Fórum témák
» Több friss téma |
Én most átnéztem az adatlapjukat. Szerintem a BB204B jó lenne a BB204G helyett.
Igazábol egy 1w os veronicába kell,lényegében benne is van,a b verzió,de ahogy hallom eléggé kényes,amit tapasztaltam is.Gondoltam megpróbálom,a a bb204g-t,végülius utólag néztem azt írja az alkatrész lista.
Tudtok olyan boltot ahol minőségi, rézfóliás vagy jobb kondit lehet venni? Nekem 2 db 4,7µF -os kéne a fejhallgató erősítőmbe. Jelenleg 2x3 db 1µF-250V ERO MKP van benne.Kipróbáltam már remix 4 µF-ossal is de jóval gyengébben szólt.
Ez a kérdés inkább ide való, mint a kondenzátoros topikba! mod. szamóca
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet kapni L290NE IC-t? Sajna a gyártója ismeretlen számomra. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.
sziasztok!
valaki tudja, hol lehet szegeden műnyomó papírt kapni? bementem a maros utcai printkerbe, de ott nincsen
Sziasztok nem tudjátok hol tudnák nagy méretü hüttöbordát venni de akkora kellene ami minimum egy 600w-os vf-ra elég. hozátenném h a (giant sound)nevü oldalt ismerem valami mást. Köszi
helo keres egy nyomdát ot biztosan kapsz énis ott veszem
www.distrelec.hu it kapsz
Egrieknek, környékieknek írom:
Jövöhéttől nyílik egy új elektrós bolt a kővágótéri MOL mellett. GND Electrotechnika néven fut. Ma voltam bent. Kissé még hiányos az árukészlet, de a tulaj folyamatosan bővíti. Árak nagyjából fele annyiba lesznek mint a Modulban. (kivétel előfordulhat!) Szerintem jó kis hely lesz az. Lehet ellátogatni TME katalógusaiból nézelődjetek, onnan szokott rendelni azt mondja. uli
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok beszerrezni L vagy T alakú alumíniumot, quad 405-öt építek és egy ilyen alumíniumon keresztül lennének hűtőbordára szerelve a végfoktranzisztorok. Budapesten az Elektro Konthában lehet kapni? Minimum milyen vastagságú alu felel meg és mennyi az ajánlott?
Metalloglobus Jászberényi út méterre veheted, ott helyben levágják amekkorára akarod.
40X40X4-est kérjél az jó lesz hozzá. Ha épp van. 4mm alá nem mennék anyagvastagságban. Vagy ferroglobus az meg asszem a maglódi úton is van de hogy annak a fő egysége hol tanyázik nem tudom. nézz utánna.
A válaszodból gondolom, ismerős vagy arra. Nem tudod véletlenül, hogy kb. 5x5mm-es, négyzet keresztmetszetű alu rudat is árusítanak-e valamelyiknél?
Szerintem 10X10-es a legkisebb keresztmetszetű, de kérdezd meg mondjuk telefonon.
A ferroglobus oldalán megnézheted nekik milyen van és ott azt látni hogy csak 10X10-es a legkisebb. metalloglobus ferroglobus hidegen sajtolt alu hasábok
Köszönöm! Esetleg valakinek tippje, hol kapható efféle?
Szia!
Köszi a válaszod! Az a baj, hogy nem pesti vagyok és nem vagyok ismerős Pesten, de megoldom!
A helyedben megnézném Gyöngyösön a "sztruhár" kereskedésben. Még a jómúltkorában láttam ott,sőt még hűtőborda is volt szálba.
Köszönöm válaszod, utána fogok nézni, mert így egyátalán nem ugrik be ez a bolt, még nem is hallottam róla.
Biróság mellett a vasút felé. Vasat,szinesfémet és szaniter árukat,illetve vizes cuccokat is árulnak.
Jajjjj, hogy az....
Minden nap ott megyek el előtte / mellette... mert vonattal járok be suliba, csak nem tudtam, hogy így hívják! Holnap be is nézek! Köszönöm az információt!
Ma voltam bent. Sajnos csak 40x40x3-masat tudtak volna adni, az egyel nagyobb az 50x50x4-es de ilyen nem szokott lenni, már nagyon rég volt, nem is rendelnek, mert nem keresik. Valami 1500Ft-ra jön ki belőle métere.
Még a héten vagy a jövőhéten megnézem a Vídiában, hátha ott lehet kapni.
Én simán beleraknám a 40x40x3mm-est. Ha bekened hővezető pasztával az L-idom és a borda között az szerintem elég.
Ha más nem lesz akkor ilyen lesz belerakva.
Üdv!
Véletlenül nem tudja valaki Szolnokon vagy környékén hol lehetne kapni 135g műnyomó papírt? Esetleg Kecskeméten,vagy olyan boltot ahonnan lehetne rendelni ilyen papírt?
Sziasztok!
Végigolvastam az idegesítő tutoriált, elolvastam a szabályzatot, próbálom tartani magam hozzá. Van egy mosógépem: Bosch WMV 1600 BY/ 01 (typ: V1080B0BY) Valami ritka fajta lehet, mert az interneten rákeresve szinte csak orosz oldalakat találtam, illetve 1-2 németet. Kb. 10 éve vehettem, azóta remekül működik. A problémája az, hogy nem szivattyúzza ki a vizet. A cső nincs eldugulva, utolsó mosáskor szivattyúzás közben elég furcsa hangokat adott ki. Program végigmegy,csak a centrifugázás nem, illetve vízleengedés, ékszíj a helyén, szerintem a szivattyú tönkrement. Tegnap leeresztettem belőle a vizet, akkor utána centrifugált, de szintén nem szívta ki a bennmaradt vizet. A kérdésem, hogy milyen típusú szivattyú való ebbe a gépbe, hol lehet beszerezni, és mennyibe kerül, stb ? Köszönöm: Karacsi_Maci
Szerintem mindegy milyen szivattyút raksz bele. Faragj bele egy HAJDÚT és kész. Sok sikert.
Oh bang, ez így megy?
Ahogy láttam, azért annak csak van ott egy tokja, amibe bele kell passzolnia, gondolom a szivattyú cső dimenziója sem mindegy. Vagy ha hívok egy szerelőt, akkor ő is valami ilyet fog hozni? Megcsinálnám magam, de szerinted hogyan tudhatom meg, hogy biztosan a szivattyú romlott el?
Szivattyú üzemmódban mérj feszültséget a motorján. Bár ha zörög nyilván van. Esetleg szedd szét nincs-e benne aprópénz. A csöveken meg alakítani kell ha nem passzolnak. Pl. autósboltból vízcső. Egy kis kreativitás. Nekem otthon virpul mosógépben megy hajdú szivattyú. Egy barátomnak meg valami német gépbe szereltünk. Nincs olyan sok különbség a mosógépek között. A centrifuga csak azért nem megy mert víz van az üstben. Előbb mindig kiszivattyúz. Szóval csak bátran!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |