Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szasztok..
Van egy oly kérdésem, amire remélem tudtok választ adni. Van egy Fujitsu Simens laptopom Amilio Pro. KB 2008 Szeptember közepén vásároltam és pár nappal ez elött betettem készenléti állapotba. Hiba volt. A akujába volt még 37%. Ez után tegnap megpróbáltam be kapcsolni. Kék halál.... A ledek az elején nem is világítanak. Feldoptam töltőre 15órára. Ma hazajöttem semmi. Kivettem az akut belőle úgy is feltettem hálózatra. Semmi. Hosszan nyomtam a bekapcsot utána röviden. Semmi reakció. Ez mi és mit is csináljak. Kérlek segítsetek... Üdv: Máté
Akkor egyszerűbb lenne egy tehenet tartani az erkélyen, sajnos itt nem túl sok lehetőség van normális, tehénből származó tejet rendszeresen venni. Amúgy amilyen szemét nem UHT "tejeket" kaptam mostanában a boltokban, még azt mondom, ezek egész elviselhetők.
Amit felsoroltam azon kivül tényleg semmi más dolga nincsen :no:
Idézet: „Ha egy raktárast nem fizetnek meg akkor elkezd lopni” Na ezt megse hallottam. Akár mit is mondasz 10 éve ismerem a fönökömet,és ö mindennek az ellentéte.élö példa.egy benzin motoros lapvibrátor.Szimeringes lett ette az olajat.Max 5000 forint lett volna a javitási költsége.Erre azt mondta jo az még csak figyelni kell az olaj szintet.Rá egy hétre besült a motor és kukába került a blokk.Az uj blokk 70000 forintba került.megérte?ö ennyire zsugori pénzéhes.Nemjo ez az egész.Szerintem!
Bocsi hogy égetem magam a laptop, miatt aminél beált a kékhalál, de nagyon kéne a segítségetek.
Esetleg valami tipp?
Szia!
Gondolom garancia 1 év volt! Ha igen akkor kapd szét nézz szét a tápellátásnál nincs e valami elégve vagy ilyesmi! Meg nézd meg a bekapcsoló gombot is hogy nincs e valami baja! Jobb ötletem nincs csak láttam hogy nem ír senki!
mindegy... evvel csinálhatok mindent már restart is volt sőt! 2 órányi "leállás" is
De nem változik.. majd megszokom :yes:
Tudod, annak az volt a varázsa, (mármint a Szabó Családnak!) hogy egy szál telefonhallgató bele egy G diófától és a függönykarnistól szólt. Ez az én saját (készítésű) rádióm volt, és majd 6 év műlva vettünk TV-t.
Zoly... próbáld ki, amit írok!
Tartsd lenyomva a Ctrl gombot és közben óvatosan görgess 1-2-t fölfelé vagy lefelé az egerednek a görgőjével (amivel le-föl lehet görgetni a weblapokon).
Köszönöm a tippet, így már nem is olyan aprók a betűk.
üdv
Azaz detektoros rádió, olyat én is csináltam.
Az én "long wire" antennám a kertes családi ház szilvafáinak derekára tekert min100m zománchuzalból állt. Detektoros legalább tizféle variációban készült,közös jellemzőjük a keményfalap és a kékfejű szög volt.
Najó, azért vannak kivételek is . Mindkét oldalon.
(Amúgy tényleg elkezdenek "lopni" hacsak nem talpig becsületesek. Tapasztalat sajnos.)
Húúú, akkor az enyém ultramodern volt, mert abban a szög helyett dióda volt. Emellett szép nagy légmagos tekercs, plusz egy óriási forgókondi fogaskerék áttétellel, a finom hangolás miatt.
Juj, már több mint egy órája rátettem egy tábla csokit az oszciloszkópomra, hogy megeszem, de csak most jutott az eszembe. elég képlékegy lett az állaga, de azért megeszem, nem várok vele, amíg visszakeményedne a hőtőben. Úgyhogy, nyam-nyam!
Hagyd még rajta! Abból lesz az oszcilloszcsok...
Félreértetted,a 4db szög szolgáltatta a tekercsgeometria alapját. Galenitkristály,és dióda (OA1160),később ádáz fejlesztés eredményeképp AC125....
Áh, az nem jó, mert akkor már olyan képlékeny lesz, hogy lemászik.
Na ez igy jobban hangzott :yes: biztos hogy lopnak csak még eddig nem derült ki.És az is biztos hogy kollektivan csinálják. De lényeg a lényeg ez igy nem lesz jo ami most van. :no:
Képzelj el egy hasonló oldalt: hobbisütöde.hu
Mi meg nyitnánk a topikokat: Odaégett a hús! Mit tegyek? Segítsetek! Help! vagy: Hagymát vagy erőspaprikát tegyek bele? Háziasszonyaink meg lenéző mosollyal derülnének rajtunk.
Ez nagyon jó , Elolvastam egyik friss hozzászólást a kezdők témájában.
Átfogalmazva: "AZt hittem xD, hogy ha a pluszt xD, összekötöm az xD mínusszal xD"....... Árulja már el nekem valaki mi az az xD? Úgy látszik, most ezt használják úgy, mint régen az "isszák meg" (N.B.A.)-et.
Eddig én sem tudtam de már kiokosodtam...Itt
Idézet: „Képzelj el egy hasonló oldalt: hobbisütöde.hu” Hidd el, én mondom, lenne sikere a dolognak! Nem minden nő tud ám séróból jól sütni-főzni Úgyanúgy lehetne csatolmányokat felrakni, kinek-hogyan sikerült ezt-azt megsütnie-főznie Aztán az is kiderülne, hogy mely készítményekből száll el néha a füst, és ki az, aki olyan kajákat csinál, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja
Én támogatom az ötletet, Lasagnát készíteni pedig még kevesebben tudnak.
(jó lenne, ha kötelező tananyag lenne az általános iskolában )
a xD jelentése "megszakadok a röhögéstől.
Az "x" a (szmájli) szeme, ami be van csukva, a "D" pedig a szája. <--nagyjából ezt jelenti.>
De ez komolyan tök jól hangzik ez az ötlet.
A magyar főzőportál Milyen nagy már
Mert hát recept-oldalak vannak, tömegével, de itt az online segítségnyújtás lenne a lényeg:
Kérdés 16:33-kor: Kikapcsoljam a sütőt? Válasz 22:00-kor: Igen! Esetleg: Lekaparjam-e a teflont, vagy így jó? Idézet: „jó lenne, ha ÚJRA kötelező tananyag lenne” Nem így gondoltad?
őőő a teflon és a tepsi az nem ugyanaz? :pirul:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |