Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Csak nem ez? Locomotion... :whistle:
Sziasztok!
Ma potyára utaztam vagy 40 km-t, a kecskeméti börze elmaradt! DE! Megtudtam, hogy jövő héten kerül megrendezésre, szombaton, 8-14 óráig, az aluljáró után az első sarkon jobbra (ronda nagy szocreál épület, el sem lehet téveszteni). Remélem lesz aki hasznát veszi az infónak (rajtam kívül)! Üdv: FazksG
Nem volt szerencséd. A Puskás viszont nem maradt el. Action, Zolee és EotvosMatyi (ebben a sorrendben) már útközben csatlakoztak hozzám, aztán Köbüki, Imi, Danamann, Moszkvai és Cirok (fejből próbálom idézni, és remélem, nem hagytam ki senkit!) kerültek még a társaságba. Örültünk, hogy ilyen jól megismertük egymást, aztán Action és én 10-kor leléptünk.
Rengetegen voltak, és ha mindent megvettem volna ami jólesik, akkor a hosszúplatós IFApofi is kicsi lenne...
Köszönöm a ami napot mindenkinek!
llaci56 : köszönöm a kávét és a tanácsokat, a tápot és a CD olvasót! És a többieknek, hogy beszélgethettem velük: Action2K, eotvospm, köbzoli, Imi65, Moszkvai, CIROKL, danaman. Remélem még találkozunk! A mai nap termés a következő: 4 db 470µF/450V 1000Ft- ért, egy duo- LED, amiből vettem volna 300 darabot, ha lett volna nálam annyi pénz , de a zöld színen kívül mást nem mutatott, ezért megkaptam, hogy próbálkozzak vele. És aminek a legjobban örülök: egy 128x240-es kijelző, ami 3000 forint lett volna. De azt mondák, vigyem el és gyakoroljak rajta. Vagyis 1000 forintért kaptam azt, amit a képen lehet látni! Egyszóval megérte elmenni, mind az áruk miatt, mind a társaság miatt! De úgy gondolom, az utóbbival többet gazdagodtam! Köszönöm ezt a szép napot a fórumtársaknak!
Igen, én is szeretnék egyszer ellátogatni a Pestire. Csakhát a vonat 900 Ft meg majd' 2 óra (és előtte még fél óra buszozás Kecskemétig). Szóval ez nekem pl. egy egész napos program lenne (illetve elmegy vele az egész nap...).
Üdv: FazksG
Én az elején rendesen eltévedtem, valahol a 13. kerületben kötöttem ki, (összekavart itt a fórumon az egyik térkép ), és mivel nem néztem meg előtte a pontos címet.... De aztán telefonos segítséggel oda találtam, már egy kicsit a vége felé. De a termés az 2db vatta új GU50-es cső foglalattal együtt, darabja 1000Ft-ért. Majd egyzer épül belőle valami ha lesz időm rá :yes: Sajnos akkor már nem láttam senkit se HE-s kitűzővel, vagy megkülönböztetéssel...
Nem is volt kitűzve csak egyikőnknek, nekemi is a kezembe volt mert nemtaláltam reggel megfelelő tűt csak olyan zsákvarrót de azzal csak magamra nyársalhattam volna a kitűzőt :hehe:
Én is köszönök mindent, a mai napot, jó volt veletek! Sokat tudtunk volna ám dumálni.
Bezzeg amit én vettem volna, az vagy nem volt, vagy a világ minden pénze, és összes teherszállító járműve nem lett volna elég (csak hogy llaci56-ot űbereljem). MaSTeRFoXX: Az nagyon jó áron volt szerintem. zolee1209: Ha az az LCD hibátlan, akkor ingyen kaptad
Ne már, hogy nem találtál tűt a kitűzőhöz! Egy szög meg kalapács sem volt???
reggel sötétben bóklászva mert a többiek még alszanak nem könyű megtalálni hová dugták el a varrósdobozt meg kb indulás előtt 2 percel jutott eszembeSzokás szerint, a tápegységet meg köszönöm már szét is kaptam és majd mindennek megvan az új helye
En csak par csovet vettem (EF85, EBF89, VR150, stb..) meg egy nagyohmos fulest (4KOhm) meg egy DBM-et (na azt meg minek ).
De HE kituzos embert azt nem lattam... Idézet: Hát sajnos kitűzős kolléga csak egy kettő volt , viszont mi egy jó páran egymásra találtunk a telefonoknál ! Kár hogy sok embernek sietnie kellet a dolgára , mert különben még most is ott beszélgetnénk ? Mindenesetre örülök hogy azért sikerült elég sok fórumtársasal össze találkozni, és egy pár mondat erejével beszélgetni. Talán majd legközelebb jobban szervezzük a randevút a muzeális telefonoknál ! „De HE kituzos embert azt nem lattam...”
Müszi ha te azt láttad volna amit mi ? Azt a mindenit azt kell hogy mondjam pedig én már nem először jártam a börzén! Most voltak ám szép dolgok , meg az a sok cső . Majd ha jobb idő lessz reméllem találkozunk a börzén azért veled is ?
Idézet: „Most voltak ám szép dolgok , meg az a sok cső .” Müszi szíve szét fog robbanni :vigyor2:
Eletemben most volt az elso alkalom. Idaig csak BURABU-ra jartam. De kellemesen csalodtam... Lehet hogy ra fogok szokni?
Mellesleg viszonylag kacifantos adamenni, sajnalom szegeny videkieket. Meg nekem is parszor meg kellett allni terkepet bogaraszni pedig a PKI-ba mar anno is kellett mennem. Akkor is nehezen talaltam oda... Fekete Trabit meg nem lattam, pedig direkt kerestem
Jujj nem is azért írtam ,csak szerettük volna hogy Ő is ott legyen
Legközelebb HE hirdető táblát viszek magammal. :zavart1:
Amúgy elég nehezen találtunk egymásra.De végül össze verbuválódtunk.Remélem legközelebb veled is sikerül. "Én nem akartam venni semmit"/ahogy djhans mondaná/ de nem tudtam elenállni a sok szépségnek és vittem magammal egy pár dolgot:6H8C+foglalat, 6P14P-K/ennek nagyon örültem, hogy találtam és 300Ft-ra alkudtam 8db-ot/, 5Z4C, 470µF/450V kondi, és 1µF/1600V. Mostmár lehet építkezni. Köszönet mindenkinek aki ott tudott lenni és megismerkedhettünk remélem lesz még rá alkalom!
Hirdetőoszlop az sokkal jobb lenne, belülre rögzíthetsz egy kis székecskét is, ha elfáradsz, csak leülsz benne.
Kép: Hivatkozás
Re. a hivatkozott hozzászólásra: "Rozsdás szög van a szívemben, a kalapács ott van a kezemben..."
Szintén csatlakozom: öröm volt megismerni Benneteket! Ha lehet ilyent mondani, élőben még szimpatikusabbak vagytok, mint a fórumon! A személyes találkozó az az igazi... Kellene egyszer egy össznépi barkácsolást tartani, találkozó V 2.0 Mint anno az olvasótáborok! Bizonyos témakör köré! Kellene egy nagy műhely, ahova csak a HE-sek járhatnak be, és ott mindenki kedvére barkácsolhatna... De szép is lenne! Brrr... de hideg van! Ja, bilibe lóg a kezem... Nem tudjátok, holmit is lehet felvinni? Én is vihetek eladni valót?
Egyesek még folytatták a börze után is a megbeszéléseket. Mi is így tettünk, Köbzoli, János, és jómagam folytattuk a társalgást az elektronikáról. Közben még cserélgettünk is mindenféle dolgokat, kinek mire volt szüksége.
De izé valaki! Kilukad a hasam az éhségtől, erre beszúrnak egy kajálós képet! Megyek és eszek egyet!
Idézet: „Közben még cserélgettünk is mindenféle dolgokat, kinek mire volt szüksége.” - Kérlek, add ide nekem a sót. - Tessék, én pedig kaphatok még abból a guszta uborkából? ... stb, stb. Ui: Nálunk is ez volt az ebéd. Nyami-nyami!
Urak, ez nem a "vicces" topik.
A sótartót Zoli már a legelején magához vette, tehát ezt már nem lehetett "cserélni". Az ubi az más volt. Zolee1209-nek JÓ ÉTVÁGYAT! |
Bejelentkezés
Hirdetés |