Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
köszönöm. Jól esik. Nálunk sosem volt divat pazarolni. Nem térdeltettek kukoricán, de leszidtak, ha valamit tönkretettem. "Amit megesztek-megisztok, elhasználtok, nem sajnálom, de amit ki kell dobni, azért a szívem szakad meg!" (Ez tartja magát Eötvöséknél) Képzeld, a mai napig megvan a nagyanyám singer varrógépe! Hogy kiráz a hideg az életrajzmagolástól. Telegépelt A/4 oldalt magoltat. Érettségin mit kért a tanár? 3 sort, térjünk rá a műelemzésre! Amit sosem tanított! Illetve az ÁLTALÁNOS iskolai magyartanárom, abból éltem szakközépben. Mondjuk jó beszélőkém volt... Gondolom hihető
Köszi, jól eset a dicséret! Ha ezt a volt magyartanárom (o.f.) látná
Persze, már én sem térdeltem kukoricán, mégis megkaptam(kaptuk) a jó nevelést.
Idézet: ... és nálunk is, s sok helyen ennek így is kéne lennie.„Ez tartja magát Eötvöséknél” Az én (megboldogult) nagymamán Neumann (olyan mint a Singer) varrógépe is megvan, s áttalam soha nem fog az ócskavastelepre menni.
Én térdeltem kukoricán, sarokban, de már akkor is trükköztem, mert oldalra kisöpörtem a térdem alól mikor nem figyeltek.
Leleményes a gyerek! Ezt bizton állíthatom!
Az itt (HE) töltött pár hónap alatt, lassan kezdem megismeni a Ti egyéniségeiteket. Azt viszont nem mindenkiről tudom, hogy hány éves. Persze ez látszik a gondolkodásmódjából is, bár ebben volt részem nagyot tévedni is. Ritka a mai jól nevelt fiatal. Persze nem az öltönyős, mindenáron magázódós, "tiszteletem-tiszteletem" köszönésű, agyon udvarias jellemet hiányolom. Ez már a másik véglet. Az adatlapon jó lenne, ha lenne, hogy ki mikor született.
Nektek se jön be az http://www.alldatasheet.com/ ?
Vagy, egy kozmikus plazma gerjesztésű lázersugár halad átt épp a műhold, és a földi internetállomás között.
Igen, és a lézersugárt valamelyik hobbista (nem én... ) csinálta DVD íróból
Az nem jó! Az már veszélyes, szinte láthatatlan és éget is! A kinaipiacos biztonságosabb!
Beteg vagyok, fáradt vagyok, unatkozom... Segítsetek a kis Vuknak. Akakarom mondani a kis Lacikának
Heuréka megvan mire jó az N95-ös telefonban lévő giroszkóp:
1. Star Wars szofver ami ha hadonászol a telefonnal úgy hangzik, mintha Darth Véder fénykardozna. 2. Vízmérték high-tech kőműveseknek.
Na ettől áll égnek a hajunk! Igaz Peti! De gondolom másoknak is!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem sem pénzem sem energiám ilyen telefonra szóval ezt egy ismerős mesélte aki ilyet kapott és hát nagy SW rajongó....
Nekem elég, ha odaírja a korát, abból ki tudom számítani.
Gyorsan leírom neked, hogy én 52 vagyok, mert alig néhány hét, és már hazugság lenne...
Én most a 40-re gyúrok, de október még messze van!
Nekem (nekünk), azzal van bajom, hogy milyen felesleges dolgokat beletesznek a gyártók.
Ezt soha nem lehet tudni, mert ahogy a legenda szól a számítógépnek sem jósoltak nagy jövőt minek is kéne az egy átlagembernek és tessék....
Ja én "30-ra gyúrok", ha megérem a tavaszt.
Igen, igen! Ha a Peti nekem szólt, akkor harmadszorra is igen! :yes: :yes: és harmadszorra is :yes:! Egyébként EPM Február 9-én lesz 24 éves! Vénember! A magam részéről 3510 i telefonomból az ébresztőt, a telefont, és az sms-t használom. A svájci bicskámból (A legegyszerűbb és legolcsóbb: kés, sörnyitó) pedig a kést. Egyszer egy szegény kivetett öreg kóbor kutyusból kullancsot szedtem ki. A csipesszel, ami benne volt a bicskában. Ment a hypóba, de a szegény kutyus hálás volt... Na én ilyennek a gazdáját tenném ki otthonról! Az elcsapott kutyám után (szándékos a szóhasználat, nem helyébe!) egy sintértelepi jószágot tervezünk, vagy hazaviszem a német vizslát, ami Baján kóborol. Figyelitek az átvezetést? Hogyan hoztam össze három OFF-témát! Távol állnak egymástól (mint öreg néni az atomfizikától), és mégis sikerült!
A paranormális tevékenység új értelmet nyer! A messengeren be vagyok jelentkezve, és a tálcán pedig azt mutatja: nem. Erre varrjon valaki gombot! Szerk.: illetve egyszerre be is, meg nem is! Nézzétek a mellékelt screenshotot!
Szerintem a tálcán is bevagy jelentkezve, csak kétszer van megnyitva, és az egyikbe nem vagy, de a másik fut.
Ugyanis lehet egyszerre több MSN-t is futtatni. Pl. nálunk is ez a helyzet, kettő fut, az egyiken én, a másikon az asszony van bejelentkezve. (Két, külön MSN címünk van.)
A legviccesebb, hogy mindkettőre kattintva a bejelentkezett ablakom jön fel!
Hali!
Ez tényleg így van, bár én ezt már megszoktam. Esetleg milyen az MSN-ed és a servicepack-od?
Beagle fajtájú kutya nem érdekel egyébként, ha már témánál vagyunk? Nagyon okos típus ez a kutyafajta. Egyik nap találták egyik ismerősömék itt a közelben, még fiatal kutyuli, kb. 3-4 hónapos lehet. Szóval még hozzá lehet szoktatni új gazdihoz lazán.
Kép róla csatolva.
8.1-es verzió, Plus! 4.70-nel. Csináltam egy restartot, és eltűnt a kettősség! Általában üzenetrögzítőnek használom. Aki akar ír. Sajnos sokat vagyok a gép előtt (tanulok, gépelek...).
Ezer köszönet! Körbetelefonáltam a családot, de sajnos nem az enyém a döntő szó... Nincs egyetértés, hogy puli, kuvasz, UV, vagy komondor legyen... Hiába győzködtem mindenkit! Nálunk extrém módon fafejű jellemek gyűltek össze, mindenki ragaszkodik az álláspontjához. ( UGYE NEM látszik rajtam? ) Konszenzus ritkán van. Emellett nagyon körültekintőnek kell lennünk, mert van egy elkényeztetett hisztis 9 éves puli kan (valamikor 3 kutyus volt), és fene tudja, hogy merjünk-e hozni mellé, vagy féltékenységében szétcibálja (Képes a bejárati ajtó előtt fél napig hisztizni, hogy engedjük be, mivel elrontottuk Karácsony alatt, hogy ne legyen kint a hidegben...) Köszönöm még egyszer, de nem sikerült meggyőzni Rendes volt tőled! Örök hála! Ja, és a beagle nem szereti a lépcsőzést. Izületes lesz tőle, úgyhogy liftnélküli panelbe nem ajánlott.
Offoló kollégák!Ebből találkozó lesz! Nézzétek a szavazást! Szerk.: Tranyóka! Aztaaa! Attila, komolyan veszélyezteted googa titulusát!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |