Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
A zseni átlát a káoszon
Igy sem rossz !
Ez kísérteties! Mármint kísértetiesen hasonlít az enyémre...
Mármint ? A tóra gondolsz? Akkor küldhetnél róla nekem képeket .Mostmár nagyon érdekelne így láthatatlanba is. Üdv: CIROKL /Vagy estetleg a műhely ?/
Ez így van nincs itt kupi minden a helyén van ! Az a sok ketyere az asztalon hu az csak átmeneti állapot ? Most tiszta jelen pillanatban minden elvan pakolva .
Így igaz. Tavam nincsen, csak az "átlátható kupi"-t erősítettem meg...
Ha készen vagyok egy munkával, akkor rendet teszek a munkaasztalon. Szeretem ha van helyem dolgozni. Amikor meg félkész munka van az asztalon, de belakarok kezdeni egy újba, akkor is előbb rászánom az időt és rendet teszek mielőtt bérmit is csinálnék.
Hello
Én arról szeretnék informálódni, hogy milyen blankoló, krimpelő, külső szigetelés eltávolító szerszámokat érdemes venni, tehát melyik a legjobb, ha olyan középkategóriás árakat veszünk figyelembe. Egyébként sima vezetékekhez használnám, mondjuk 0,5mm2 től 2,5mm2 tartományig. a lényeg az hogy jó minőségű munkát lehessen velük csinálni.
Szia! Én többnyire a képen látható blankolókat használom. A két baloldali ugyanaz a tipus, csak a világosabb kb. tíz évvel régebbi. Előnyük, hogy garantáltan sérülésmentesen blankolnak, akár a vezeték közepén is. A sárga egy kábelköpeny eltávolító 8-12mm2-ig, de más méretekben, plusz funkciókkal is kapható. Az utolsó egy három késes koax-blankoló. Azzal is mit szenvedtem régebben... Most meg 1 pár mozdulat. Első hármat a Nóniusznál vettem, utóbbit a C+F-nél.
Üdv: SzervízMacska
Nekem ilyen van,de még mindig "ZSÍR"
Kakaóspohár a háttérben... mert csak .
Egyébként azt hiszem, hogy erre a 2 baloldali fajtára szokták azt emlegetni, hogy Striplex.
Hát kössz, de nekem valahogy azok a blankolók drágák, néztem egy cégnél, igaz más márkák de kb. 18000FT -ért adják.
Én valami ilyesmit néztem, nem tudom mi a véleményetek róla: Blankoló, Kábelköpenyeltávolító
Egy tizesért már lehet kapni,és nagyon jó.
Balról a második 2 éve akciós a Nóniusznál, én is ezért vettem főleg. Nettó 9-10 körül van. És hétfőnként minden vevőnek minden termékre 6% kedvezmény, úgy emlékszem. Ár-érték arányban a sárga a menő, rengeteg időt spórol az embernek. 2005-ben dolgoztam egy neonreklámos cégnél. 4-5 táblát bekötöttem, míg a többiek talán egyet. Pedig nem vagyok egy kapkodó idegbeteg... Persze, vannak olcsóbb kategóriájú blankolók is, aki meg erre is sajnálja, annak ott az "ősi módszer". Erről az utolsó képről lemaradt a kábelkés és a szalonnázó zseb-bicska, pedig azok is "alkalmasak" a feladatra.
Tényleg sokan gyártják: Pressmaster, Knipex, Haupa, Weidmüller és még sokan mások. Gondolom, mind egy helyen gyárttatják, így a választásnál az ár döntő lehet. Mint mex, én is maximálisan elégedett vagyok vele.
Nekem jó erős a fogazatom az ilyen célokra...a hangszórókábelnek meg édesmindegy...
Spórolj vele és örülj neki, mert ez csupán átmeneti állapot - sajnos. A megblankolt vezetékek száma és a fogaid állapota között fordított arányosság van.
brezijanikának cimezve:Szentigaz! Tanulj a mások kárán (nekem is törött le fogam emiatt).
Szerintem olcsobb a blankoló, mint a fogorvornál egy pót fog!
Ezt aláírom én is. Sajnos tapasztaltam
Amúgy én még a somogyinál vettem egy ilyen fogót, kb. 4-5éve, 5-6ezer körül volt, de a mai napig napi rendszerességgel használom!
Azt nem mondom, hogy néha egy vékonyabbat nem foggal de azért az ritka eset! Inkább a célszerszám!
hát nem biztos hogy olyan erősek maradnak a fogaid pár év múlva és hidd el hogy más, sokkal jobb dolgokra is használnod kell azt még szóval inkább akkor használj kést vagy oldalcsípőfogót..én az utóbbi mellett döntöttem és eddig nem volt még bajom vele persze gyakorolni kell hogy ne a vezetéket vágd hanem csak a szigetelését
A blankolók közül, balról a másodikat, hogy kell használni?
Már mindent kipróbáltam, de nem sikerült rájönnöm.
A csavarral állitható vágásmélységűre gondolsz?
Én a csatolt képen látható fogóval szoktam blankolni. Egy álom vele dolgozni
Nyomokat még annyira sem hagy, mint a Stripax szokott. A Nóniuszban 3100 + ÁFA, örök életű.
Olyanom nekem is van eddig bevállt!
Nekem pedig ilyen van!
Sziasztok! Gondoltam teszek fel képet én is a műhelyről, bár az enyém még sehol sem tart. Jöhetne a jó idő, hogy haladjunk is vele valahova. Együttérzést kérek üdv:petya
Ha már együttérzés nézd meg ezt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |