Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
...és nem akármilyen koleszban lakik!
Idézet: „És időm is elég kevés. De már csak azért is megcsinálom! Így, vagy úgy, de meg fogom csinálni!!!” Ez a beszéd! A verseny nem csak tudás, de kitartás kérdése is!
Azóta már másik szobában lakom. Kilakoltattak! Most már 213, nem 207... :yes:
Valakinek nincs felesleges digitális kamerája?
Mindketten szóljatok köbükinek, Kül Fé Pos. Csak az abla... Áhh. Épp szólni akartam!
Meg hát 640*480 @30fps, nem a leg TV-sebb szabvány!
Köszönöm a tippet, de örülök, ha kaját tudok venni addig, amíg kapok pénzt a sulitól...
Topi! Ha már itt a verseny, akkor nem lehetne a HE store-ban videokamerát venni/bérelni occsóé?
Milyen rég írt nekünk titi kolléga
Pedig most nincs is szüretelés
Most keltem fel, alig aludtam valamit, egész este agyaltam a videón, 2-3 körül beugrott az ötlet! Reggel mint a bolond irtam is csak az ötletbörze topicba, ha valamelyik modi arra téved, megtenné hogy átteszi a videópályázatos topicba a HSZ-t (elnézést, reggel van meg az alkotási vágy és a kapkodás...)
Én is kérnék egy moderátori szívességet! A szavazás elindulásakor kapásból a
Idézet: -re kattintottam, de mostmár az a biztos, hogy a „Biztos nem” Idézet: mellett állok! Ha lehet módosítani, akkor köszönöm! „100% hogy igen!”
Ezen moderátor - sajnos - nem tud segíteni. Max. Topi.
Ha adsz egy linket az ominózus hozzászólásra, akkor szívesen.
Vagy lehet hogy korán reggel én néztem el és bővítve lett a téma cím az ötlet börze szóval, ha igen, akkor elnézést még kávé előtt irtam
Már mobilokat javít nem pedig szüretel
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan/honnan lehet a Hobbielektronika.hu intro videót letölteni? aTube catcherrel próbáltam, de ő nem tudja. Mellékesen telóra akarom indítási képernyőnek
Hiányoztam?
Egyébként ez most hogy jutott eszedbe? Tán csak nem egy finom kis borra szomjazol? Mellesleg most pár napig otthon voltam, onnan nem nagyon tudok netezni. Most meg még ráadásul beteg is vagyok. Lehet, mennem is kellene csinálni egy kis fincsi forraltbort.
Szerintem az hosszú lesz a telefonnak. Nekem háttérképként is 2mp-nél újra kezdi, még akkor is, ha a videó sokkal hosszabb annál.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a fene baja lehet a laptopom DVD-combo-jával? Van olyan dvd amit simán beolvas mégha tiszta karc is, de van olyan, amit egyáltalán nem olvas be. Most írtam ki egy dvd-nyi filmet és be sem olvassa a lemezt. Már nagyon unom. Amit nemkéne azt beolvas mégha karcos is, de a vadiúj írottat meg nem. A gyári lemezeknél is néha előjön a hiba. lehet ez firmware gond?
Én sajnos nem tudom. De ilyeneket nekem is szokott csinálni a kis *****.
Jobbklikk --> hivatkozás mentése más néven.
szerk.: van Firefoxhoz egy DownloadHelper nevű plugin, azzal mindenféle flash-es és egyéb tartalmakat le lehet csórni az erre alapból nem alkalmas oldalakról is (pl YouTube, Videa, és még millió videómegosztó oldal) |
Bejelentkezés
Hirdetés |