Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Ha szimpatikus ohmra akarod átalakítani akkor kell a kimenőtrafó, amúgy nemhiszem hogy lehet venni max csináltatni
Idézet: „Esetleg ez reménytelen és ez egy akkori kuriózum?” Sajnos, nagyjából ez a helyet. Én semmilyen készülékben soha nem találkoztam evvel a csővel. Nem is láttam ilyet. Persze, a rajzot ismerem, láttam már. De - szerintem - a csöves társaság nagy része (vagy, talán mindenki) hangsugárzót szeretne működtetni. Ehhez ez a kapcsolás teljességgel alkalmatlan.
Ha öszeraksz mindenképp közölj róla képeket és rajzot mert én is nagyon szeretnék csinálni egyet.
Igen, a börze valóban jó hely a személyes kapcsolatteremtésre. Én mindig tervezem, hogy elmegyek, de valami mindig közbejön. No meg én még nem tudok sokat a csövekről, még csak most ismerkedem velük.
abba az üzembe én is szivesen benéznék!
![]() ![]() ![]()
Ha lenne köztetek olyan, akinek lenne ilyen csöve, kérem ne titkolja, szivesen elcserélném.
üdv
Zolikám, azért mindenkit nem, csak, aki "megérdemli"!!!
Ma üzemlátogatáson volt Ricsi, mert Ő már azt is kiérdemelte. Bizonyára sok információt begyűjtött, és másképp tekint azokra a dolgokra, amiket "testközelből" is megnézhetett.
Én benne vagyok, ha bevesztek, bár még elég új vagyok.
Elválalom a pénztárosi posztot4 :yes:
valamikor úgy 1975 táján tesla szinestv kimeneti hangvégfoka volt.
Húúúú még az is jó lenne
![]() ![]() ![]() Elcserélsz 2 db-ot? A többit privátban. Köszönöm: Müszi
Abból ide nem sok került, valószínűleg. Én sose találkoztam vele.
Nade az első rajzon nincs semmi ilyesmi.
Van még olyan picike valami : 6c36-b. Cg5b Is 1-1 darab
Az nem lényeges, hogy most! nem tudsz sokat a csövekről, mi is csak ugatjuk. Az emberi tulajdonságok nagyobbrészt nyomnak a latba.
1 db ilyen szubmini csövem volt, egy DM70-es hangolásjelző, az is Zolinál kötött ki.
![]()
Én már elég öreg vagyok. Ja hogy öreg tagok?!
1957- philips gyártmánú rádió is kimenőtrafó nélkül volt.
holnap majd megkeresem és felteszem ide a rajzát a végfoknak.
Szia!
Egy oldal-egy cső...2 oldal -2 cső!! ![]()
Eladó az a 30-as krumplisláda?, azzalaz üvegtörmelékkel???
![]() Jól van na! vicc volt! Irigyellek, olyan csöveket vélek felfedezni, ami nekem még nem volt meg!! ![]() Idézet: „Azt még nem tudom hogyan lehetne a feliratot pótolni” Ha megnézed az elektroncső.hu-n a KÖR-nevű erősítőmet, megláthatod, hogy milyen szép a 6AS7G felirat! ALFABET betűtranszfer fóliával készült, lenitrózott üvegfelületre úgy tapad, hogy szinte csak lekaparni lehetne... (mielőtt kérdeznétek, 15 éve vettem, már azt sem tudom, hogy kapható-e még) A suliban a vizsgamunkámat ezzel feliratoztam, meg a feketével... Ismei egyáltalán valaki?
Kilessz szedve belőle a "krumpli" és talán van benne egy két használható, és máris találtam benne ritka dolgokat ? talán
![]() ![]()
Csak nem a 6P45SZ uborkásüvegre hajtasz a bal alsó sarokból?
![]()
Nekem is van egy nagy papírdobozzal MechanikaiMűvek által gyártott 350-500v-os elkóm.. Egyszer elkezdtük őket formázni a 20-30év pihenés után, és csak a 10%a szivárgott az üzemifesz 90%-ánál... Tényleg jók!
![]()
Ha hajlandóak lennétek legalább félútig (bár nekem még az sem félút), Kecskemétig lejönni, ott lehetne rendezni valami ütközésfélét!
Nekem BP 260 km, bár minden hónapban felmegyek a céghez, de az általában hétköznap van... ![]()
Bizony BRIMAR, és Telefunken is!!!háháhá, kínozlak, mert fáj...
![]()
Uborkásüvegből is van talán 2-3 darab!
![]() ![]()
értem! köszi! valahogy gyanítottam eztet!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |