Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Majd csinálok eggyet, úgyis régi álmom hogy csinálok egy robotot Mint danirobot kollégánk
Tudod mit én inkább azt vallom hogy " inkább kisérjen két rendőr mint egy pap". A másik az hogy ha én gázzal töltöm meg és kap drága betörő úr kettőt az még az aszfaltot is törülközőnek nézi (QC) .Ráadásul az illető egy kétajtós szekrény akkor én kis csenevész csak azzal védekezhetek amim van ugye és ilyenkor jön az elő hogy arányos mérvű erővel kell én szerintem ez volt arányos részemről és akkor ezt vizsgálják úgy ahogy akarják.
Cérna...! Van eredeti selyem zsinórom (na jó, csak úgy néz ki mintha eredeti lenne). 200kg körül van a szakító szilárdsága. Majd ha eljutok odáig azt kerül bele. Persze ez a restaurálás is felkerül majd a lapomra.
Olvastam a topikot! Jó kikapcsolódás volt a számomra
Szaisztok. Fent vagyok egy oldalon, ahol most szavazás van. Aki úgy gondolja, klikkeljen a linkre. Köszönöm! Bővebben: Link
Bocsi, most látom, hogy ez csak akkor működik, ha be is regisztréltok az oldalra. Ezt nem kérem tőletek, barátnőm is fent van az oldalon, az ő nevét írtam az én nevem helyére és rájöttem pontosan hogyan működik. Vagyis akinek van kedve beregelni, azt tegye, egyébként nem írtam semmit.
Persze én se cérnát használok, csak az én cérnám szakad Húrnak egy jófajta, műszálas, elképesztően erős fonalat használok. (van, aki horgászsinórt használ, de nekem az nem jön be)
(és itt csapott át a hozzászólásom off-topikban történő offolássá.)
Helósz Egy pár hét múlva meg lesz az ezredik hozzászólásom. Addig még sokat kell okos(k)odnom.
Addig még én is utolérhetlek Mit kap, akinek megvan az ezredik? Warnt, mert be nem állt a szája?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy honnan lehet letölteni importálható térképet, amit a google maps-be szeretnék betenni, ahogy itt HE-n is van. Nekem is szükségem lenne egy ilyenre, csak már harmadjára rontottam el Mo. körberajzolását, ami nem kis iső, ezért kérdezem, hogy honnan lehet letölteni ilyen importálható térképet?
sziasztok pákások
Egy nagy segítséget szeretnék tőletek kérni, remélem tudtok valami okosat írni..... Feltörték az msn-enem, az ismerőseimet mindnnek leírja...És van aki ez miadt fura szemmel néz rám... Valahogy átlehet írni a jelszót? Pedig én nembántottam senkit..... A segitségeteket előre is köszönöm
1. Szerintem ide nézz el: Bővebben: Link
Itt katt a Forgot your password? -ra Itt beírod az e-mailt és elküldik a jelszót az e-mail címedre, azzal belépsz és megváltoztatod. Ez akkor kell ha megváltoztatták a jelszavad, ha nem akkor így tudod te megváltoztatni: 2. Belépsz a fent nevezett oldalon, job oldalt van olyan hogy options, azon belül more options-ra katt. Itt a Manage your account címszó alatt a: View and edit your personal information-ra Azon belül a password címszó alatt a CHANGE-ra, és onnantól már megy minden.
szia
Átírtam a jelszót...Teljesen másra ami eddig volt. Remélem ennyi elég. Törölt pár emberkét, és sértegette a lány ismerőseimet... Ugy megfognám valahogy... Csak az a baj hogy ilyenekhez nem értek. Köszönöm szépen hogy foglalkoztál a problémámmal Most kezdhetek minden jelszót kicserélgetni... szia további szép napot, és mégegyszer köszönöm
Jóestét mindenkinek!
Elnézést de offolnom kell egy hatalmasat. Az a helyzet, hogy még mindig szenvedtem ebben az "MSN, őnnáló életre kelt fertőzéstől"! Kitöröltem a pic.123.zip, és hasonlókat, de egy vagy kettő napon belül, amikor a számítógépemet ujraindítottam, újból ugyan ezt csinálta. Már annyira ideges voltam, hogy majdnem leamortizáltam egy laptopot. Szóval elkezdtem gondolkodni, és elkezdtem gondolkodni hogy honnan támad ez a nyomorék kis köcsö*! A SartupCPL programmal, lokalizáltam egy eddig ismeretlen "Winguards.exe" programot, aminek az ikonképe, olyan mint az XP JPEG fényképeinek ikonja. Tudtam, hogy ez az ami itt szo*at, mert a zip állományban is valami pic-XXX.jpg.scr fájl volt megtalálható, szintén ugyan ilyen ikonképpel. A SartupCPL, meg szépen ki is írta, honnan akar futkorászni ez a kis ******. A programot sikerült is megtalálni, pofátlan módon rejtett állományként. (De jó hogy a Totalcommander mindent lát ) Aztán amikor törölni akartam, akkor nem tudtam. Ekkor mondtam, hogy bekap****! Gyorsan ctrl + Alt + Del, és lám, ott van a futó alkalmazások között ez a kis nyamvadt! Le is állítottam majd, le is tudtam törölni ezt az exe állományt. Ezután még érdemes a "regedit" parancsal meghivni a rendszerleíró adatbázist, mert ezzel a névvel 3 -4 bejegyzést találtam, hogy biztosan elinduljon. Ezekből az egyik mindenképpen indítani akarta ezt az exe -ét, akkor MUI Cache -be, is betárrazta magaát. Mik nem vannak, Mi? Vírusirtásra fel!
Idézet: Tudod ki volt? „Ugy megfognám valahogy...”
Köszönjük, ampi! az egyik hobbis kolléga után szabadon: "az ilyennek a p*cséből le kéne vágni naponta 3 mm-t, és mindennap besózni!" Szívemből szólt!
szerk,: Miért jó az ilyennek? más gépén kárt okozni!?
Hasznos programnak tartom az Everest Ultimate Edition-t, mindent meg lehet nézni benne ami a gépen folyik, hardveresen és szoftveresen is.
Én is sikerrel kiírtottam a dögöt.
Hozzátenném még hogy előtte ivartalanítani se árt az illetőt. üdv
Idézet: „A programot sikerült is megtalálni, pofátlan módon rejtett állományként. (De jó hogy a Totalcommander mindent lát )” Nem tudom, nálam pl. az Intézőben is látszik minden ilyesmi, tehát pl. a rejtett fájlok is. Én így szoktam magamnak beállítani, rendszertelepítés után. Egyszerűen tudni kell, mi mire való, mikor hogy kell és érdemes beállítani
szia
Pont ez a baj hogy nemtudom... De a tesomnak van egy gépe, és neki is van msn-enje, nah ugy beszéltem vele... Ezútán a tesomat törölte az én msn-enemről nagyon unatkozhat... És mostanában egyre több ismim mondja hogy feltőrték az msn-enjét, sőőt némelyiknek még a jelszavukat is átírták... sziasztok további szép estétt
AZ igaz, de minig be kell állítanom, én meg az lustábbik fajta vagyok! A totalt, csak bemásolom, meg a WINCMD.ini, és már a régi beállítások a mérvadóak! a fo$ét, meg nem szeretem használni!
Ampi koma, ellenszenvet vélek felfedezni a hsz-ban. Mégis is az Ő terméküket használod .
Való igaz, de ez a fájkezelő, mindent tartalmaz amire nekem szüksgem van. Mivel laptoppal megyek fel az internetre és most is, ezért ezzel sokkal könnyeb kezelni, mert lusta vagyok egy USB egeret alptophoz csatlakoztatni. A touchpaddal meg sokkal nehezebb annyit kattingatni, meg a kurzort irányítani, de már azt is megszoktam!
szerk.: már az ágyból is nagyon könnyen tudok hobbizni!
Mindenki a Microfost Win***t használja, mert: 1.: ezen szocializálódtunk! A többség! 2. Ez a legolcsóbb 3. megszoktuk, szimbiózisban élünk velle, meg a hibáival!
Ha nem is a programot, de az oldalt mindenképp megtisztelnéd azzal, hogy az ellenszenvedet is moderáltabban fejezed ki... -- kobold
Na igen. Higyjétek el ha mindenki linuxot használna, azt szidnánk, arra is ugyanugy lennének virusok... stb.
ui.: a lénygere nem is vállaszoltam: szóval az ellenszenv. Arról nem tehetek, hogy egy csomó mindent a win*** alá irtak meg. Ha lenne más módszer akkor azt használnám, de még nemtatok ott hogy egy Amper2009pro operációs rendszert tudjak írni. Attól hogy van, nem kell szeretnem.
szerk.: én csak próbálom ellensúlyozni a hibáit.
Ragadós... először én, aztán ő! kobold: rendben: kicsillagozom majd!
bocsi a közbe wau, de úgy tudom a virmányok a rendszer hibáit használják( meg a felhasználókét).
Lin* meg mintha kicsit hibátlanabb, biztonságosabb lenne ... bár ahogy terjednek a disztribúciók, valószínű lesznek (vannak) itt is hibák
No igen, a linux a másik véglet! Több mint 300 disztribúció!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |