Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
ui.: a Rail $imulatorhoz nincsen valami "megoldás", hogy lemez nélkül is lehessen használni? A megoldást privátba, mert nem legális! Köszönöm!
Ajj, de hü**e vagyok!
(#341416) (#341416): ezeket az OFF topicba akartam irni!
Szia! Hát, nagyon reggel van nálad! Meg nálam is!
Mikor észre is vettem, meg is ált az agyam, ami el sem indult!
Üdvözletem minden későm kelő hobbysnak! Igen, későn kelő! Én 7 óta fent vagyok! Senkinek nem kívánom a vizsga drukkot! Csak beköszöntem, mentem vissza Tájékoztatást és Olvasáspedagógiát tanulni! A pszichológiát kivégeztem, meg a tanárnőt is, ha nem ad ötöst!
Apró kérdés! Wordben írom ide a hozzászólásomat, ctrl-c_ctrl-v és ide beillesztem! Kurzor összevissza vándorol a válasz ablakban. Megint egy vírus??? Ne már!
Írd ki pl Nero-val egy képfájlba, majd mountold be pl Daemon Tools-al.
Köszi a segítséget, de ez a megoldás volt az első, és azt a hibaüzenetet válaszolta, hogy: "összeférhetetlenség támadt, eg másik szimulátorral" , amikor a lemezt beteszem akkor egyből beindul (eredeti, de nem az én lemezem!)
PL ha "regényt" ír, akkor az jobban átláthatóbb a wordben, és alá is húzza a szót, ha az hibásan van leírva, és kézenfekvő is, mert a tanulásához, minimum 100% -ban kell használnia!
Szerk.: egy Cotrol + c (vagy X) Alt + SHIFT , meg egy Ctrl + V , és már be is illesztette a szöveget. Gyors és egyszerű. Erre tippelek!
Remélem nem tévedtem! A kérdésedre viszont nemtudom a választ, de hogy ugrál a kurzor?
moderátorok: köszönöm az áthelyezést! Idáig egyszer nem fordult velem elő! Igérem nem lessz több ilyen! :yes:
Idézet: „és alá is húzza a szót” Erre gondolsz? mármint a hejesirás ellenőrzőre? Az van itt is!
Ez igaz, de egy teljes képernyőn jobb átlátni, mint egy kis popup ablakba összenyomorítva.
Benéztem az oldal video részlegébe, és ezt olvastam:
Idézet: „A filmek előtt szereplő intró” Már csak az a kérdés, milyen filmek? Ez az újítás tényleg valami videós izé lesz, csak tudna érdekelni, mégis mi lesz a tartalma. Tuti le fogok maradni róla!
Ok, Amper, megoldódott: restart volt. Valami fejre állt a tűzrókában! 3 éve használom! Első eset! Félévente ha egyszer fagy le! Ellentétben az IE-rel, mely 2 hetente! A hosszú regényekről leszoktam, már csak kis bekezdéseket írok, maximum 100-150 n.
Mivel ez is játék, ezért belinkelem ide. Ezen mindig jót röhögök! A ruszkik tudnak! Link
Ez nem semmi beteg egy játék.
Ma meginnt nem volt mit forrasztani reggel óta gravírozok, most meg ugy döntöttem meglátogatom a HE társaságot, ötleteket várok mit építsek! Feltöltöttem a képeket akit érdekel nézze meg!
Szeintem nem baj ha valaki több szóval fejezi ki az érzéseit mint 100 karakter, mert azt kétszóval nem lehet. Ezzel semmi gond nincsen, és csak támogatni tudom, akinek nem tetszik (mert lusta olvasni) nem kell vele törödni, én azt mondom.
Nagyon szépek! Egyre jobban fejlődsz!
Idézet: „ötleteket várok mit építsek!” Gyere el hozzám, felszerelni 6db 120-as ventilátort a radiátoromra, mert fázok Kép majd a ki mit építettben lesz!
Húúúú! Ügyi vagy! Ez nagyon jó! :eek2:
Ez nagyon jó!
A villanyszámlát is rakd majd fel!
Tyűűűű! Mindezt szabadkézzel? Vagy valami mintt előrajzoltál? hogy csinálod?
általában előrajzolom, üveg esetében karcolom és utánna leszedem a fölösleget. Most azon gondolkozok hogy igy fogom a NYÁK-ot is gyártani
Jaj, Amper, nem vagy elég kreatív! Energiatakarékosság! Action az asszonyt ráállítja egy futópadra, termelje csak az áramot! Aztán mókuskereket is fel lehet szerelni, majd beleteszünk Téged, aztán uzsgyi! Ha még nem lenne elég, akkor egy biciklipedált az asztal alá, hadd tekerje, aki bütyköl! ez is termel energiát!
Szerk.: El ne felejtsétek: a fent leírt futópados trükköt CSAK ISO 9001 minősítésű nőkkel lehet megcsinálni, melyek nem pofoznak!
Neked már CNC nyákmaró se kéne, neked simán kézzel is menne! Annyi biztos, amit erre fordítottál volna, azt most a csajozásra is fordíthatod, mondjuk egy négycsillagosra.
Hú ennyi áramfejlesztő ezközt egyszerre működtetni nagy feladtat! Gondolok arra, hogyha nincsen azonos fázisszög, akkor aztán szép kis felharmonikusok lesznek a hálózaton.
hm Van benne valami. Ha egyesek meggazdagotak egy öngyujtóból, akkor én is leakasztom a stexxet megveszem a FERRARI-t meg egy luxus hajót meg meg meg becsajozok megálmodozok ugyis ingyen van, meg adómentes
Igen, ráadásul egy ISO 14001 minősítésűre, mert ugye el is mosogatna, és ágybavinné a reggeli kávét!
Idézet: Juj jujj, ezt még viccből se! „álmodozok ugyis ingyen van, meg adómentes” Eltudom képzelni a szituációt: Uram magának van 3 letagadott álma! Lakás után való álmodozás, az ingatlan 25% -a + ÁFA + pofátlansági adó, az 1600000FT, kocsi után való álmodozás, mivel lada kap 10% kedvezményt, 180000 + 25% adó. Univerzális háziasszony, 4000000Ft + ÁFA + kötelező biztosítás + GaraciaFutárSzolgálat + jövedéki adó + pofátlansági adó + járulékok + műszaki vizsga. Én msot készen lettem! |
Bejelentkezés
Hirdetés |