Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt nem tudom miért mv4 lett a kiterjesztés végül, mintha ez a sony sajátja lenne. QuickTime Player elviszi. Meg rájöttem, hogy azért lett ilyen nagy a videó így is, mert van benne pár robbanásom is, de a végén van egy sikeres játék.
úgy értem: fészerben van az öszes szerszám
Hellosztok!
Hogy oldjam meg hogy egy .bat file beirja a debugba hogy o 378 ff és o 378 00 ? Vagy ez nem lehetséges?
bocs, de mi is az a debug? hibajavítás? de mihez?
DOS ba egy tesztelő program ha jól tudom egy ltp vezérlésről szóló cikksorozatban láttam de az a lényeg hogy lehet vele az LTP kapcsolgatni az o 378 hexszám
beolvasni az i 378 hexszám parancsokkal ha jól gondolom más portról is csak a 378 megváltozik a másik port cimére.
Na hova szoltál be, hadd olvassam már el ?!
Ismerem igen ezt a csalós módszert, azt gondolom róla hogy mujaság, mert nem ez lenne az értelme
Hanem a rendes módszer, na abban vagyok profi. Elnézést ha megbántottalak
Emlékeim szerint közönséges kötegfile-ból nem lehet, mert amikor debug-módba lépsz, az eredeti szálat (ahol a parancssor futott) megakasztja, és kilépésig így is marad.
Írni kell egy igen rövid exe file-t, aminek parancssorban át lehet adni a küldendő adatot paraméterként, azt minden további nélkül futtathatod debug nélkül is (pl. IO.dll útján).
Legyinthettél volna, úgy, mint eddig...
Valaki kérdezte itt korábban, miért van tele a TV háborús tudósításokkal. Hát azért, mert az emberek szeretnek harcolni, még ha vannak is köztük olyanok, akik tovább bírják "ellencsapás" nélkül.
Ez egyáltalán nem csalás. Bele van írva a súgójába, hogy így kell csinálni. Ez csak gyorsabb módszer. Itt ugyan úgy ki kell jelölni a bombákat és ugyan annyit kell gondolkodni és ha rossz helyre jelölsz, fel is robbansz. Nem is értem miért gondolod, hogy csalás.
Mondjuk azért mert IDŐRE MEGY. No comment...
jó, értem, de milyen progihoz debugger? Pichez, windowshoz? linuxhoz?
Igazad van.legyinthettem volna felette.De ott és akkor betelt a pohár.mert neki ez kell meg az kell.Közben meg ott volt az orra elött a dolog.meg az állando piszkálodás becsmérlés beszolás.utolag vissza gondolva.azt is megbántam hogy nem privátban segitettem az ügyfélnek.de ez van.jövöre tiszta lappal indulok.
Ugye nincs harag?
szerk.: a kép nagyon jó, szeretem az ilyeneket szerk2.: köszi
Nem tudom, hogy jön ide, de nesze Neked!
szerk: Pl, ha amatőr sárkányhajó versenyt rendezünk és az én általam kormányzott hajó legénysége nagyon aggódik, hogy "jujj ők utolsók lesznek", akkor szoktam nekik mondani, hogy ne aggódjanak tudok egy rövidebb utat...mindezt a 200méteres egyenes pályán. Egyébként jó, vagy nem jó, ez az életfilozófiám...
ok, láttam megválaszolta már a kolléga!
Nem jó a látásom. ezer bocs!
Lelki társak vagyunk
Az én agyam is valahogy átalakult ilyenre, szóval hallok egy mondatot és máshogy próbálom értelmezni, ami humorosan sül ki. Lehet túl sok Gallait meg besenyő családot néztem Idézet: „jövöre tiszta lappal indulok” Várj ezzel, a holnapi nap még idei lesz Vannak néha olyanok, akik mintha rá akarnák erőltetni másokra a szavukat, és ha nem megy, megsértődnek. Legközelebb dőlj hátra, ha ilyet olvasol, mondogass egy mantrát a nyugalom eléréséig, aztán segíts tovább, ahogy addig. A többire ott vagyunk mi. Kicsit ez most a fájó szívvel történő warn-adás tipikus esete volt, de nem sok választást hagytál
Sergei jó gyerek, én tudom.
Nagyon úgy fest, hogy a balhé elkerülése érdekében itthon fogom átaludni mások szilveszteri majomkodását, akarom mondani örömködésést. Igazából, most nincs is mehetnékem...
Googa, ebben (is?) megegyezünk!
Én egyszerűen elvből elvetem a szilvesztert. Sokszor van, hogy rosszkedvűen kelek fel. Ez 2-3 szor szilveszterre esett. Nem szoktam inni, nekem teljesen indifferens. egyébként miért is más ez a nap, mint a többi? A többi napon is jól érezheted magad. Miért kitüntetett ez a nap? Bocs, nem akarom senki kedvét elrontani!!!
Azt az egy napot csak kibirom valahogy az lesz. hátra dölök és azt mondogatom. "nem vagyok ideges fö a nyugalom"
Ne érzelemmel osztogasd az elakadésjelzö háromszöget hanem értelemmel Idézet: „Ne érzelemmel osztogasd az elakadésjelzö háromszöget hanem értelemmel” Nem állítom, hogy jól csinálom, de így szeretném... Majd tartok róla egy szavazást, ha kész lesz a weboldalam
he? nincsmég kész ? ejj pedig már mentem volna savazni.izé szavazni
Tegnaptól van otthon netem, azelőtt nem foglalkoztam vele, elég volt az üzemit kínozni. Egyelőre ott tartok, hogy szétnézek egy értelmes, elérhető, ingyenes szolgáltató után.
Nem tudtam, hogy sürget az idő
én az a.t.w nél vagyok ott futtatok egy kissebb webportált.már ha az annak lehet nevezni.kissebb csomagot kellett feltelepiteni meg van benne mysql.ezt kérték ezt csináltam jah hogy nem tudtad hogy sürget az idö?áá nem fontos de jo lett volna ha tegnapra kész van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |