Fórum témák
» Több friss téma |
Oda hordtam ezt a romot garanciális korában, amivel járok és Kőbányán lakom. De akkor a Rákóczi téri még közelebb lesz Neked, csak ott nehezebb a parkolás.
![]()
Még 1 kőbányai?
![]() ![]()
Sziasztok!
350-365nm hullámhosszú UV ledre van szükségem. Hol tudok ilyet Mo-n neten rendelni?
Kimondottan ilyen hullámhosszú kell? vagy Csak UV kell? Vagy csak fotózáshoz?
Kimondottan ilyen hullámhosszú kell.
Szabad kérdezni, hogy mihez?
Üdvözlök mindenkit,és kellemes ünnepeket kívánok.Színes IC-foglalatra lenne szükségem.(8-40 pin)
Nem tudom hogy létezik-e egyáltalán,nem találtam róla semmi infót.Ha esetleg valakinek van valami infója,legyen szíves,ossza meg velem. Köszönöm.
Ha arra a foglalatra gondolsz, amibe vékonytól kezdve szélesen át egészen 8 lábútól a 40 lábúig minden belefér, akkor azt karos foglalatnak nevezik, és ez általában színes szokott lenni, nagy többségben zöld.
Megtalálható sok helyen még ZIF foglalat néven is (ZIF = zero insertion force).
Ha igaza van Norbertonak és ZIF foglalatot keresel, én az Urbánnál szoktam kapni. Igaz, az csak 28 lábú, de régebben negyvenest is láttam náluk. Meg a budafoki úton is volt a Mikronikánál.
![]()
MPS gyártmányú MP1011 -es invertervezérlőt keresnék, de sehol nem lehet beszerezni.
A laptopomba kellene.
Üdvőzlet.Nagyon köszönöm a válaszokat,de nem ZIF-re van szükségem,sima "Egyszerü" IC-foglalatok kellenének.
Egy áramkörön belül,kellene a különböző áramköri egységeket látványosan meg különböztetni,(analóg,TTL,CMOS,PIC) a színes foglalatokkal.Köszönöm a segítségüket.
Ha ZIF kell, nézzetek szét a V@ter@'n, ott sokkal, de sokkal olcsóbban meg lehet kapni mint boltban.
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkatrészüzletet ami nyitva van a két ünnep között?
Azt persze elfelejtettem, hogy Budapesten...
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy hol lehetne venni dc-dc konvertert ami 1A-rel terhelhető és a bemenő feszültsége kb 12-14V a kimenő feszültsége 5,5-6,5V .Például ilyenre gondoltam: Traco Power TSR 1-2465 Köszi!
Akkumulátor töltöttségi állapotát mutató eszközt keresek.
Leggyakrabban 8.4 V 3300 mah akkumulátorokat használunk, de előfordul 9.6 V 3300 mah akkumulátor is. Pl.: http://www.batteryoption.com/upload/item_858314_7GP-330SCHR.jpg Olyan eszközt keresek amely megmutatja, ezen akkuk töltöttségét. ( Valami olyanra gondolok, hogy van még benne 2500 mah kraft vagy valami led sor jelzi, hogy 90% töltöttsége van ) 3-6 ezer ( Maximim 12 ezer) forint érték intervallumban. Kérdésem az lenne, hogy létezik-e ilyen? Ha létezik mennyi? És hol lehet beszerezni? Válaszokat előre is köszönöm. További kellemes napot.
Hali!
Ez egy eléggé nehéz (talán lehetetlen) dolog. Ugye egy NiMH/NiCd akku kisütési görbéje eléggé lapos, szinte a teljes lemerülésig tartja a feszültségét. Tehát még ha terhelve is mérnéd, akkor sem tudnád megmondani, hogy most 80%-on, vagy már csak 30%-on van az akkuban tárolt energia mennyisége. Tudom, ezzel nem segítettem sokat, főleg nem szolgáltam áramkör tervekkel, de ez így szerintem nem működni.
Én nem értek az elektronikához. Én olyan megoldásra vadászok amit készen megtudok venni boltban ( lásp pl egy multiméter ), és rákötöm, és boldogság.
Köszi szépen amúgy az infókat.
Szép napot Mindenkinek !
Szükségem lenne 50 méter 14 X 0,15-ös litze huzalra. Esetleg megfelelne a 10 X 0,2 ; vagy a 8 X 0,25-ös. Néztem : a Google-t , Villért-et, Ham bazárt megkerestem Német gyártót is, Próbálkoztam rádióamatőröknél is de nincs találat. Van -e valakinek ötlete ezen kívűl ? köszönöm.
szasztok B.Ú.É.K. azt szeretném megkérdezni hátha tudnátok segiteni kis elektromos motort keresek Jonson gyártmány hol lehet ebben a gyártmányban keresni tipus alapján?? Sajna csak ez az egy tipus megfelelő mert ahova kell ott ez van és nincs adat a teljesitményére stb. Van e valami forgalmazó egyéb ahol lehet ilyet keresni??
Köszüdv.
az elöbbi motoros kérdésemhez még anyit 12V dc feszről megy enyit tudok róla meg a belsőjét láttam van is hasonló de csak hasonló más a fordulatszáma meg a nyomatéka.
Másik kérdésem tud e valaki adatlapot egy igbt modulhoz gyártmánya mitsubishi CM10LD-12H ujévi üdvözlettel
Szia!
Csak annyit tudtam kideríteni ,hogy 600 voltos és 10 amperos. Üdv! Gábor
Egy olyan gondom akadt, hogy a forrasztópápámban leszakadt a hőérzékelőről a szál. Sajnos vissza forrasztani nem lehet, tőből letört. Hol kapható olyan érzékelő ami 450 fokot is kibír? Vagy szerintetek, ha veszem másik pákát, akkor az jó lesz ehhez? Nekem egy Conrados forrasztóállomásom van. Hestore.hu-n lehet kapni 1500 ft-ért solomonhoz való pákát. Szerintetek jó hozzá?
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy SATA csatlakozó aljzatot lehet-e kapni és ha lehet akkor hol? A válaszokat előre is köszi!
Ahogy keresgéltem nem nagyon találni, de szerintem ha bemész egy számítógépszervizbe, akkor ott tuti tudnak valami bontottat adni.
hello!
Ha a lomexnél akarok vásárolni akkor nem kell előre megrendelni ugye? Bemegyek felsorolom mire van szükségem és a kezembeadják? Köszi
Forrasztható/szerelhető BA15S foglalatot keresek (21W-os autóizzó foglalat). guglival nem találok semmilyen használható forrást.
![]()
Autós bolt, autó bontó, autóelektromossági szerviz. Itt érdemes keresgélni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |