Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kobold mester utólagos engedélyével idézném a moderátorok rangsorolását:
Idézet: „Kopasz moderátor (== terminátor, kérdés nélkül öl): ez vagyok most Kétpákás moderátor (== alligátor, lustán úszkálgat, kevesebb dologra moccan, de akkor kegyetlenül): ehhez kell egy-két év gyakorlat, a tisztánlátás miatt Négypákás moderátor (== buherátor, már tényleg csak a rend érdekli, forrasztja az oldalt szó nélkül ezerrel): ez olyan, mint Yoda mester, mosolyog a hülyéken, csak a főrosszakat irtja, és szekrény alján tartja a fénywarm-kardot Ma megkérdezte érdeklődő kollégám, van-e rangsor a modik között, és ezt hoztam össze neki... Meg hogy a pákák száma azért nő kettesével, mert egyidőben két kezünk van...”
Most láttam a híradóban: a budapesti rendőrgyerekeknek lejárt szavatosságú csokitojást hozott a Mikulás. Az egyiknek mutatták is a szabvatossági lejáratát:
Idézet: . Szerintem szeptember 31-e még szökőévekben sincs. Lehet, hogy mégsem járt le? „2008.09.31.”
Apám, ez ma Magyarország!
A csokitojást a mikulásnyúl hozhatta, de eltévedhetett. Ezért biztos lesz egy kivizsgáló bizottság létrehozva, ami majd elítéli a mikulásnyulat, régi jó magyar szokás szerint
A mi ügyünk nem jutott el a Híradóig. De mi is "átragasztott" szaloncukorkát kaptunk évekkel ezelőtt a szakszervezettől.
Ha van szőke nő ismerősöd és még nem tudod mit adjál neki karácsonyra, akkor itt a megoldás.
Bővebben: Link
szmájlihoz ki van "emelve" a négy gomb
azér az F1re odairhatták volna h helpme! vagy valami bárszőkenőnek mind1.
Áh, ez se semmi, de a párom régi személyije se volt akármi:
Minthogy februárban született, és a régi személyik abban a hónapban (pontosabban a hó utolsó napján) jártak le, amelyikben az illető született, hát az Övébe beírták, hogy Érvényes: 19xx. február 31-ig! Na, mondtam is Neki, hogy ez a személyi se jár le soha!
De bizony lejár maximum 1999 ig jó!!!!
Két szőke nő beszélget a konyhában.
- Tudod-e hová tűnik a fény, ha leoltod a lámpát? - Ööö... nem. - Akkor figyelj. Lekapcsolja a lámpát és kinyitja a hűtőt. - Hát ide!
Az előbbi hozzászólásodat már nem volt kedvem végigjavítani, a fele körül meguntam, és kitöröltem.
Ok: lehet, hogy nálad menő így beszélni, de itt a fórumon még a viccek közé sem való ez az alpári stílus.
Ezt a képet egy online szótárról kopiztam
Mert erről aztán bárki tudni fogja, hogy mi is ez
csoda hogy nem kalapálták meg a csávót...
Azám, csakhogy melyik évben volt februárban 31-e? :hehe:
Hogy hívják a windowst indiánul?
Sápadtarcú várni homokóra Adósságrendező hitel modellje: - Van nekem egy teherautónyi föld. Mit csináljunk vele? - Nem tudom... Ássunk neki egy gödröt??? Amerikai magyar vállalat gyárába látogat el egy amcsi főnök... Nagy felhajtás, lógó nyelvek, egyszer megszólal a boss: - Hát a Béla merre van? Elkerekednek a szemek, szaladnak a gyártósorhoz az emberek, és már hozzák is a Bélát. - Hi Béla, jó látni téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzin, te jönni el. Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető: - Béla, te miért késtél? - Hát tudod főnök, tegnap a bossal felöntöttünk a garatra, nem bírtam felkelni. A főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat. Két hét múlva az államok elnöke megy gyárlátogatóra. Újra felhajtás, egyszer megszólal a president: - Hát a Bélát merre találom? Újra elkerekednek a szemek, szaladnak, és hozták a Bélát. - Hy Béla, hogy te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldök érted helikopter, te jönni el. Másnap a Béla megint elkésik, jön az üzemvezető, és dühöng, hogy a Béla az elnökkel itatta le magát. Már nem bír magával, és megkérdi: - Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert? - Én még a pápát is ismerem. - Mondja Béla. Főnök elfehéredik, de nem hiszi el. Béla hogy bizonyítsa állítását, a főnökével repülőre ül, és elrepülnek a Vatikánhoz. Megállnak előtte és azt mondja a Béla: - Én most bemegyek, és öt perc múlva a pápával együtt fogok integetni azon az ablakon... Eltelik az öt perc, főnök néz az ablakra, és a Béla tényleg ott van a pápával. Összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport, és elkezdik éleszteni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér. - Mi történt magával - Kérdezik a japánok... A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé - Látják??? Azt... Ott fent... Japánok felnéznek és megszólal az egyik: - Jé... Ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett???
A Bélát mindenki ismeri...
Itt van még egy variáció Bélára: UFO-k szemlélik teleszkóppal a Földet, egyszer csak felkiált a távcsőkezelő: - Főnök! Főnök! Nézze csak! Ott a Béla!
Na, lassan eljutunk a Bibliához... :bummafejbe:
Idézet: „Ádám és Béla...”
A következő hozzászólás olvasással történő tanulmányozásának megkezdése előtt biztonságos ülőalkalmatosság beszerzése erősen ajánlott. Nem hátrány, ha van benne biztonsági öv is (kocsiban notebookal netezők előnyben).
A helyenként előforduló helyesírási hibákért és a néhol előforduló 18+-os kifejezésekért elnézést kérek. Na szóval öveket becsatolni, és... Szupertechnika 1. Háromszögtalpas félhomálymérő 2. Egyszer használatos hordozható fapina 3. Duplafogantyús nitró-hajtású lóherekapáló talicskakerektartó csavar 4. Záróirányban előfeszített visszcsatolt közös-emmitteres azonos bázis-kollektorbemenettel ellátott diszperziós kapcsolásos szinuszoslogaritmus jelleggörbe linearitás kiegyenesítő nokedlisikáló pirospozsgás atomtengeralattjáró 5. Multiplikátoros telebabrátor 6. Kanyarfúró 7. Mechanikus vajaskenyér 8. Síkosított strandkalapács 9. Agyondefibrillált kuplungcukorka rehabilitáló 10. Távirányítós Terézanya granulátum 11. Tripla góliáttal üzemelő, sugárhalytásos tevehere heveder 12. Kombány berugókar visszarántó rugó 13. állítható magasságú dieselüzemű vizicsiga 14. Windows Komondor 15. Orrfúvászati négyzetrongy 16. Tűzálló tüzifa 17. Oszcilloszkópos pótlevegőionizátor változtathatószögállású fluxusmodifikátorbehúzó pöcökrugó 18. Gömbcsuklós aszfaltikifli 19. Hidrogizibuzerátor 20. Egylövetű vizipisztolylőszertárkihangosítómikrofon 21. Multidimenzionális félhomálytizedelő kézikészülék 22. Herezacsit csiklandozó szúrkapiszka 23. Atomszublimációs spektrofotométer 24. Rotátorrepesz 25. Nem gólyótálló golyóálló mellény 26. Lyukas óvszer!! 27. Reszelőzsír 28. Ollóvágó köröm 29. Hiperbolahajlító tolósatu 30. Négyszögletes kördiagram 31. Elektromos gőzgép 32. Vaspapírreszelék-feldolgozó-billenőkallantyú 33. Csúsztatott kézifék 34. Turbótejföl-befecskendezéses banánmeghajtású feketelyukmegvilágító kézi-készülék 35. Pneumatikusmeghajtású duálprocesszor által vezérelt triplatengelyes fénygőrbítő rezonátor 36. Egyenbillegészetikörduplány, vagyegyenbillegészetitovalöködő 37. Fém Trabant 38. Hónaljszexszel dúsított két deciszemfényvesztésbe mártott ködhomályosító 39. Bukófrekvenciás ködhomályosító 40. Hónaljpumpás napszemüvegdaráló 41. Napelemes zseblámpa 42. Rétifarkas szortírozó csavaralátét 43. Búgókondnzátoros homálytizedelő 44. Dezaggregált költségbegyűrűzés-alapú ökonometriai infláció-előrejelző modell 45. Szöszmötölő kalapács 46. Tolatóradarsíkosító betonkocka 47. Háromágú hidraulikus zokniátfestő kefetartó zsák 48. Tintasugaras lézernyomtató 49. Féklámpaárnyékvisszahúzó rugó 50. Vízálló vizipisztoly 51. Dugattyúvisszahúzó rugó. 52. Microatomos váltókulisszanyél 53. Gömbcsuklós aszfaltkifli 54. Diffúziós Gömb 55. Elektrosztatikus vizibuzerátor által gerjesztett puncifikátor 56. Bőrmellényfésülő automatahoronycsapágy 57. Napelemes árnyékvisszaverő 58. Kétszemélyes porszívó 59. Hidromechanikai atomstilizátoros ceruzahegyező 60. 5 ütemű motor 61. Állítható lábhajtásos térgörbítő szekrénysarok 62. Nitrogliccerines kályha 63. Indexfényvisszahúzórugó 64. Nyaktekerészeti mellfekvenc ia 65. Geostacionárius pszichológiai terror és hadviselés szimulátor 66. Üvegdobmborító Kalapács 67. Speciális nyáklapra erősített 4 hengeres duplavisszacsatolásos titán szeleprugó menetállító 68. Homokszemszámláló 69. Füstvágó olló 70. Lisztvágó kés 71. Benzinmotoros gőzgép 72. Magakörül mágneses erőteret gerjesztő antigravitációs generátorral felszerelt részecsketaszító atomreaktor 73. Gömbvillám fényező kézi készülék 74. Biomechanikus atommeghajtású célkövető szubdimenzionális energiavisszacsatolásos antigravitációs fűrésztalp-vető 75. Lézer atomnapsugár meghajtású kékre fégyezett fanyelű gumikalapács 76. Hónaljszörtelenítő Zenner-diódás csapágygolyó 77. Digitális körömcsipesz 78. 9 voltos szövegkiemelő 79. Mocsári Számítógép, Láp-Top, süllyesztett LCD kijelzővel 80. Pumpaktoros Cimbalizátor 81. Atom és bio vegyestüzelésű gumikacsa detonátor detektor 82. Anyadisznó szőregyengető lábvas 83. Koituszi transzfesztátor 84. Szénpasztillás mélygyomormasszírozó 85. Távcsöves kőbalta 86. Bionukleáris sarkifényreflektor-szűrő 87. Stauffer zsírzós üveghajlító kalapács 88. ABS-es köpőcső 89. Fényporlasztós hangreflektor 90. Herebabrácios puncimacerátor 91. Egyenletsúgógép 92. Herebizerabuzerababrációs puncimacerátor = vibrátor 93. Kétfázisú pézsmapocok-reinkarnátor-tárolóegység 94. Nukleáris meghajtású rézsutas háremlemosó automata-replikációs projekt 95. Izonukleáris herbenkenészes rekmentyüty 96. Soros gerjesztésű tanulságlevonó 97. Háztartási keksz töredezettség-mentesítő 98. Rekuperációs telihold-ürítő 99. Duplasoros négy oszlopos lángszórós kismamabarát gravitációmeghatározó dekóder 100. Elektromos herelengető 101. Autómotor vízhűtő leszorító csavaranya négyszögkulcs 102. 45 fokos derékszög 103. Hanghullámegyengető készülék 104. Elekroakusztikus hidrovizibuzerátor mukátor tápegységgel 105. 8 hengeres benzinüzemű katalizatoros hangyacsápmasszírozó 106. 6 hengeres íróasztal 107. TV tengely festék 108. Gázturbinás szőrfényesítő 109. Féklámpa fényerősség visszahúzó rugó-készlet 110. Stereo Lóvakaró 111. Nyaloszkóp 112. Féklámpa centirozó állvány 113. Féklámpaárnyék visszarántó krómrugó 114. Kifuffogótömítő rézpenész 115. Részecskegyorsítós plazmatévé 116. Quantumhűtővel fűtött, nádihegedű meghajtású szerecsendió-vető 117. Wc-papír letekercselő automata 118. Bambuszzsák köptető 119. Robbanómotoros fogpiszkáló visszapillantó tükörrel 120. Röptében petélő elektromos vizibuzerátor 121. Lábujj-hegyező 122. Atomlégturbinás hibribkacsa 123. Multipopuloptomizáló görgős tápszivattyú 124. Virtuális pupillatágító pumpa 125. Elektromos puncirezgető 126. Szádba kalapácsolló 127. Mikroorganizmus-nagyítólencstisztító 128. Hiperventilciós űrgyűrűfütty nyomáskiegyenlítő 129. Tranzisztoros hintaló-itatóhoz vákuum-buzerátor 130. Kvantumkopoltyús pedellusharisnya-alakú kókuszvezérlésű gázolajos kalapács 131. Fika Csabi álltal védjegyzett kemencés zsiráfnyakcsoffasztó 132. Osszmotoros veríjték elvén működő lajhárfingató kézi készülék 133. Hidraulikus mosolycsoffasztó 134. Elektromos fakanál 135. Indexhomok 136. Balmenetes falhozszorito 137. Injektoros fogkefe 138. Piezoelektromos tajtékanalitátor 139. Kovácsoltvas úszógatya 140. Búgófrekvenciás Naplemente-késleltető 141. Talpas félhomálymérő 142. Hidraulikus esélykienyenlítő 143. Gumimotoros zsíroskenyér 144. Tompapulibekanyarodásgátlóenzim 145. Multipikátoros, lendkerekes atommeghajtású körfűrész 146. Fázisegyengető kalapács 147. Nikkelezett talpas szemmérték 148. Pödört-állú kecskebogár 149. Oldalkocsis műbőrtehén 150. Fakörmű rúdugró
A Gömbcsuklós aszfaltkifli kétszer szerepel a listán...
Bocsi érte, de nem vettem észre, mert én kb. a felénél már sírtam.
Amúgy lenne egy kérdésem: Ha OFF-olunk az OFF topikban, az már ON-nak számít?
A szuper komparátor szemű dekóder Frankye, meg lemaradt !
Nem rosszak...
A 83.-at pont ma hallotam egy filmbe |
Bejelentkezés
Hirdetés |