Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van 1 Philips 3305 asztali DVD felvevőm. Keresek valami olyan FW-t ami tudná kezelni nekem a HDD-t is. Mellékelem a vezérlő panelt és az alaplapját. (Teljes méret a panelról)
Szval az optika helyett HDD-t akarsz belerakni?
Ha igen akkor el is felejtheted. Az egész szoftverét át kellene irni a DVD felvevőnek. Amit senki sem fog megcsinálni neked, mert biztos nem egyszerű feladat.
Nem, hanem h. tudja mind a 2-t kezelni. Egyik haver Thomson asztali DVD írónak a panel kódjára rákeresett és talált külföldi oldalon FW-t ami már a HDD-t is tudta kezelni.
Esetleg választó IC szükséges hozzá? Mert a panelon nem nagyon találtam.
Hát ez kb ugyanaz.
Arra a Thomsonosra kiváncsi lennék azért.
És létezhet valami FW rá? Esetleg? Vagy hadveres részről is tudnia kell támogatnia?
A panel kódra a google nem talált semmit nekem.
Én eddig kettő Philips HDD-s írót javitottam meg. Meg egy LG-t.
Mind a 3-ban külön volt megoldva a vezérlés. Tehát volt a Cd-nek is egy és a HDD-nek is. Olyat nem láttam még ahol egy kábelen lett volna a 2 meghajtó. És megnézve az LG adatlapját, van neki hardveres hátulütője is. Biztos hogy más elektronika kell hozzá. A tiéden egyből az MPEG prociban megy az IDE. Amit én javitottam azokon mind volt meghajtó áramkör.
A TSB IC-nél lévő az IEEE1394 csatlakozót lehet rákötni.
A másikon pedig valószínű USB-n lehet programozni. De ehhez kell program is a számítógépre, amit valószínű nem találsz meg. Megvan a komplett kapcsolási rajza, 32Mb.
Már mint neked van meg a komplett kapcsolási rajza?
USB-t ha bekötnék a gép nem tudja, h. mit kezdjen vele akkor valószínűleg. A 4 lábú csatlakozóhoz 1502 írva mind a 2 helyre. Bekötnék neki egy portot?
Ráköthetsz USB-t de nem fogsz kezdeni vele semmit. Mivel nincs meg a programod, illetve a drivered hozzá.
Az IEER1394 nem fog sztem működni, mert gondolom ki van kapcsolva a szoftverében. Csak DV IN verzióknál, ez van odairva. Igen megvan a komplett szerviz manuálja. a 3. sorban nem tudom mit akarsz írni, nem értem. Sztem nem kéne ennyire erőlködni, mert tutira nem lehet megcsinálni. ![]()
A szerviz manuálját honnan lehet letölteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |