Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ebben a hozzászólásban jelezte Topi, hogy Szentendre, mint helyszín, várhatóan marad. A július 5-ét, mint minden eddigi tagnak megfelelőt, kb. közfelkiáltással elfogadtuk.
Ha lesz bővebb infó a helyről, akkor természetesen megy a kör e-mail, illetve itt is meg fog jelenni. Addig egy pici türelmet, mindenkitől! ![]()
Köszönöm Frankye! :eljen:
A helyszin az átjött, a többi infót majd várom akkor.
Üdv Mindenkinek!
tud már valaki valamit a találkozóról? Lesz,nem lesz?Már csak 3 hét van addig. köszi üdv
hali!
már csak 2 hét van ötödikéig...lesz valami vagy sem? Topi?
Én is ugyan ezt kérdezem a fő-fő szervezőktől, de néma szájakra találtak süket füleim.
A helyzet az, hogy nagyon későn eszméltünk fel. Rengeteg hely lenne Szentendrén, és jók is lennének.
Ahova beférne ennyi ember oda előbb kellett volna jelentkezni, ahova meg nem férnénk be ott meg lényegtelen. Igyekeztem szerveződni, de hogy július 5-ére nem nagyon lesz ebből találkozó azt én nagyon világosan körvonalazottnak kezdem látni. Ha csak addig valami instant szerveződés nem lenne... De mivel ennyire nagy az érdeklődés a találkozó iránt, én azt hiszem jobban is tennénk, ha az első HE találkozót nem egy hét alatt összecsapott összejövetelként élné meg mindenki, hanem egy tudatosan hónapokkal előre megtervezett esemény lenne.
Bár egy fecske nem csinál nyarat, de Jeeeee, van helyesírás ellenőrző lehet nem is lenne nagy baj (nekem), ha más időpontban lenne. Olyan nagy volt a hallgatás, hogy egy másik programra igent mertem mondani, jún. 5-re. :bummafejbe:
Szomorúan érint a hír, miszerint lefújták a találkozót...
![]() ![]()
Az tényleg durva lenne!
Topi, a következő hónapok hétvégéi is foglaltak?
FIGYELEM EMBEREK!
Aki valahol tud olcsón nagy termet Pesten, az jelezzen, mert akkor ott lehetne a jövőbeni HE találkozó ![]()
Már most el kell kezdeni szervezni?
Nem túl korai ez még? Persze jobb előbb mint az utolsó pillanatban ez tény. ![]()
Ha az előző próbálkozásra gondolunk, akkor egyáltalán nem ártana! :yes:
Idézet: „Ha az előző próbálkozásra gondolunk, akkor egyáltalán nem ártana!” Sőt! Már késésben vagyunk! ![]()
Múltkor már én is gondoltam rá hogy fel kéne vetni a dolgot de túl korainak tartottam, persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ne kezdjük el!
Hát igen sajnos a múltkoriból nem lett semmi ![]()
Ez esetben nem ajánlod fel a lehetőséget arra, hogy a lakásodban dorbézoljunk?
![]()
Attól függ, mit ér meg Nektek! :hehe:
50-60 ember szerintem a minimum. Ha rendesen meghirdetjük, hogy lesz HE találkozó, 100-as nagyságrendre rúgna szerintem a létszám.
Huhuhúúúú! Ha én azt elmondanám/megírnám!
![]() ![]() Ellenben ha nagyon megszorulunk, a Keletiben van ismerettségem, talán ha szépen megkérem Őket, kölcsönadják egy napra a kultúrtermet. Abban régebben vasútmodell-kiállítások is voltak, komoly terepasztalokkal. De csak végszükség esetére...
Most igénybe vehetjük az egész keletit, nem?
![]() ![]()
Helló eotvospm!
Látom beindítotad az életet itt, egyébként támogatom az ötletet! ![]()
Esetleg ha többen lennénk, a férőhelyhez képest, akkor, kitoloncoljuk a hajléktalanokat! Az egész Keleti elég lessz már nem?
![]() ![]()
Kedves levii!
Nem korai, mert az osztálytalálkozómat most rendezem! Ott egy kicsit más a helyzet! Mindnkit elérni, brrr... de hidd el! Nem korai,ámbár Topi egy csoportos emailküldéssel elintézi a meghívót! ![]() Szerintem az ország közepe táján, vagy Pesten kéne tartani... ![]()
Jó, hát akkor ne arról offoljunk hogy korai vagy sem hanem kezdjük el megbeszélni hogy mi, hogyan, hol és mikor legyen.
Szerintem a meghívó nem olyan fontos, aki aktív tagja a fórumnak az ugyis észreveszi hogyha a Találkozó téma gyakran fent van a listán. Üdv!
Bár még nagyon messze van az egri rádióamatőr találkozó, de a "főkolompos" barátom megkerestem hogy netán tarthatnánk-e HE találkozót az amatőr találkozón, válasza:
"Persze hogy jöhetnek! Minnél többen! Bármennyien! Létszám kell. Előre szólj, hogy mennyien jönnének! De mondom, hogy szervezheted nyugodtan. Ott is sátrazhatnak ha akarnak. Ingyen van minden! Bármi van írj! Szervezd! Üdv. Tibi 6GD" Tehát ez a dolog már csak rajtunk múlna, úgyhogy tisztelt Eger és környékbeli HE tagok kezdjük el szervezni a találkozót időben, igaz még csak Január van de kezdjük el mindenképp különben lemaradunk róla. Itt a link magáról az egri találkozóról: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |