Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
A rajzon látható hogy egy primer résztekercs 480 menet. Ez a résztekercs meg 3 sor ami 3x160 menet= 480. De ez csak annál a csévetestnél és annál a huzalátmérőnél igaz. Ha neked a csévetested és a huzalod más méretű akkor biztos nem 3 sorból és soronként 160 menetből fog állni a 480 menetes résztekercs.
Menyi 3X160? Az pont 480. Így már érted? A G2SR kivezetést nem "kötelező" kihozni. Ha a segédrácsot (g2) ide kötöd, kapsz egy lokális visszacsatolást (UL), ezáltal kisebb lesz a végcső torzítása (és erősítése). Ha nem hozod ki, kötheted triódának, ill. pentódának.
na méregettem de semmi jó, Az egyenirányítás után mindösze 50V körül van a fesz. belepróbáltam 5 csövet ebből egy rossz volt mert kéken izzott a fűtőszál a lemezek benne meg vörösen és búgott Nade a többi cső vadi új volt. a trafón 2x280V-ot mértem ami megint nem stimmel mert úgy emlékszem 350Vnak kéne legyen bár a rádió kapcsolásában nem volt feltüntetve de még erről a 280ról sem 50V-nak kéne kijönnie de enyhén kétlem hogy rossz lenne mindegyik cső.
Megilyedni nem ilyedtem meg sőt első reakcióm ez volt: Húde jól néz ki
Nade nincs ötletetek mivel lehet a gond?
Itt nézd meg: http://tubes.mkdw.net/sheetsE2.html
Azért az R8 kicsit vastag volt.....
Nos lekötöttem mindent szűrés után +b-n most 410V-ot mérek ez már kicsit sok nem?
Sehun senki? Csak mi páran? Mindenki odavan duhajkodni, mi?
Holnap ki jön börzére?
Én, meg Sturbi megyünk. Ez már majdnem biztos. Ezek szerint Te is.
Hacsak nem aszok el, vagy el nem tévedek Mikorra érdemes odamenni?
Én itt vagyok naponta többször is, de csak olvasok, és már megint APX100 kimenőt tekerek. Ez az utolsó, utána átváltok más tipusú csőre. A Marsalloki tetszenek. Olvasgatok és mindég tanulok valamit.
Ez olyan mint egy Szabad Egyetem. Hála Nektek. Tudtok-e címet ahol lehet venni trafóvasat?Csévével.! A börze miatt irigy vagyok rátok, én sajnos nagyon mesze lakom tőle. Pedig kellene kondi.
csak a kimenődet féltsd, a többi nem nagy gond.
Én is itt vagyok.Sajnos mostanában csak olvasom a topikot de nem építek,teljesen lekötnek a vizsgáim.De ennek hamarosan vége!
Amúgy most majdnem készen vagyok egy 6P14P+6N2P SE-vel, aztán egy GU50 SE jön.(köszönet a csövekért Sturbinak), aztán egy EL156 SE.(Azt meg Jzolitól kaptam) üdv Máté
Máté, de rég láttam az utolsó bejegyzést Tőled. Már azt hittem, hogy elhagytad a társaságot, pedig számos építő hozzászólásod volt már. Örülök, hogy hallunk felőled.
én majd csak 27.én megyek mert most nincs monney:/ most egy kicsit szüneteltem minya nekiállok méregetni tovább
Máshol is szegénység van, nézegetni viszont ingyen lehet.
Üdv! Közben én meg "elhazsnáltam" a két hipersilt Az egyik már egy gitárfejet hajt, a másik majd a PCL86 PP-t Köszi mégegyzser!!!!
Nem, nem,szó sincs ilyesmiről.Már alig várom hogy ismét csövezhessek.
üdv
Ja! Abban tudna valaki segíteni, hogy a brantba jutok el a Kálvin térről a börzére? A BKV.hu útvonaltervezője elég kacskaringós utat ajánl 4 átszállással ....
Szia!
Nagyon szívesen adtam.Örülök, hogy méltó helyre kerültek. Amúgy láttam őket az egyik hozzászólásodban. A börzére készülök én is, szerintem januárban valamikor eljutok. üdv Máté
na előfokon megvan ugyanaz a feszkó ott nincs probléma azaz hogy mégis mert ez a 410 sok lesz szerintem főleg hogy 400-as kondik vannak mindenütt nemtudom szerintetek így méregetni merjek e tovább szerintem bírja de nincs kedvem az kondit az arcomról levakarni ha esetleg nem tetszik neki a delej
-Hát én alighanem mégsem megyek, elszállt a délutáni lelkesedés. Kiráz a hideg a gondolattól, hogy négy órát buszozzak oda, majd négy órát vissza.
Metróval az Ecser útig, onnan a 181-es busszal. A templom felőli megállóból. A múltkor Ricsivel a távolabbiba szálltunk fel, és a József Attila Lakótelep bemutatásra került a BKV által. Aztán visszaérkeztünk a kiindulási ponttól 15 méterrel hátrébb. Vicces volt.
Nekem meg BMV-znem kéne (busz metró villamos) jó mesze van ezért nem megyek "nézelődni" pedig mennék szívesen.
Azért erre aludjál egyet. Majd szundikálsz a buszon is. Ide is, és vissza is. Pedig már nagyon elterveztem, hogy a fórum egyik tekintélyes tudású személyiségével "élőben" találkozhatok. Szerintem, Kócos is nagyon szeretne Veled személyesen találkozni. Ha már mi nem mentünk le hozzád.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |