Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   329 / 3610
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 3, 2009 /

ui.: a Rail $imulatorhoz nincsen valami "megoldás", hogy lemez nélkül is lehessen használni? A megoldást privátba, mert nem legális! Köszönöm!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 3, 2009 /

Ajj, de hü**e vagyok!

(#341416) (#341416): ezeket az OFF topicba akartam irni!
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Szia! Hát, nagyon reggel van nálad! Meg nálam is!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Mikor észre is vettem, meg is ált az agyam, ami el sem indult!
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 3, 2009 /

Üdvözletem minden későm kelő hobbysnak! Igen, későn kelő! Én 7 óta fent vagyok! Senkinek nem kívánom a vizsga drukkot! Csak beköszöntem, mentem vissza Tájékoztatást és Olvasáspedagógiát tanulni! A pszichológiát kivégeztem, meg a tanárnőt is, ha nem ad ötöst!
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 3, 2009 /

Apró kérdés! Wordben írom ide a hozzászólásomat, ctrl-c_ctrl-v és ide beillesztem! Kurzor összevissza vándorol a válasz ablakban. Megint egy vírus??? Ne már!

(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Írd ki pl Nero-val egy képfájlba, majd mountold be pl Daemon Tools-al.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Köszi a segítséget, de ez a megoldás volt az első, és azt a hibaüzenetet válaszolta, hogy: "összeférhetetlenség támadt, eg másik szimulátorral" , amikor a lemezt beteszem akkor egyből beindul (eredeti, de nem az én lemezem!)
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Miért a wordben írod? :whistle:

PL ha "regényt" ír, akkor az jobban átláthatóbb a wordben, és alá is húzza a szót, ha az hibásan van leírva, és kézenfekvő is, mert a tanulásához, minimum 100% -ban kell használnia!

Szerk.: egy Cotrol + c (vagy X) Alt + SHIFT , meg egy Ctrl + V , és már be is illesztette a szöveget. Gyors és egyszerű.
Erre tippelek!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Remélem nem tévedtem! A kérdésedre viszont nemtudom a választ, de hogy ugrál a kurzor?

moderátorok: köszönöm az áthelyezést! Idáig egyszer nem fordult velem elő! Igérem nem lessz több ilyen! :yes:
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Idézet:
„és alá is húzza a szót”

Erre gondolsz? mármint a hejesirás ellenőrzőre? Az van itt is!

TextBox.JPG

Ez igaz, de egy teljes képernyőn jobb átlátni, mint egy kis popup ablakba összenyomorítva.
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 3, 2009 /

Benéztem az oldal video részlegébe, és ezt olvastam:
Idézet:
„A filmek előtt szereplő intró”

Már csak az a kérdés, milyen filmek? Ez az újítás tényleg valami videós izé lesz, csak tudna érdekelni, mégis mi lesz a tartalma. Tuti le fogok maradni róla!
(#) sound.man hozzászólása Jan 3, 2009 /

Első golyóval.

flipper.JPG

(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Ok, Amper, megoldódott: restart volt. Valami fejre állt a tűzrókában! 3 éve használom! Első eset! Félévente ha egyszer fagy le! Ellentétben az IE-rel, mely 2 hetente! A hosszú regényekről leszoktam, már csak kis bekezdéseket írok, maximum 100-150 n.
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Mivel ez is játék, ezért belinkelem ide. Ezen mindig jót röhögök! A ruszkik tudnak! Link
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Ez nem semmi beteg egy játék.
Ma meginnt nem volt mit forrasztani reggel óta gravírozok, most meg ugy döntöttem meglátogatom a HE társaságot, ötleteket várok mit építsek! Feltöltöttem a képeket akit érdekel nézze meg!

Szeintem nem baj ha valaki több szóval fejezi ki az érzéseit mint 100 karakter, mert azt kétszóval nem lehet. Ezzel semmi gond nincsen, és csak támogatni tudom, akinek nem tetszik (mert lusta olvasni) nem kell vele törödni, én azt mondom.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Nagyon szépek! Egyre jobban fejlődsz!
Idézet:
„ötleteket várok mit építsek!”

Gyere el hozzám, felszerelni 6db 120-as ventilátort a radiátoromra, mert fázok Kép majd a ki mit építettben lesz!
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Húúúú! Ügyi vagy! Ez nagyon jó! :eek2:

Ez nagyon jó!

A villanyszámlát is rakd majd fel!
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Tyűűűű! Mindezt szabadkézzel? Vagy valami mintt előrajzoltál? hogy csinálod?
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

általában előrajzolom, üveg esetében karcolom és utánna leszedem a fölösleget. Most azon gondolkozok hogy igy fogom a NYÁK-ot is gyártani

Jaj, Amper, nem vagy elég kreatív! Energiatakarékosság! Action az asszonyt ráállítja egy futópadra, termelje csak az áramot! Aztán mókuskereket is fel lehet szerelni, majd beleteszünk Téged, aztán uzsgyi! Ha még nem lenne elég, akkor egy biciklipedált az asztal alá, hadd tekerje, aki bütyköl! ez is termel energiát!

Szerk.: El ne felejtsétek: a fent leírt futópados trükköt CSAK ISO 9001 minősítésű nőkkel lehet megcsinálni, melyek nem pofoznak!

Neked már CNC nyákmaró se kéne, neked simán kézzel is menne! Annyi biztos, amit erre fordítottál volna, azt most a csajozásra is fordíthatod, mondjuk egy négycsillagosra.

Hú ennyi áramfejlesztő ezközt egyszerre működtetni nagy feladtat! Gondolok arra, hogyha nincsen azonos fázisszög, akkor aztán szép kis felharmonikusok lesznek a hálózaton.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

hm Van benne valami. Ha egyesek meggazdagotak egy öngyujtóból, akkor én is leakasztom a stexxet megveszem a FERRARI-t meg egy luxus hajót meg meg meg becsajozok megálmodozok ugyis ingyen van, meg adómentes

Igen, ráadásul egy ISO 14001 minősítésűre, mert ugye el is mosogatna, és ágybavinné a reggeli kávét!

Idézet:
„álmodozok ugyis ingyen van, meg adómentes”
Juj jujj, ezt még viccből se!

Eltudom képzelni a szituációt: Uram magának van 3 letagadott álma! Lakás után való álmodozás, az ingatlan 25% -a + ÁFA + pofátlansági adó, az 1600000FT, kocsi után való álmodozás, mivel lada kap 10% kedvezményt, 180000 + 25% adó. Univerzális háziasszony, 4000000Ft + ÁFA + kötelező biztosítás + GaraciaFutárSzolgálat + jövedéki adó + pofátlansági adó + járulékok + műszaki vizsga.

Én msot készen lettem!
Következő: »»   329 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem