak 23 éves vagyok! Sajnos ért egypár hatás engem is! Többek között majdhogynem az idegösszeomlás szélére kerültem Veszprémben! "Okl. Vegyész" szakon voltam, és két dolog (EGY tárgy és EGY tanár miatt kellett otthagyni! A tárgy a matematika (analízis I) és egy másik tanár, Speier Gábor. Ő szerves kémiát tanított Nem tudott tanítani, de követelni viszont igen!) Az egyik általam nagyon nagyra becsült évfolyamtársam is otthagyta Veszprémet! Azt mondta, hogy élete legrosszabb döntése volt, hogy oda ment! Ez csak egy kis szelete volt a gondjaimnak! Nem vagyok a sors kegyeltje... Hidd el, hogy aki sok-sok pofont kapott az élettől, az megtanulja azt, hogy a külsőségek hogyan ne vakítsák el!

Meg lehet figyelni: akiknél valami trauma következik be (baleset például), azok felteszik a kérdést: Basszus, mi a fontosabb? a nagymamám, aki 79 éves, és ki tudja, meddig mehetek el hozzá, vagy a második DVD, meg a 3G-s telefon? Nálam nem kérdés!
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Erre én meg azt mondanám: ami nem öl meg, az megerősít.
23 éves vagy, legalább 80 még előtted, de inkább több legyen - rengeteg időd van még az életre. Én elmúltam 30, mire szakmailag és a magánéletben is úgy kezdtem érezni, nem vakvágányon haladok. Ettől ugyan még nem biztos, hogy tényleg nem, de erről bővebben inkább 60 év múlva
(#) Szárnyas hozzászólása Dec 4, 2008 /

Nem megy valaki a holnapi Vágtázó Csodaszarvas koncertre rajtam kívül. Az biztos lesz, hogy az évvégi lehangoltságomat egycsapásra elűzi, olyan eszméletlen hangulatot tudnak teremteni. Igaz hogy nem a populárisabb zenei műfajt képviselik, de nekem ez az igazi zene, amit ők játszanak.
Aki nem ismerné az együttest (valószínüleg ezek vannak többen), annak egy kis ízelítő:
Link1
Link2
Link3
(#) szilva válasza Norberto hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Igazából nem, pár zúzódással kiszálltunk, csak két laptop, egy céges és egy saját meg a kocsink bánta...
(#) besi99 válasza masterbiker hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

hello
Engem is érdekelne! aki előbb megszerzi, a meghívást, szól. OK?
(#) Árpy válasza Szárnyas hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Nem rossz, csak kár, hogy nincs fent jobb minőségben, úgy még élvezhetőbb lenne. :yes:
(#) DuMatyi válasza kobold hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Idézet:
„Erre én meg azt mondanám: ami nem öl meg, az megerősít.”
Annyiban vitatkoznék, hogy idegileg megvisel! Az idegrendszernek meg elég egyszer tönkre mennie! SOHA nem lesz olyan,mint előtte volt! Aki kapott egy idegösszeomlást, annak jó esélye van a többire is! Én nem kaptam még, csak közel voltam hozzá... A mai napig érzem a hatását... Enyhén szólva hamar önti el a zagy az agyamat! Bizonyos mondatokra nagyon hamar felhúzom magam! Olyanokra, amit más fel sem vesz
Ez nem egészséges, én is tudom! Jópár okot nem vázoltam, nem is kívánok! Elég annyi, hogy majdnem egy évig Frontint kapkodtam (Nyugtató. A Xanax kistestvére) ! Tehát: nem erősebbé tesz, hanem rombol! Az a baj, hogy 23 évesen 50-nek érzem magamat!
(#) Szárnyas válasza Árpy hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Ezért kell elmenni a koncertre!
(#) feki00 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

23évesen idegösszeomlás ez egyetem miatt
(#) DuMatyi válasza feki00 hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Ok, Ácsi!

Nem kaptam, csak közel voltam hozzá! Nem ugyanaz! a szele érintett meg, de az is elég volt! Ahhoz, hogy a gondolkodásom változzon!

Én sajnos kubikolni nem mehetek el, mert van egy-két mozgásszervi gondom! Tehát: nekem ez az egy lehetőségem van! Mondjuk ezt fel is fogom! Hozzáteszem: Jelenlegi szakomat szeretem! az átlagom négy egész... Nem akarom elkiabálni, de látom a fényt a barlang végén!
Matthew
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Idézet:
„Nem akarom elkiabálni, de látom a fényt a barlang végén!”

Mindannyian reméljük, hogy nem a szembejövő vonat lámpája az
(#) Action2K válasza kobold hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Számold meg gyorsan, hány fényt látsz. Ha egyet, semmi gond, ha hármat, akkor az bizony a vonat! Ha négyet, vagy többet.... ??? Az bizony már a kamijon!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Dec 4, 2008 /

Oké,poénból ÖTÖS! Ezt már szeretem!
Apró vicc: beteg ébredezik altatásból, és egy őszes illető áll mellette. Jól sikerült a műtét, dotorúr? Igen, Fiam, de én nem az orvos vagyok, hanem Szent Péter!
Az átlagember halmozza az élvezeteket! Ezzel szemben a matematikus élvezi a halmazokat! Mára ennyi a poénokból, nem jut eszembe több!
(#) Topi hozzászólása Dec 4, 2008 /

Valaki tudja véletlen, - vagy direkt - hogy hogy hívják azt a tükörfajtát, ami félig átlátszó?
Tehát egyik oldalról tükör, másik oldalról átlátszik.

Az új óra projekthez kéne vagy fél négyzetméter.
Következő: »»   255 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem