Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, ez jó, de meg kell dobni egy weblappal, ahonnan tudnád irányítani a számválasztást.
Ha már a villámoknál tartunk... Nyáron én is szem ill. fül tanúja voltam egy hatalmas villámnak. Éppen a gáton tekertem haza (az már mellékes hogy szakadó esőben és sárban ) amikor velem szembe olyan pár kilóméterre egy hatalmas nagyon vastag villám csapott le valahova. Életembe az volt eddig a legnagyobb villám amit élőben láttam.
Amúgy az ilyen nyári viharos estéken én is kimegyek (az eső nem számít) és kiülök a kert közepére és élvezem a természetet Poénból azt is megcsináltam hogy vittem ki tusfürdőt és megfürödtem az esőbe (jelmondatom: mindent ki kell próbálni ami nem árt ...) Most pedig remélem hogy az elkövetkezendő ~15 órában nem fog esni az eső, reméljétek Ti is .
Esik itt már 5 órája Tavaly tavasszal 3 hózivatarban jöttem haza.60km/h szél + hó + dörgés villámlás. A villanyoszlopok oldalán a hó megragadt mint a légy a falon
Hát alaposan le van röviditve a maxpayne1game hez képest.De nagyon jó megvan felirattal let9lt9tte testvérem egy torrentoldalról.Felirat van hozzá subtitle workshoppal be kell rakni.
sziasztok
Szeretnék regisztrálni az elektortanyán ,de csak meghivóval lehet. Nincs valakinek egy meghivója amit el tudna küldeni? előre is köszi Tiva
Melyik honlap nyerte az év honlapja címet?
Nem lehet már szavazni. :sir:
Tudtommal a mályvip, elvégre ő vezetett eleinte is.
Hogy az a sok ráérős k......b....a....i....b...... :violent: :gun: :boxer:
Nagyon behalt az élet itt, pedig a szombat estéken mindig volt valaki itt!
Én sem nagyon érek rá, de a hobbira mindig! Éppen "tereprendezem" a szobámat, mert már csak csákánnyal lehet közlekedni!
Nekem a bütykölőasztal szokott így kinézni! :yes:
Szia!
Én vagyok! Idézet: „Éppen "tereprendezem" a szobámat, mert már csak csákánnyal lehet közlekedni!” Mintha csak én mondtam volna! 1 hete kezdtem, de már a felével megvagyok! Az az igazság, hogy 5 éven belül kétszer költözött a műhelyem ideiglenes helyre. Remélem ez a harmadik végleges lesz! U.i: látom sokan vannak így
Igen, most nemérek rá, jeget törni!
Hát mostanába nem csináltam sok mindent, de ennek ellenére rendetlenség van.
Legutoljára egy CD meghajtóba sikerült újra életet lehelni.
Nállam mindig ideiglenes a helyzet, mert az én szobám több célt elégít ki: műhely-, vendég-, alvó-, TVszoba.
ui.: s a kábelkupacom is itt kapott helyet, kb 7 - 8 ágyneműtartót megtölthetne símán, síkbatelítve.
Én ma Kertváros-kupán voltam ,ötödikek lettünk...hatból. De a mi csapatunkban volt a gólkirály,csak a kapus bénázott sokat,na meg a pálya is sz@r volt.Na igen a jó focista mindent a pályára,meg a csapattársára fog rá,hogy amiatt nem sikerült.
Szerintem ezzel jó néhányan így vagyunk, mármint hogy több célú az adott szoba.
u.i.: ez érdekes eddig csend volt itt az OFF topicban, erre írtál egy hozzászolást meg mindenki ide jött
Az jó,főleg ha SMD-s.
És Ampervadasz mit dólgoztál?
Majd egy kb. 5 év mulva már ezt mind külön választom, legalább is, a műhely részét (anyagi okokból).
Szerencsére csak a mechanikával meg a motorjával volt valami, ha az elektronikája lett volna rossz akkor biztos nem foglakozok vele.
Az én szobámba télre beköltöztem a cuccossal.Három nagy műanyagládányi cuccc...és ezek csak a legszükségesebbek.
Idézet: „írtál egy hozzászolást meg mindenki ide jött” Ezt hívják sáskajárásnak
Nem baj legalább van egy kis élet itt az OFF topicba is.
Idézet: „u.i.: ez érdekes eddig csend volt itt az OFF topicban, erre írtál egy hozzászolást meg mindenki ide jött” Igen ezt hirtelen érszrevettem!
...én kóbór áramnak hívnám!
Ez jóóó
Tudja valaki hogy 5:08 nál ami kezdődik annak zene címe?Bővebben: Link
Lehet elszoltuk magunkat, mert most megint csönd van.
Közben: már a szobának majdnem a felét kirakodtam már, éppen most viszem ki a szobából az LCD TV-t a hi-fit, és a hozzá tartozó méteres nagyságú hangszórókat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |