Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   44 / 308
(#) brezinajanika válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

A zseni átlát a káoszon
(#) nagy hoho válasza brezinajanika hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Igy sem rossz !
(#) Frankye válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 18, 2009 /

Ez kísérteties! Mármint kísértetiesen hasonlít az enyémre...
(#) CIROKL válasza Frankye hozzászólására (») Feb 18, 2009 /

Mármint ? A tóra gondolsz? Akkor küldhetnél róla nekem képeket .Mostmár nagyon érdekelne így láthatatlanba is. Üdv: CIROKL /Vagy estetleg a műhely ?/
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2009 /

Ez így van nincs itt kupi minden a helyén van ! Az a sok ketyere az asztalon hu az csak átmeneti állapot ? Most tiszta jelen pillanatban minden elvan pakolva .
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2009 /

Így igaz. Tavam nincsen, csak az "átlátható kupi"-t erősítettem meg...
(#) Manyoc válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 20, 2009 /

Ha készen vagyok egy munkával, akkor rendet teszek a munkaasztalon. Szeretem ha van helyem dolgozni. Amikor meg félkész munka van az asztalon, de belakarok kezdeni egy újba, akkor is előbb rászánom az időt és rendet teszek mielőtt bérmit is csinálnék.
(#) tilde hozzászólása Feb 21, 2009 /

Hello

Én arról szeretnék informálódni, hogy milyen blankoló, krimpelő, külső szigetelés eltávolító szerszámokat érdemes venni, tehát melyik a legjobb, ha olyan középkategóriás árakat veszünk figyelembe. Egyébként sima vezetékekhez használnám, mondjuk 0,5mm2 től 2,5mm2 tartományig. a lényeg az hogy jó minőségű munkát lehessen velük csinálni.
(#) SzervízMacska válasza tilde hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Szia! Én többnyire a képen látható blankolókat használom. A két baloldali ugyanaz a tipus, csak a világosabb kb. tíz évvel régebbi. Előnyük, hogy garantáltan sérülésmentesen blankolnak, akár a vezeték közepén is. A sárga egy kábelköpeny eltávolító 8-12mm2-ig, de más méretekben, plusz funkciókkal is kapható. Az utolsó egy három késes koax-blankoló. Azzal is mit szenvedtem régebben... Most meg 1 pár mozdulat. Első hármat a Nóniusznál vettem, utóbbit a C+F-nél.

Üdv: SzervízMacska
(#) brezinajanika válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Nekem ilyen van,de még mindig "ZSÍR"

Kakaóspohár a háttérben... mert csak .
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Egyébként azt hiszem, hogy erre a 2 baloldali fajtára szokták azt emlegetni, hogy Striplex.
(#) tilde válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Hát kössz, de nekem valahogy azok a blankolók drágák, néztem egy cégnél, igaz más márkák de kb. 18000FT -ért adják.

Én valami ilyesmit néztem, nem tudom mi a véleményetek róla: Blankoló, Kábelköpenyeltávolító
(#) mex válasza Norberto hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Egy tizesért már lehet kapni,és nagyon jó.

Stripax.jpg

(#) SzervízMacska válasza tilde hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Balról a második 2 éve akciós a Nóniusznál, én is ezért vettem főleg. Nettó 9-10 körül van. És hétfőnként minden vevőnek minden termékre 6% kedvezmény, úgy emlékszem. Ár-érték arányban a sárga a menő, rengeteg időt spórol az embernek. 2005-ben dolgoztam egy neonreklámos cégnél. 4-5 táblát bekötöttem, míg a többiek talán egyet. Pedig nem vagyok egy kapkodó idegbeteg... Persze, vannak olcsóbb kategóriájú blankolók is, aki meg erre is sajnálja, annak ott az "ősi módszer". Erről az utolsó képről lemaradt a kábelkés és a szalonnázó zseb-bicska, pedig azok is "alkalmasak" a feladatra.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Tényleg sokan gyártják: Pressmaster, Knipex, Haupa, Weidmüller és még sokan mások. Gondolom, mind egy helyen gyárttatják, így a választásnál az ár döntő lehet. Mint mex, én is maximálisan elégedett vagyok vele.
(#) brezinajanika hozzászólása Feb 22, 2009 /

Nekem jó erős a fogazatom az ilyen célokra...a hangszórókábelnek meg édesmindegy...
(#) SzervízMacska válasza brezinajanika hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Spórolj vele és örülj neki, mert ez csupán átmeneti állapot - sajnos. A megblankolt vezetékek száma és a fogaid állapota között fordított arányosság van.
(#) mex válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

brezijanikának cimezve:Szentigaz! Tanulj a mások kárán (nekem is törött le fogam emiatt).
(#) tiggersoft válasza brezinajanika hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Szerintem olcsobb a blankoló, mint a fogorvornál egy pót fog!
(#) zoz11 válasza tiggersoft hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Ezt aláírom én is. Sajnos tapasztaltam
Amúgy én még a somogyinál vettem egy ilyen fogót, kb. 4-5éve, 5-6ezer körül volt, de a mai napig napi rendszerességgel használom!
(#) tiggersoft válasza zoz11 hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Azt nem mondom, hogy néha egy vékonyabbat nem foggal de azért az ritka eset! Inkább a célszerszám!
(#) totti91 válasza brezinajanika hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

hát nem biztos hogy olyan erősek maradnak a fogaid pár év múlva és hidd el hogy más, sokkal jobb dolgokra is használnod kell azt még szóval inkább akkor használj kést vagy oldalcsípőfogót..én az utóbbi mellett döntöttem és eddig nem volt még bajom vele persze gyakorolni kell hogy ne a vezetéket vágd hanem csak a szigetelését
(#) elektrorudi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

A blankolók közül, balról a másodikat, hogy kell használni?
Már mindent kipróbáltam, de nem sikerült rájönnöm.
(#) mex válasza elektrorudi hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

A csavarral állitható vágásmélységűre gondolsz?
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Én a csatolt képen látható fogóval szoktam blankolni. Egy álom vele dolgozni

Nyomokat még annyira sem hagy, mint a Stripax szokott. A Nóniuszban 3100 + ÁFA, örök életű.

blankolo.jpg

(#) Doncso válasza brezinajanika hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Olyanom nekem is van eddig bevállt!
(#) karesz01 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Nekem pedig ilyen van!
(#) petya54 hozzászólása Feb 22, 2009 /

Sziasztok! Gondoltam teszek fel képet én is a műhelyről, bár az enyém még sehol sem tart. Jöhetne a jó idő, hogy haladjunk is vele valahova. Együttérzést kérek üdv:petya

DSC00381.JPG

(#) tiggersoft válasza petya54 hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Ha már együttérzés nézd meg ezt
(#) CIROKL válasza petya54 hozzászólására (») Feb 22, 2009 /

Semmi gond ezzel jön a tavasz teljes gőzerővel lehet dolgozni ! Apudat meg üdvözlöm JÓmunkát neki is ,biztan fog neked segíteni ?
Következő: »»   44 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem