Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Én megyek mert be kell gyüjteni egy kevés csövecskét
![]()
Pénteki?! Hol lesz az?
![]()
Nem tudom, figyelmesen olvastál-e, pénteken lomtalanítás lesz az első kerületben. (Hogy ott hol, azt még ki kell deríteni.) Persze ha jössz, ott a helyed! (Az eljutásban segítek!)
Valaki fentebb pénteki börzét említett, nem pedig lomtalanítást!
![]() Remélem nem lesz sértő: akkor pénteken egy- két csöves csövelni megy?! ![]()
Ha nem is csövelni, de csövet gyűjteni, - meg ilyeneket...
Mennék én de megfogadtam hogy ebben a hónapban nem lógok egy napot se suliból délutánra meg már elrámoljhák a lényeget :no:
Minden fogadalom csak addig tart, amíg megszegjük.
![]()
Már ne is haragudj, de milyen suliba jársz (csak az életkorod miatt), ahonnan nem lehet lógni?
![]() szerk.: ez Danaman-nak ment! ![]()
Nem azt mondta, hogy nem lehet, csak megfogadta, hogy ebben a hónapban nem fog. De akkor még nem tudta, hogy lesz lomi. Már erősen gondolkodik a dolgon, és elkezdte átszámolni a Gergely naptárt, és átcsoportosítani a hétfőket péntekre, a szerdát vasárnapra, és így kijöhet egy szünnap. Különbenis... Nincs már sok ebből a hónapból! (február csak 28 nap... Sokkal szebb lenne a fogadalom egy másik, legalább 30 napos hónapban!)
Idézet: „Nem mellékesen, az I. kerületbe szívesebben mennék, mint pl. Lőrincre...” Miért, mi bajod Lőrinccel (azon felül, hogy a város másik végébe van)? Ejnye. ![]() Lőrincnek csak egyes részei problémásak, ahol én lakom, ott semmi vész. Csak itt már az Orion-Videoton modulos színeseket szokták mostanában kihajigálni (meg már pár műa. TV-is szokott lenni), csöves technikának már évek óta semmi nyoma. ![]() Idézet: „csöves technikának már évek óta semmi nyoma” Ezzel elszomorítottál. Pszt. Lóriccel csak az a bajom, hogy amikor elindulok itthonról, Bp-re érve nem abba botlom épp. Ahogy mondtad, a túlsó vége. Emellett még az I. mellett szól az is, hogy - bár VI. kerületi voltam, (Köbüki szomszédja,) de - mindig az I.-be jártam suliba. Nekem az olyan, mint a szülőföldem.
Akkor mondd le gyorsan a pénteki óráidat! (én már megtettem!)
Megszivatott a neptunos órarendem!
![]() ![]()
Nem baj, majd szombaton bepótolod a hiányt. Én is tervezem a börzét.
Én akkor kivel megyek gubizni???? :rinya:
Én mennék szívesen, de délutáni órákban már elég kevés lenne az esély arra, hogy találunk valamit. De ha mondtok egy korai időpontot, mondjuk 6 óra
![]() ![]()
Örülnék neki! Múltkor csak a vége felé találkoztunk, és mire egy kört megtettünk, addigra elmentetek haza enni!
![]()
Így jár az ember, ha a csemetéire bízza a saját szállítmányozását. Lelkesen elvisznek, de ez a lányoknak eléggé "uncsi" terület, így elég hamar nekem szegezik a kérdést: No, akkor mehetünk haza!?
![]()
Akkor hozni kell a lányoknak valamit, amivel lekötik magukat, amíg mi elbeszélgetünk.Néhány napon át...
![]() ![]() Idézet: „No, akkor mehetünk haza!?” Mehettek.
Egyszerű: egy papír, és mind két oldalára ráírod: "fordíts"
Esetleg egy-két női magazin... Mondjuk múltkor beszéltük, hogy szüleinket el kellene hozni. Onnantól kezdve (minden összehasonlítási alap kérdése!) mindnyájunk szobájában rend és tisztaság lenne! ![]()
Akkor én is oda megyek, majd onnan elgyalogolunk! (remélem odatalálok!
![]()
Tudja valaki pontosan, hogy az I. kerületben hol lesz a lomi?
És ki jön?
Úgy rémlik, nem szokták felosztani. Elég kicsi kerület.
![]()
Előre is kellemes guberálást mindenkinek, aki megy, én nem tudok menni!
![]()
Na, azt én is meglesem, úgy felcsigáztatok a múltkori képekkel. Amúgy sem voltam még ilyenen, de még a Novák-piacon sem a Verseny utcában.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...