Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én úgy tudom félig fényáteresztő tükör a neve.
Egyszer akartam ilyennel készíteni egy speckó dísz tükröt, de nem kaptam sehol. :no:
Én is erre gondoltam először, de valószínűleg nem. Féligáteresztő tükör, ami a fele fényt továbbengedi. Ugyanígy van 90%os tükör is, a fény 90%át visszaveri, 10% tovább mén.
Fogalmam sincs, hogy hívhatják. De hallottam róla. Egyetemeken, *** éjjeli mulatókban lehetne érdeklődni utána esetleg. Google hoz pár találatot egyoldalú tükörre.
vagy füstüveg.
Díszkeretek és optikai tükör készletek síkképernyős megjelenítőkhöz De ez nem ON itt? Kapom érte a pontot?
On? Tudtommal nem árammal megy a tükör. Ha még is akkor egy világ omlott bennem össze
Idézet: ... hát ez igaz, csak a felhasználás célja miatt gondoltam.„Tudtommal nem árammal megy a tükör.” No és mi van, ha van benne elektromos párátlanító, és öntisztító, ujjlenyomateltávolító?
Jaj ne fokozzuk. Mindig eljön az a pont ahol már valami erőltetett.
No akkor én tolok egyet:
Az egyik építkezésen felvesznek pár "afrikai" segédmunkást. Egyszercsak látja a művezető, hogy a Gazsi pisskosúl rohangál egy üres talicskával. Meg is kérdi tőle, hogy mit csinál, miért üres taligával futkos? Óóóó édes főnyök Úr, hát akkora a hajtás kérem alázatosan, hogy nincs időm megpakolni se!
Sziasztok! Átment a kocsim a műszaki vizsgán Mondjuk sokba került a felkészítés, de így mostmár meglepően szebben is megy. Most jön az optikai tuning. Muszáj, mert csúnyácska már szegényem.
Megvan!
Reflective glass néven fut, magyarul Reflexiós üveg. Előbb beszél a gugli angol nyelven, mint magyarul. Megint bejött, hogy .com-os google angolul szólogatva beszédesebb. Találtam kiskert is minden. Már csak árajánlatra várok
Szia!
Idézet: mik lesznek azok? „optikai tuning”
Szpojlereket (így magyarosan) fogok készíteni körbe-körbe. Hab-magra fogok üvegszövetet laminálni. Aztán készül rá, egy EVO stílusú hátsó szárny. A hűtőmaszk átalakul. Enyhén a fényszórók elöl morcosodnak. Új festés készül majd mindezek után. Utána pedig a belsejét kezdem megszépíteni, mert szét van hullva. Kárpitozás, műszarfal átalakítás...
szerk: Mind ettől függetlenül. Tudja valaki, hogy az edzett üveg túlélne-e egy (mechanikus) marást? Azt tudom, hogy a síma üveg bírja...
Persze hogy nem az egyetem miatt, gondolkozz már egy kicsit légyszives!
Nem bántani akarlak, de ez nem volsz szép... valahol éreztem hogy össze kell trönöm a laptopom, mert akkor nemtudok akkor beirni, és ezzel egy lavinát...
Milyen marásra gondolsz?
A savasat azt bírja, a homokfúvást is, a gyémánt késes korona, vagy újjmarók alá már nem tenném be.
Nem tudja valaki, hogy a jútyúbra miért nem tudok feltölteni?
Pár hete még simán ment a dolog, feltöltés közben ki is írta hogy hány százaléknál tart. De most átvariálták a dolgot és nem írja ki, így nem is tudom hogy valójában halad-e egyáltalán.
Jó nagy lehet, hogy egy órán át töltötte! Vagy neked lassú a neted?
OK!
Szerintem csak annyi baj volt hogy fejlesztik.
Ügyködnek valamit, mert pl. most ahogy néztem a videót (bármelyiket) a kis "betöltés folyamatban" fantázianevű animáció ott maradt középen. Meg már nem is úgy néz ki az oldal mint nézett. Lesz ilyen még sok, ilyesféle hiba, szerintem munkálkodnak a "jútubén".
Marás alatt mit értesz? Mert gravírozást igen! Elég soknak bele van gravírozva a rendszáma! Ámbár az edzett üveg úgy készül, hogy felkeltik az üvegtáblát, és elküldik futni... Szóóval komolyra fordítva a szót: hirtelen lehűtik, és "megragadnak" a felületi feszültségek! Ezek mentén törik! Polár fényben láthatod is (Visszavert fény, amikor csak az egyik sík felé végez rezgéseket)! Én nem kísérleteznék, mert elpattanhat! Szerintem, de én csak a gyártás fázisait ismerem!
Mikulásra megajándékoztam magam 3 db számológéppel 190Ft/db áron.
Van benne két gombelem, egy 8-as kijelző valami hangszóró és hát 19 db nyomógomb.
Én meg egy sípcsntvédővel meg egy sportszárral.
Az sem rossz.
Én meg azon gondolkodtam, hogy karácsonykor a tágabb rokonságot - akik mindig zokni és egyéb haszontalan dolgokat kapnak -, egy valóban praktikus dologgal lepem meg: Mondjuk egy ATMega8-assal. Bár mivel egyik sem tud vele mit kezdeni biztos nehezükre fog esni megkeresni a megfelelő személyt aki értékelni tudja az ilyen dolgokat, de hát én pont kéznél leszek és......................
Egyébként a zokni nem haszontalan szerkezet a cipővel együtt.
Szokott valaki focizni?
Na most volt nálunk az afro amerikai mikulás.
A gyerkőcök örülnek, én meg cipelhettem haza a mikucsomagba valót. Nekem meg már nem hoz semmit a mikulás, hiába van kiboszolva a surranó . Bár mégis hozott egy mikrofon előerősítőt rádiómhoz, vicces mikulásom van.....
Én szoktam focizni és szeretem is. Sípcsontvédőt egy fél éve én is beszereztem már, de az az igazság, ahova járok hetente már lassan 4 éve minden egyes héten focizni, ott nem keménykedünk ennyire, szóval azóta csak áll a szekrényben
Persze jó, ha van, mert fene se tudja, mikor hozza úgy a sors, hogy keményebb játékot játszok esetleg máshol :crazya:
Besi99!
Esetleg ha nyilvánossá tennéd az e-mail címedet az adatlapodon, akkor Neked is tudnék küldeni meghívót...
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy meghívót a Torrenttanyára?
Nekem már hozott a Mikulás egy pár, szarvasból készült füstöltkolbászt, nyami-nyami...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |