Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Najó. Feléleszerintem a szavazó modult.
Érdektelen kérdés: Van-e macskád? Mit szóltok hozzá? Derüljön ki igaz-e, hogy az elektronika kedvelőknek van macskája?
Ez egy jó őtlet!
Ha már feléleszted akkor szerintem olyan legyen hogy nem csak simán van vagy nincs hanem 1,2,3, több vagy nincs vagy valami hasonló.
Na, "odavágott" a biztosíték!
Ez haláli kép lett a macskuszról (az első). Időközben nállunk elkészült a halászlé, de nem gondoltam hogy az aranyhal lessz benne, nem tudok többet kivánni
Múltkor említettem, hogy néha készült pár nemnormális vers és iromány a kezeim között. Találtam egy újabbat, ez szerelmes vers ám, de nagyon
címe: Zebra nyál Vaddisznó lennék sápadt mocsaradban, Mocsingos lábbal túrnék taknyodban. Csüngő hasammal simizném szemedet, Csoffadt nyelvemmel matatnám melledet. Örömmel szaladnék háttal a tükörnek, Röhögve dugnám orromba kezedet. Megszakadt szívemmel dobolnám a ritmust: -Érted élek-halok, itt és most. Köszönjük a rajzot, köszönjük a mesét!
Nem semmi, romatikus vers!
Ja, jóreggelt neked is!
Látom most rendesen működik a szavazó modul, nem úgy mint múltkor amikor mindenki annyiszor szavazott ahányszor akart
Tiszteletem minden kedves pákabarátnak!
Előszöris Kellemes Ünnepeket! Ömlesztve válaszolok! Nekünk kutyáink vannak 2 puli. Illetve tegnap óta már csak egy. Maximálisan állatbarát vagyok. Képek nincsenek itt, de töltök fel majd. Digit fényképezőm nincs.. cic topic: Köbzoli: aztaaaa! ekkora vadállatot az életben nem láttam. Gondolom kandúr... A cicák is szépek, de kutyusok mindig hagyják magukat szeretgetni... Olyan még nem volt, hogy otthagytak volna. Maximum olyan, hogy én mondom, hogy mostmár elég! Erre mind ha értené, és otthagy...
Noh akkor az én fogadott cicáimról is teszek fel képet. Sajnos nagyszüleimnél vannak, igy csak néha láthatom őket
googa, neked külön!
A Tina az egy elektronikai szimulációs program villamosmérnök NŐknek! Töcs változata villamosmérnököknek készül! Én sajnos annak idején csak a női változathoz jutottam hozzá! DOS alatt ment! Űberbrutál volt a tegnapi bejegyzésed! Azt hiszem ezt ki is írom ünnepek után msn-re! amper kollégánk után szabadon: ...most egy ideig vagy nem válaszolok, vagy nagyon lassan reagálok! Ezt az állapotot Neked köszönheti! Azt hiszem erre mondják: mitológiai élmény!
Egy hiányzik a macskás szavazásból: Nincs macskám, de állandóan itt vannak az ajtóm előtt és vernyognak...
matyikám: Akkor én egy mitológiai lény vagyok? Most meg a humorosabbak majd rámszolnak, hogy ne matyizzak...
Ha minden igaz én szavaztam 1 vagy 2.-nak azután 10S-ig semmi majd hirtelen felkúszott az "egekbe" a szavazati szám
Na most kel a beigli tésztája...
De várom hogy kész legyen. A fejlesztési ötletek topikban dumáltak arról hogy nincs miről szavazni. Lenne egy ötletem - melyik beiglit szereted leginkább? Mákos, Diós, Nem szeretem vagy nem tudom mit lehet még írni válaszlehetőségnek.
Enyém is majdnem ilyen rózsaszín orrú. Csak ahol ez barna, az ott szürke.
Boldog békés karácsonyt! Bővebben: Link
Pontos felelet:
Volt egy kutya, ami ~két hete eltűnt, valamint ma reggelre egy macska a ház előtt, most már elszállították (kicsit se mozgott ). Nem vagyok állatpárti
A szavazáshoz írom: Nekünk csak volt macskánk. Két héttel ezelőtt altatták el. Veseelégelenség miatt halt meg. Mindkét veséjének a működése leállt, csak infúzióval lehetett életben tartani két napig. Nameg már elkezdett szenvedni, sírni, és így muszáj volt elaltatnunk Az egész családot megviselte, 9 éves volt, intelligens, okos macska. Szeretett az asztalról kaját lopkodni, kis madzagszerű dolgokkal játszadozni és főként aludni.
Idézet: „Nem vagyok állatpárti” De ugye nem miattad nem mozgott? :eek2:
Nem, valamelyik autó tehet róla, szerintem.
Szerencsére az enyémet ilyen veszély nem fenyegeti mert itt lakik a házban és nem mehet ki. Érdekesen alakul a szavazás, azt hittem több embernek van macskája
Lassan ez külön téma lessz HE-Macskák , birom ezeket a nem kicsit bolond állatokat anno az én cicám mindik megszívta, lopkodta a halakat majd tető az akváriumra megszokta a macska egyszer levettem a tetőt a macska a vízbe esett . Foci meccs a macska neki ugrott a TVnek az nagyon nagy volt. Jah meg molylepke a macska a szekrény tetejéről támadta le, pont néztem a tévét erre ez az idióta állat előttem húzott el. Sajnos már nem él szegény cica, pedig mindig szivattam meg neki is volt annyi esze hogy nem hagyta magát
Sziasztok
Ha már ennyien megmutattátok az aranyos cicáitokat akkor én is megmutatom.. Ő fiú, és most 3éves...ez lessz 2-odik karácsonya nálunk Sziasztok boldog karácsonyt kívánok
Én is bírom az enyémet, múltkor például szerintem fázott, odaült a meleg radiátor mellé és elkezdte piszkálni, meg úgy bele kapaszkodott hogy nem tudta elengedni, a cserépkályhától meg rendszeresen el kell vinni ha befűtünk mert attól félünk hogy megég valamilye mert annyira közel megy a tűzhöz.
Az én macskám a múltkor felugrott a kandalló tetjére. Akkorát ugrott róla... fúúú... Gondolom megsütötte. Szegény macsekot úgy kiröhögtem, de ha ilyen hülye volt... Legalább megtanulta, azóta nem ugrott fel rá.
Nah itt látszik mennyire vagyok számítógép (HE ) függő A fenyőfát itt állítottam össze (Tesc* Value műfenyves) a gép mellett Anyám egyből kötekedik hogy díszítsem is fel, megmondtam neki hogy engem nem izgat amugyis a fenyő a fontos nem a fa. ÉN INNEN EL NEM MEGYEK nekem gép kell nem fenyő
|
Bejelentkezés
Hirdetés |