Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
És ha nincs több selejt, akkor majd éneklik a vizszintes nótát, hogy
"...erre selejt, arra selejt..."
Sajnos szakadtak a kábelek. Első kérdés: Milyen a minőségellenőrzés? Második kérdés: miért nem lehetett nagyobb keresztmetszetű kábelt csinálni? Mechanikailag is gyenge. Harmadik kérdés: miért nem lehetett gyárilag normálisan megforrasztani? Negyedik kérdés: miért voltam olyan lüke, hogy megvettem?! Megtanulhattam volna már: mindent magamnak kell megcsinálni, ha normális holmit akarok... Úgy néz ki, hogy 50 évvel ezelőtt azért kellett mindent az embernek magának elkészíteni, mert nem lehetett semmit kapni, ma meg azért, mert nem lehet semmi NORMÁLISAT kapni... Sebaj, legalább a társaság jó volt! Öröm az ürömben. Úgy gondolom, ez a börzére járás rendszeres program lesz a részemről. Talán minden alkalommal. Igyekszem mindig ott lenni.
Idézet: „Úgy gondolom, ez a börzére járás rendszeres program lesz a részemről. Talán minden alkalommal. Igyekszem mindig ott lenni.” :rinya: :rinya: :rinya: :rinya: Idézet: „Sajnos szakadtak a kábelek. Első kérdés: Milyen a minőségellenőrzés? Második kérdés: miért nem lehetett nagyobb keresztmetszetű kábelt csinálni? Mechanikailag is gyenge. Harmadik kérdés: miért nem lehetett gyárilag normálisan megforrasztani?” Matyi. Félreértelmezed. Nem s**r ez, csak másra lesz jó Idézet: Hát ahogyan tapasztaltam nem csak csövek szoktak lenni !Főleg a nosztalgiás börzén ? Van ott minden amiről még nem is álmodtál. „Érdemes egy fényforrásgyűjtőnek bőrzére mennie, vagy csak elektroncsövek vannak?”
Mire is? krokodilcsipeszes mérővezetéket másra nem tudok használni... Ma nem működik a fantáziám... Máskor meg perverz... Ejj-ejj... Müszi: bocs! Mindjárt itt a május! Remélem vágod a centiket!
Minden nap 1 centi... Ki bírja ezt anyagilag? (A tscoban 150 Ft darabja!)
Müszinek most adtam feladatot / kapott tőlem sok vásár fiát sok sok csövecskét most azt számolja !/ Közben meg majd vágja a centit ?
Csak nehogy felcserélje, és a centiket számolja, a csöveket meg vágja...
Szép jó reggelt mindenkinek! Aki gerjedelmet érez, fővárosunk V. kerületében most van a lomtalanítás. Kellemes turkálást.
Megy valaki?
Nekem a szomszéd pincéjéből kell áthordanom a tűzifát. (A bútoraival már hetek óta fűtök)
Minek olyan mélyről? A lakásából már elfogyott?
Azt már kiürítették. Már csak a pince van hátra. A kazánt egyenlőre otthagyom.
Itt kóvályogtam fél délelőtt a Kossuth tér környékén ( munkából kifolyólag ), de nem láttam semmi érdekeset.
Mondhattad volna, - én is bejártam a környéket! Tele mindenhol seprűs emberrel, és FKF ügyeletes autók is futkostak. 1-2 (számunkra érdektelen) kupacot láttam, de már takarították is össze. Valószínű, hogy tegnap kellett volna körülnézni.
Ez most nagyon véletlenszerű és villámgyors mutatvány volt. 11-re már szinte minden eltűnt - tegnap meg még egy kupacot sem láttam.
A gonosz FKF varázsló megneszelte, hogy a szegény HEtag királyfi lomizni akar, és ezért kizavarta az utcára a varázsseprűvel felszerelt katonáit, akik mindent összeszedtek a szegény fiú elől...
Szerintem volt egy végigvonuló csapat az FKF szakemberei előtt is. És nem volt rajtuk HE poló.
Idézet: „És nem volt rajtuk HE poló.” Hát, az biztosan nem... Csak makkos cipő, suhogós nadrág,... Esetleg koszos kabát, t*szkós bevásárló kocsi, micisapka, helyenként nadrág, esetileg cipő, mindjárt két ballábas, amiből az egyik 46-os a másik 34-es, utóbbi magas sarokkal,...
Péntek este volt a lomi az V.ben, azért nem volt semmi szombaton már. Viszont mától indul a 13. ker. Mai napi rész a Duna Pláza környéke.
Témához jobban illő kérdés: Ezen a börzéken járt már valaki eladóként?
Jártam ma a pláza környékén, de csak egyetlen kupacot láttam...
Valószínűleg délután vagy estefele pakolnak ki mint mashol is. Errefele tavaly novemberben volt a lomi, így nem lesz valami kiemelkedő a felhozatal.
Ezt kérdeztem én is pár off-al arrébb
Lenne sok érdekes cuccom...
És ki akarod tenni a lomiba? Mert ha a börzére akarod vinni, akkor az ottani szervezőkkel vedd fel a kapcsolatot!
Kérdezgettem a börzézőket. Azt mondta egy-kettő, hogy odamennek-kipakolnak. Ennyi. Sem asztalfoglalás, sem szervezés... Valahogy ez önjáró.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |