Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már megtörtént a bejelentkezés többször,de semmi változás :no:
Nálam rendben, az előbb ellenőriztem.
Eddig működött? Nem lett valami módosítva (operációs rendszer, böngésző, internet) vagy frissítve. Oldalt a kosár megjelenik?
Igazábol se Linux-on se Windows-on nincs sajátmenü.megszerettem volna nézni hogy hogyan állnak a rendeléseim.A kosár oldal megvan.
Oldalt a kosár nevezetű ablak, az utolsó három tétellel.
Szerintem nem jol mondom.Arra lettem volna kiváncsi hogy mennyit dolgoztak fel a rendelésemböl. :yes:
Értelek én. Viszont én azt kérdeztem, hogy megjelenik-e neked az utolsó három tétel oldalt.
Próbáld ki így
Nálam is így van, mikor beírom a dolgokat és rákattintok hogy bejelentkez akkor bejön a kosár, viszont nem vagyok bejelentkezve, nincs saját menü, kosár van de üresen (mondjuk per pill bejelentkezve is üresi ahogy szerintem sergei nek is) stb..
Nem jelenik meg oldalt az utolso tétel.
Ha bejeletkezek akkor elsö kép fogad. Amit adtál linket az a második képen láthato helyre dob. Bocsi ha érthetetlennek látszok
Na erröl van szo csak fura hogy nem tudom hogy hogyan állnak a dolgok
Az oldal látható MÉG NINCS ELEM A KOSÁRBANra gondoltam.
Ha ezt hozzá (mármint főoldalt) a linkemre kattintva, akkor nem vagy bejelentkezve. Próbáltam. Tehát valamiért nem sikerül bejelentkezned. Ha hibás volna a jelszó, e-mail jelezné. Valami korlátozza az adatátvitelt. Próbáld meg egy baráttól, szomszédtól megnézni. Vagy valakit kérjél meg rá itt a HEn valakit. Szerk: A kép egyértelmű, könnyebb, jobb így. Megspóroltunk pár félreértést.
Na és én? attól én még be tudnék jelentkezni, vagy nem?
Na látod inni tudni kell.
Azt is, hogy mit és hogy mire mit kell enni, csinálni inni, hogy másnap ne okozzon problémát. (vagyis csökkenteni a másnaposságot). Ha ritkán iszol akkor ott kezdődik a tudni, hogy keveset inni .
na megvan a hiba.az opera valamiért nem léptet be.
Most elvesztettem a fonalat, nem értem mire gondolsz.
Ha nem vagy bejelentkezve, akkor is látni a kosárt. Bírj keresni, összeválogatni. Ha megtetszik az áruház, regisztrálsz, megveszed. Azt hiszem, ha kijelentkezve valamit a kosárba teszel, akkor az mikor bejelentkezel bele kerül, de nem próbáltam. Ezt már Topi tudja megmondani.
Hát ha olvastad a 3-al fentebbi hsz-em akkor tudod miről beszélek, vagyis ugyan az a problémám mint sergeinek vagy K1ll3rghost-nak, bár én is operát használok ezért szétnézek nem lett-e valami elcsesződve, de azt biztosra tudom hogy K1ll3rghost Firefoxot használ.
Megpróbáltad másik böngészővel, vagy valamit átálítottál?
Ha kitöltöd a bejelentkezési adatokat, majd nem látod a saját menüt, akkor az általam betett linkre kattintva leellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a bejelentkezés. Ha igen, az történik, mintha a sajátmenüre klikkeltél volna. Ha nem, behozza a főoldalt.
Ezzel megtudod, hogy sikerült-e bejelentkezned. Ha nem, akkor valami kapcsolati gond van, mert hibás jelszót piros csíkkal jelzi. Hogy mi okozza a kapcsolat akadályozását, az nehéz megmondani, mert minden lehet, ami az internettel kapcsolathoz köthető (harverek, szoftverek, beállítások).
Most leszedtem az IE akárhányat azzal sikerült bejelentkezni, de érdekes mert tegnap még operával is ment, ezért is kérdeztem sergeit hogy ő mivel próbálta.
másik böngészövel néztem meg a dolgot. kár pedig ragasztkodom az operához
Abszurd ötlet, de nem lehet, hogy az évváltás okozott galibát? Minden rendben van a pontos idővel a gépeden?
Mára fejeztem
Én is, ezért kérdeztem. Mindegy, ettől még ezt fogom használni max ha kijön egy frissítés akkor hátha.
KTobi: Nekem is eszembe jutott ez, de az idővel minden rendben.
9,52 röl frisitettem 9,63-ra és változatlan a dolog sajnos. :no:
Tudom, én is 9.63-asat használok, azért mondom hogy hátha majd kezdenek vele valamit, de ha nem az sem nagyon izgat
Sikerült aktiválni az oldalam. Akit érdekel nézze meg. Ez még csak a "dizájn", tartalom még csak ezután jön bele. Illetve az oldalban "dübörgő" motort is meg kell írnom még hozzá
Ha valakinek van véleménye, ötlete, akkor az az illető egyenlőre a Idézet: menüpont alatt írhatja le.„Vélemények az oldalról” Az oldalam elérhetősége: action2k.try.hu/ |
Bejelentkezés
Hirdetés |