Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   309 / 309
(#) david87 hozzászólása Vas, 17:06 / 4

Műhely bent

Nagyából be rendeztem a benti műhely sarkot
Télen bent nyáron kint. Egyenlőre csak ennyi cucom van.
A hozzászólás módosítva: Vas, 17:07
(#) Alkotó válasza david87 hozzászólására (») Vas, 17:26 /

Ügyes sarok. A világítás a fotó alapján nem ideális, sok az árnyék, ezen érdemes módosítani. Több fényforrás általában jobb eredményt ad, illetve a hosszan világító neoncsöveket én szeretem alapvilágításnak, mert nincs éles árnyékolásuk.
A sok és a kevés "cucc" nagyon viszonylagos. Ha túl sok van, akkor fuldoklik benne az ember, nincs férőhely, nehéz bármit is megtalálni, szóval sok a gond vele. De mégis, akármennyi vackot is halmozunk fel, mindig jön egy olyan feladat, hogy valami hiányzik.
Senki nem tudja mi az ideális mennyiség, de idővel általában több minden halmozódik fel, mint amire valaha is szükség lenne.
(#) CIROKL válasza david87 hozzászólására (») Vas, 17:49 /

Király !
Mmm ha csak ennyi lenne , de rengeteg a kacat nálam is .
Most vagyok benne nyakig a műhely átrendezésben .
Szerintem kb frebruár végére talán utol érem magam , sok pakolás selejtezés stb
(#) david87 válasza CIROKL hozzászólására (») Vas, 17:53 /

Nekem a kacatok a garázsba vannak ami szükséges az meg a kinti műhelybe szétszoltirozva.
(#) david87 válasza Alkotó hozzászólására (») Vas, 17:54 /

Az a ledes lámpa nem jó nem sok fényt ad kevés a lumen.
(#) CIROKL válasza david87 hozzászólására (») Vas, 18:01 /

A kacat mint olyan vegyük jó értelemben ,
Special az elektronikai mühely az ami most van rendezés alatt, de ezen kivül van lakatos , asztalos részlegem is ott rend van !
A garázs az az autó tárolásra van .
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:04
(#) Ge Lee válasza david87 hozzászólására (») Vas, 18:04 /

Idézet:
„Télen bent nyáron kint.”
Mindenki így kezdi, aztán télen-nyáron bent.
(#) david87 válasza CIROKL hozzászólására (») Vas, 18:24 / 1

Nekem nincs autóm garázs cuccok tárolására van. Nekem is alakul a kinti műhelyem.
(#) tufatofu válasza david87 hozzászólására (») Vas, 19:08 / 1

Szép rendezett környezet, ami majd alakulni fog rendezetlenné is
A hozzászólás módosítva: Vas, 19:08
(#) jani1987 válasza CIROKL hozzászólására (») Vas, 19:31 /

Segítünk selejtezni csak időben szóljál.
(#) granpa válasza Alkotó hozzászólására (») Vas, 20:02 /

A neon (gáztöltésű, nagyfeszültségű) csöveket beszerezni is macerás, de az is színhiányos, mint a fénycső, amire gondoltál. És ami hazavágja a szemet.
(#) Alkotó válasza granpa hozzászólására (») Vas, 20:15 /

Nem nagyon tudok a kedvedben járni, csak a fogást keresed rajtam. Ha nem tetszik a neoncső (valóban fénycső), akkor ne használd, de fogadd el, hogy nálam bevált. Nálunk a klasszikus is beszerezhető, és LED-es kiváltást is kínálnak a boltban, ami berakható a helyére. A lényeg az éles árnyék
mentesség.
Éppen így a tekercselő tengelyének megtámasztása is erősen véleményes. Ha nálad erre szükség van, akkor támaszd meg, de létezik a támasz nélküli használat is.
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:16
(#) granpa válasza Alkotó hozzászólására (») Vas, 21:16 /

Hoppá! Szóval úgy érzékelte, hogy fogást keresek. Eszemben sincs, csak leírtam a véleményem. Mivel gyenge kezdő vagyok a tekercselő és villamos szakmában a >60 éves gyakorlati és elméleti tapasztalatommal. Elnézést kérek, hogy mertem.
Következő: »»   309 / 309
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem