Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezer köszönet, hagyom, hogy végigvezessen!
Na már az első oldalon van egy durva helyesírási hiba.
(én sem tudok már helyesen írni, de ez khhhmmmm..., legalább nem érzem magam kellemetlenül ezek után, ha rámszólnak.).
Mindenkinek B.Ú.É.K.
Alig bírtam kikelni az ágyból, szédültem, hányingerem volt stb. De ahogy kikeltem visszafeküdtem TV-zni aztán msot itt kötöttem ki Vagyis másnapos vagyok
Hát nagyjábból ugy látszódik hogy meggyógyultam, de remélem nem fáztam meg ujra.
Én sem, pedig fiatal vagyok! Antialkoholista!
Szerk.: Örülök, hogy meggyógyultál! Kecske is jóllakott, káposzta is megmarad! Antennaprojekt hogy áll?
Nem vagyok gonosz.. de nem mondhatjátok hogy nem olvastam el figyelmesen :whistle:
Az vagy.
Magyar szak? Honnan van ilyen szemed?
inkább 'fog'
Szerintem is inkább 'fog'.
háát.. erre azt tudnám mondani hogy "Az nem 'fog' bemenni aki nem akar." vagy "Senki nem 'tud' (képes) bemenni"
Oh, köszönöm, igazán megtisztelő, de nem fogadhatom el, nincs orvosi végzettségem!
(Gyk.: Az AB régen az Abortusz Bizottságot jelentette, de természetesen wg_kezdo az AlkotmányBíróságra gondolt... )
Honnan gondolod, hogy azt gondoltam amit gondolsz, hogy gondoltam....?
Másnaposoknak: Inni tudni kell! És hát nem inni a nagy művészet, hanem úgy inni, hogy túléld a másod-harmad-negyed napokat.
Oké igazad van Kicsit késő van és a Lezát topikra gondoltam.
Én tudom, hogy Te tudod, hogy én tudom, hogy Te tudod, hogy mire gondoltam, amikor arra gondoltam, amire Te gondoltál volna, ha arra gondolsz, amire gondolod, hogy én gondoltam, hogy gondolsz...
Na, kibogozod?
Elnézést kérek tőled is az előbb említett dologért. :yes:
Idézet: „Inni tudni kell!” Csak ha nagyon ritkán iszol és egy ilyen nagyobb volumenű bulin többet iszol mint amennyi szoktál akkor bizony megérzed a negativ hatását másnap is. Akkor is ha mértékkel iszik az ember! Én csupán egy üveg pezsgőt, 2 üveg sört, egy pár kortyni likőrt és vodkát fogyasztottam el. Azért irtam azt hogy csupán mert ez semmi ahhoz képest hogy a mai fiatalság mennyit iszik.
Igen, Zenetomnak szántam, de msn-en kibeszéltük már! Elnéztem a válasz sort, véletlenül rád kattintottam! Egyébként nem tudtuk meg: melyik cicus hízott 1 kilót? a szemüveges, vagy a cirmi?
Szerk.: Én is ezt mondtam Tomnnak!
Amint látod, tudok én pofátlan is lenni
Lehet, hogy van, aki nem így gondolja, de köszi Hízelgő Jó ez az off gomb, csak off topicba off gombbal írni... ezt nem tudom hová tenni, nem értem! Az biztos, hogy a leghűségesebbek közé tartozom! Nem telik el nap, hogy ne offolnék! ON-t meg hanyagolom is! Egyrészt, mert van, aki jobban ért nálam hozzá, másrészt a többiek gyorsabbak nálam... Kevés dologhoz értek, ott nincs új kérdés, és 3 évet ki is hagytam elektróból
Elkészültem a hobbizós weblapom béta (demo) verziójával, du. 4-től csináltam.
Fel is töltöttem, csak mivel új subdomain alá regisztráltam még nem él a link. A server asszem csak éjféltől aktiválja, de megpróbálok valamit kitalálni addig, hogy minél hamarabb "közkincsé" tehessem.
Nem tudom ki hogy van vele.De én a HEStore-ban nem találom a saját menüt.A bejelentkezés menü van a helyén :idiota:
Úristen!
Egy nap alatt 16 oldal off? Hát ezt én nem fogom tudni végigolvasni... Durva Egyébként BÚÉK!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |