Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Műhely bentNagyából be rendeztem a benti műhely sarkotTélen bent nyáron kint. Egyenlőre csak ennyi cucom van. A hozzászólás módosítva: Vas, 17:07
Ügyes sarok. A világítás a fotó alapján nem ideális, sok az árnyék, ezen érdemes módosítani. Több fényforrás általában jobb eredményt ad, illetve a hosszan világító neoncsöveket én szeretem alapvilágításnak, mert nincs éles árnyékolásuk.
A sok és a kevés "cucc" nagyon viszonylagos. Ha túl sok van, akkor fuldoklik benne az ember, nincs férőhely, nehéz bármit is megtalálni, szóval sok a gond vele. De mégis, akármennyi vackot is halmozunk fel, mindig jön egy olyan feladat, hogy valami hiányzik. Senki nem tudja mi az ideális mennyiség, de idővel általában több minden halmozódik fel, mint amire valaha is szükség lenne.
Király !
Mmm ha csak ennyi lenne , de rengeteg a kacat nálam is . Most vagyok benne nyakig a műhely átrendezésben . Szerintem kb frebruár végére talán utol érem magam , sok pakolás selejtezés stb
Nekem a kacatok a garázsba vannak ami szükséges az meg a kinti műhelybe szétszoltirozva.
Az a ledes lámpa nem jó nem sok fényt ad kevés a lumen.
A kacat mint olyan vegyük jó értelemben ,
Special az elektronikai mühely az ami most van rendezés alatt, de ezen kivül van lakatos , asztalos részlegem is ott rend van ! A garázs az az autó tárolásra van . A hozzászólás módosítva: Vas, 18:04
Idézet: Mindenki így kezdi, aztán télen-nyáron bent. „Télen bent nyáron kint.”
Nekem nincs autóm garázs cuccok tárolására van. Nekem is alakul a kinti műhelyem.
Szép rendezett környezet, ami majd alakulni fog rendezetlenné is
A hozzászólás módosítva: Vas, 19:08
Segítünk selejtezni csak időben szóljál.
A neon (gáztöltésű, nagyfeszültségű) csöveket beszerezni is macerás, de az is színhiányos, mint a fénycső, amire gondoltál. És ami hazavágja a szemet.
Nem nagyon tudok a kedvedben járni, csak a fogást keresed rajtam. Ha nem tetszik a neoncső (valóban fénycső), akkor ne használd, de fogadd el, hogy nálam bevált. Nálunk a klasszikus is beszerezhető, és LED-es kiváltást is kínálnak a boltban, ami berakható a helyére. A lényeg az éles árnyék
mentesség. Éppen így a tekercselő tengelyének megtámasztása is erősen véleményes. Ha nálad erre szükség van, akkor támaszd meg, de létezik a támasz nélküli használat is. A hozzászólás módosítva: Vas, 20:16
|
Bejelentkezés
Hirdetés |