Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangsugárzó építés, javítás - miértek, hogyanok
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 10, 2005
Témakörök:
Nem tudok oylan magashszt, amivel szerintem jól szólna, kivéve, ha a teljes tartományt a magasra bíznánk, de az meg már szélessávú lenne, és akkor a 2540-re nem lenne szükség tovább..
Mindegy, keress valamit, vagy majd ajánl az eladó. Vagy valamelyik fórumosss.
Talán a SAL DT 1-el nagyobb siker lessz.
Sikerült a lehető legrosszabb SAL dóm magasat megcélozni...
Már nemazért de szegény idejött segítséget kérni h a rendelkezésére álló sal/mnc cuccokból összerakjon egy hangfalat magának.Erre itt mindenki telejsen másról beszél ahelyett h legalább egy kicsit is segítenénk neki.Jó sal,sal de hát ezvan.Csak valami kis 2utas dobozkát kéne neki mondani h legalább hallgatni tuggyon valamit.Amit én írtam neki az szerintem neki is bőven elég lehet ha én kihúztam vele elég sokáig.De hát ez a topic is oylan dolgok felé kanyarodik már el h húú........Nemértem miért akar mindenki "tökéletes" hangfalat építeni.Én amikor építettem nemmértem semmit csak beleraktam és az eredmény egyáltalán nemvolt szörnyű.Tudom most megfogtok ezért kövezni de ezvan.
Ezt tudom ajánlani én hozzá, nincs vele rossz tapasztalatom, tiszta hangja van, és birja a teljesítményt, és pont ugy szól ahogy kell!! ( és amire kitalálták )
Néztem annakidején pár darabot, de 10k fölött halott, és alatta is ilyen +-5dB szakadékok tátonganak.
Köszi!Szerinted egy hidalt tda 7294 képes megfelelöen meghajtani?
Nem, nem jó, hogy ez van. A segítségbe meg az is beletartozik, hogy ha eleve rossz hangszórókat válszt, akkor illik lebeszélni róla.
ez még közel nincs a tökéleteshez, csak legalább annyit kéne elérni, hogy az alapok rendben legyenek.
Hát jó de ő is ragaszkodik ezekhez a hsz-ekhez akkormeg ebből kéne valamit kihozni neki hamár ezvan
Ezt nem tudtam, és nem is gondoltam volna, de akkor valóban rossz választás volt.
Ragaszkodik mert?
Nem gondolod, hogy hiányzik az érv, vagyis az a józan gondolkodás, ami megmagyarzná, hogy miért.
Hát ha már ilyen hangszórók, akkor inkább a 93.
Hát erről már nem én tehetek ezt tőle kell megkérdezni miért ez.De asszem aztírta h azért mert csak ezek a boltok vannak a közelébe.....
de erről kérdezd MPedro vagy Bassmester kollegát, Ők már megépítették, és ismerik!
Hát sztem arra gondolt h inkább a tda 7293-at csináld meg
mennyivel jobb???azt tudom róla,hogy nagyobb fesszel mükszik. esetleg tudnátok linkelni egy 93-as hid panel +kapcs rajzot???
Bővebben: LinkItt a HE-s fórum hozzá.
nagyon köszi!!!
Nem az árára gondoltam, hanem észérvre. Mert ugyanezen az áron van más lehetősége is.
Egy fokkal használhatóbb ic mint a másik.
Nem az ára lett leírva, hanem az, hogy ilyet tud beszerezni...
De amúgy nem mind1 neked, hogy miért ragaszkodik hozzá?
Nem, mert én általában (érzelmek kivételével), bármit csinálok, meg tudom magyarázni, hogy miért teszem. A hangsugárzóépítés ennyire alapsziten meg azt hiszem nem emócionális tevékenység így hát valami magyarázatnak csak kell lenni. Ez mégiscsak a HE fórum, nem az X akták.
Egyébként a SAL-nál is van ettől használhatóbb hangszóró.
Persze, hogy van. De megint csak az árára lyukadunk ki...
És nem tud több pénzt szánni rá! Nem tudom felfogni, hogy te miért nem vagy képes ezeket megérteni.
Nem, mert a hsználhatóbb SAL hszek olcsóbbak, mint ez a szörnyeteg. Pont erre akartam célozni.
És ha valaki a kínai ipari hulladékoktól tovább is lát, akkor rájön, hogy nem kell ettől több pénzt szánni a projectre ahhoz, hogy jó hangszórót találjon. |
Bejelentkezés
Hirdetés |