Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
A rajzon látható hogy egy primer résztekercs 480 menet. Ez a résztekercs meg 3 sor ami 3x160 menet= 480. De ez csak annál a csévetestnél és annál a huzalátmérőnél igaz. Ha neked a csévetested és a huzalod más méretű akkor biztos nem 3 sorból és soronként 160 menetből fog állni a 480 menetes résztekercs.
Menyi 3X160? Az pont 480. Így már érted? A G2SR kivezetést nem "kötelező" kihozni. Ha a segédrácsot (g2) ide kötöd, kapsz egy lokális visszacsatolást (UL), ezáltal kisebb lesz a végcső torzítása (és erősítése). Ha nem hozod ki, kötheted triódának, ill. pentódának.
na méregettem de semmi jó, Az egyenirányítás után mindösze 50V körül van a fesz. belepróbáltam 5 csövet ebből egy rossz volt mert kéken izzott a fűtőszál a lemezek benne meg vörösen és búgott
![]() ![]()
Megilyedni nem ilyedtem meg sőt első reakcióm ez volt: Húde jól néz ki
![]() Nade nincs ötletetek mivel lehet a gond?
Itt nézd meg: http://tubes.mkdw.net/sheetsE2.html
Azért az R8 kicsit vastag volt.....
Nos lekötöttem mindent szűrés után +b-n most 410V-ot mérek ez már kicsit sok nem?
Sehun senki? Csak mi páran? Mindenki odavan duhajkodni, mi?
![]() Holnap ki jön börzére?
Én, meg Sturbi megyünk. Ez már majdnem biztos. Ezek szerint Te is.
![]()
Hacsak nem aszok el, vagy el nem tévedek
![]()
Én itt vagyok naponta többször is, de csak olvasok, és már megint APX100 kimenőt tekerek. Ez az utolsó, utána átváltok más tipusú csőre. A Marsalloki tetszenek. Olvasgatok és mindég tanulok valamit.
Ez olyan mint egy Szabad Egyetem. Hála Nektek. Tudtok-e címet ahol lehet venni trafóvasat?Csévével.! A börze miatt irigy vagyok rátok, én sajnos nagyon mesze lakom tőle. Pedig kellene kondi.
csak a kimenődet féltsd, a többi nem nagy gond.
Én is itt vagyok.Sajnos mostanában csak olvasom a topikot de nem építek,teljesen lekötnek a vizsgáim.De ennek hamarosan vége!
![]() Amúgy most majdnem készen vagyok egy 6P14P+6N2P SE-vel, aztán egy GU50 SE jön.(köszönet a csövekért Sturbinak), aztán egy EL156 SE.(Azt meg Jzolitól kaptam) üdv Máté
Máté, de rég láttam az utolsó bejegyzést Tőled. Már azt hittem, hogy elhagytad a társaságot, pedig számos építő hozzászólásod volt már. Örülök, hogy hallunk felőled.
![]()
én majd csak 27.én megyek mert most nincs monney:/ most egy kicsit szüneteltem minya nekiállok méregetni tovább
Máshol is szegénység van, nézegetni viszont ingyen lehet.
![]()
Üdv! Közben én meg "elhazsnáltam" a két hipersilt
![]() ![]()
Nem, nem,szó sincs ilyesmiről.Már alig várom hogy ismét csövezhessek.
üdv ![]()
Ja! Abban tudna valaki segíteni, hogy a brantba jutok el a Kálvin térről a börzére? A BKV.hu útvonaltervezője elég kacskaringós utat ajánl 4 átszállással ....
Szia!
Nagyon szívesen adtam.Örülök, hogy méltó helyre kerültek. Amúgy láttam őket az egyik hozzászólásodban. A börzére készülök én is, szerintem januárban valamikor eljutok. üdv Máté
na előfokon megvan ugyanaz a feszkó ott nincs probléma azaz hogy mégis mert ez a 410 sok lesz szerintem főleg hogy 400-as kondik vannak mindenütt nemtudom szerintetek így méregetni merjek e tovább szerintem bírja de nincs kedvem az kondit az arcomról levakarni ha esetleg nem tetszik neki a delej
-Hát én alighanem mégsem megyek, elszállt a délutáni lelkesedés. Kiráz a hideg a gondolattól, hogy négy órát buszozzak oda, majd négy órát vissza.
![]()
Metróval az Ecser útig, onnan a 181-es busszal. A templom felőli megállóból. A múltkor Ricsivel a távolabbiba szálltunk fel, és a József Attila Lakótelep bemutatásra került a BKV által. Aztán visszaérkeztünk a kiindulási ponttól 15 méterrel hátrébb. Vicces volt.
![]()
Nekem meg BMV-znem kéne (busz metró villamos) jó mesze van ezért nem megyek "nézelődni" pedig mennék szívesen.
Azért erre aludjál egyet. Majd szundikálsz a buszon is. Ide is, és vissza is. Pedig már nagyon elterveztem, hogy a fórum egyik tekintélyes tudású személyiségével "élőben" találkozhatok. Szerintem, Kócos is nagyon szeretne Veled személyesen találkozni. Ha már mi nem mentünk le hozzád.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |