Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Becker Navigációs rendszer

Témaindító: (Felhasználó 1947), idő: Dec 27, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) (Felhasználó 1947) hozzászólása Dec 27, 2007 /

Sziasztok!

Egy kis baleset történt egy BECKER Trafic Assist Highspeed 7934 navigációs kütyüvel.
A cuccban lévő 1GB-os sd kártyát leformázták.
A gyári DVD-ről nem tudom a rendszert újrahúzni.
Arra gyanakszom hogy az sd kártyán lévő rendszerfile-ok
törlése miatt butult meg a cucc.
Mi a helyreállitás módja,ehhez kérném a segitségetek.

Üdv ! Luki
(#) denon888 válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Dec 27, 2007 /

Formázás után van mód visszaállitani a tartalmat.Recovery softwerekkel.Egy jótanács a kártyát ne hagyd az eszközben,mert akkor van esély a visszaállitásra ha nem történik irás a kártyára.
(#) (Felhasználó 1947) válasza denon888 hozzászólására (») Dec 28, 2007 /

Szia !

A készülék nem lett szoftveresen bántva.
A nav. működött,a gyári kártyával, de csak 16 ország adatai voltak az sd kártyán.Hozzá nem értő barátom
a kártyát leformázta, majd a gyári dvd-ről új adatokat
másolt az sd kártyára.Azóta a nem műxik a cucc.
Csak be,-és kikapcsolni lehet.Semmi önteszt vagy hasonló.
Fórumokon semmi érdemlegest nem találtam.
Valszeg márkaszerviz lesz belőle.

Luki
(#) denon888 válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Dec 28, 2007 / 4

Arra akartam kitérni hogy visszaállitó szoftokkal a memória kártya tartalma visszaállitható.Persze ha nem történik írás rá.De elmondásod alapján már lett adat másolva a formázás után.Arra hogy visszaállitsd az adataidat már igy nagyon kis esélyt látok,mert a másolással a kártyán lévő filék valamennyi része vagy teljesen felülíródtak.Esetleg azt megpróbálhatod,a kártyádat rakdt egy kártyaolvasóba aztán PC-ről lefuttatni egy recovery softot.Fogod látni milyen adatokat talált és ezek hány százalékban visszaállithatóak.Természetesen ami nem 100% annak a visszaállitása már nem célszerü.
(#) 2ltb hozzászólása Jan 3, 2008 /

sziasztok! a kerdes az hogy mi koze a pna ba levo szoftvernek a kartyan levo terkepekhez?a pna tipusu cuccoknak az a jo oladala hogy nehezen lehet elpiszkalni mert csak a lenyeges funkciokhoz ad hozzaferest es az alap dolgokat nem lehet kitorolni belolle ,
amugy pedig ha terkep bovites miatt akarja valaki piszkalni szamithat ra hogy lesz egy par nehez pillanata, es ezt tapasztalatbol mondom ,megjartam nem is egy alkalommal ,a lenyeg az hogy ra lehet tenni igo tipusu navigacios cuccot ,sajnos eleg nehezen ,aztan nincs gond vele. ha piszkalva volt az eredeti navis programja kiirja hogy a terkep nem az ove vagy tul elavult hijaba az eredeti cd rol van felmasolva ,aztan nem marad mas valasztas mint igositani a dolgot,
(#) jozef68 válasza 2ltb hozzászólására (») Jan 17, 2009 /

Sziasztok!
Szívesen vennék Becker mobil navigációs készüléket. De csak akkor, ha az IGO8 feltelepíthető rá. A készüléket áruló "szakember" nem tudott, vagy nem akart válaszolni (beckershop.net). Az elmondta, hogy Windows CE oprendszer van rajta és Navtec a térkép.
Mit jelent, hogy "lehet rá tenni igo tipusu navigaciós cuccot, sajnos elég nehezen" ?
Igo telepíthetőség szempontjából van-e különbség régebbi vagy újabb Becker mobil navigációs készülékek között?
Köszi! Jozef
(#) Travolta válasza jozef68 hozzászólására (») Jan 18, 2009 /

Ha iGO8-al akarsz navigalni,szerintem jobban es talan olcsobban jarnal, ha PDA-t vennel.
A pontos menetet sajnos en sem tudom,de biztos, hogy eleg maceras a PNA-t iGO-sitani.De ha mindenaron PNA-t akarsz venni, szamitastechnikai forumon keress utana, hogy lehet modositani az ilyen keszulekeket.
(#) bbb válasza jozef68 hozzászólására (») Jan 18, 2009 /

az igosításhoz kell egy pna-ra való igo, majd azt fel kell rakni a készülékre. készüléktől függően át is kell nevezni az igo programot navigator, mobilenavigator, ... névre. (persze ez olyan esetben könnyebben kiderül, amikor már van rajta előre telepített térkép) a lényeg, hogy nagyon nincs egyszerű dolgod, mivel pna-ra csakis előtelepített igo (vagy más térképprogram) megy fel. viszont ilyen előretelepített térképprogramot csak másik pna-ról tudsz leszedni. (legalábbis online megrendelőt nem láttam még hozzá, lehet, hogy boltban lehet kapni pna-s igot)

az illegállis (netről letölthető) forrásokat ne is kérdezd, olyanokról nem beszélünk!
(#) jozef68 válasza bbb hozzászólására (») Jan 18, 2009 /

Köszönöm a válaszokat!

Hát nem csináltatok nagy kedvet pna vásárláshoz és igositásához. Tulajdonképpen van egy jól működő pda-m igoval, csak zavar, hogy külső a gps antennája és csak szivargyujtóról megy. Szóval sok a zsinór és csak autóban működik.
Lehet, hogy megoldást jelentene egy Samsung I900 Omnia. A leírás szerint van benne gps és igoval árulják. Igy nem szaporodna a kütyük száma, és mivel telefon, így mindig nálam lenne. Van az Omniával valakinek tapasztalata?
(Vagy lehet, hogy még egyszerűbb lenne, ha a meglévő Nokia N95-re szereznék navigációs programot.) Üdv
(#) jozef68 válasza jozef68 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Ma beszélgettem egy telefonos emberrel. Az Omnián kiválóan működik az Igo. De az Omnia sokkal gyengébb kütyü, mint az iPhone. És.... az iPhonra is lesz Igo (vagy olyan iPhone jön, amire feltehető az Igo). Nokia N95-re is van jól használható navi program. Hát lehetőség mint a tenger... De melyiket is válasszam??
(#) bbb válasza jozef68 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

egy bluetooth gps vevőt.
(#) guliver83 hozzászólása Márc 5, 2011 /

Sziasztok
Egy kis segítség kellene van egy BECKER BE7914 navigációm.
"Hogy tudnám ezt így megoldani?
"Ha a GPS-t elindítom, a Windows automatikusan elindít egy "Win CE nevű programit, ha jól tudom" főmenüt, ahonnan el lehet indítani a navigációs szoftvert"
Mert hiába teszek a SD kártyára bármilyen térképet, nem lehet elindítani.
Előre is köszönöm
(#) oziris hozzászólása Nov 4, 2012 /

Sziasztok.
olyan gondom lenne, hogy letakarítottam a becker navinak a memoriáját. nem kártya van benne, csak a saját memória.
hogy tudnám visszatenni rá???
köszi
(#) bbb válasza oziris hozzászólására (») Nov 4, 2012 /

Szia!
Van esélyed, hogy vissza tudod állítani, ha a Windows úgy kezeli, mint egy USB-s háttértárat (és még nem próbáltál azóta ráírni). Próbáld ki a TestDisk programot, szép eredményeket lehet vele elérni!
(#) guliver83 válasza oziris hozzászólására (») Nov 6, 2012 /

Szia

Ha felismeri a számítógéped a navigációt akkor gond nélkül meg lehet oldani.
(#) guliver83 válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Nov 6, 2012 /

Szia

Ez a kérdés, már tuti, hogy nem aktuális, de itt is az a lényeg, hogy ha a navigációt hozzálehet csatlakoztatni a számítógéphez akkor mindent meg lehet csinálni.
(#) guliver83 válasza guliver83 hozzászólására (») Nov 6, 2012 /

Saját magamnak írok! BECKER BE7914 navigáció

Régebben nekem is volt egy ilyen kérdésem, de nem nagyon válaszolt rá senki.

Szerintem a többi BECKER hasonlóan működik.

Mivel nem kaptam rá választ így nekem kellet megoldani a dolgot.
Ha valaki a gyári program helyett példáuligo) programot akar feltenni a gépre akkor a gyári kártya nem is kell hozzá és lehet formázni.
Itt a gépnek a WinCe nevezetű programot kel előcsalogatni a gépből és onnantól már megoldódott a dolog.
A navigációnak azt a programját át kell nevezni ami alapból indul és a WinCe programot kell elindíttatni vele ilyenkor egy más felület fog megjelenni ahol ki lehet választani a WinCe felületet itt egy windows felület jelenik meg onnantól már ugyan úgy működik mint egy számítógép.

Szinte minden gépen meg lehet oldani, csak valamelyiket egyszerűbben.
Van olyan, hogy nem kell semmit csinálni a készülékkel, csak az SD kártyára kell másolni és írni egy két dolgot és már megy is.

Röviden ennyi.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem