Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Szia! Igen! Tőlük szerezzük be.
Komolyra fordítva, mi csak egymásközti csereberére viszük dolgokat. Jól tudom?
Jól tudod, amúgy én is sok sikert kívánok a guberációhoz, A túlpigmentáltakkal meg vigyázzatok mert mennek a réjzé
Üdv.
Látom már ide is eljutott a hírünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a fent említett lomis topicban vagy kint a terepen. Az első kerület 20.-án megy, akkor kell kipakolni, másnap viszik a cuccot. Nincsenek körzetek, mert kicsi a kerület. Egyben megy az egész. Késő délután - estefelé érdemes menni. Legtöbben akkor kezdenek kipakolni a munkanap miatt.
Na most akkor ki is jön a szombati börzére? Zolee meg én ezhenkívül senki? én 7- 8:30-ig leszek körübelül.
Köszönjük az értékes infot!
Na srácok? Ki jön?
Leng a kezem, jelentkezem. Én megyek.
Miért távozol olyan sietősen. A csajok akkor ébredeznek. 8 előtt biztos nem érek oda.
Muszájból kell mennem:/ 11-kor lesz dolgom sajnos. Pedig maradnék én.
Helyes. Valamikor dél körül, kora délután (14?) kellene kivonulni.
Várjuk a többieket is! Frankye, Norberto! :peace:
Addigra már alszom, mert éjszakás vagyok. :hide:
Az egyetlen probléma, hogy amint zeller említette, késő du. lenne érdemes kinézni. Ettől függetlenül én du. 2-től du. 5-ig ráérek lényegében. Ha az jó (bár sajnos nem a legtöbb idő...).
Az jó! 2-kor találkozzunk a Krisztina térnél. (Ha jó neked!)
Én is akarok menni, ha délután mentek! Hol van ez a Krisztina tér?! Bár nem garantálom, hogy kettőre odaérek!
A vicces az, hogy annyira készülnek, főleg a nagyobbik. Ha az időjárás kegyes lesz hozzánk (ami sajnos egyáltalán nem biztos), akkor felgurulunk Köbzolihoz is. Az meg már komoly távolság a lány képzeletbeli forgalmi naplójába. Bár - így 15000km után - már nem annyira fontos ez a 200km.
A Délihez eljössz metróval, és onnan 2 megálló a Krisztina krt-on lefelé. (Azt hiszem 18-as vili, de ott csak 1 járat van. Ahol több járat is van, az NEM JÓ megálló a Délinél! Ez a megálló a Krisztina krt-on van!)
A 2. megállónál leszállsz, és cca 30 métert visszasétálsz a templom és az iskola (szép sárga épület, valaha ott jártam a 8 osztályt) közötti területre. (A gesztenye fák alá.)
Oké, ránézek! De most nem akarok piros karika lenni!
Megnéztem, állítolag nekem jó lesz a 105-ös busz is! Én 13:20-kor végzek suliban, visszaérek 14:00-ra, felcuccolok, majd elindulok és fél óra múlva ott vagyok. Ez a fél óra az útvonaltervező adata! Megvártok, vagy mi legyen? Sajnos most órára kell mennem, majd elindulok visszafelé. Van 2 perced válaszolni! Amúgy ez az első kerületben van?
Nem, kifejezetten megkért, hogy börze után látogassuk meg. De Tél tábornokkal nem szeretnénk viaskodni.
Értem! Nah megyek órára, majd egyesekkel találkozom délután, Veled, és másokkal meg holnap! Minden jót!
Igen, I. ker. fél 3-kor visszamegyek oda mindenképpen! Amit küldtem telefonszámot, arra küldd el a sajátodat! (egyet csöngess rám!)
Egy órát vártam, hogy mehessek laborra. Erre kiderült, hogy egy hét múlva kell csak mennem! Miért jön minden össze? A lényeg, hogy még tudok egy kicsit maradni, mert a koliban nincs gépem, így meg tudjuk beszélni a délutáni találkozót! Remélem nem siettek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |