Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Múltkor hallottam viszont, hogy nálunk is be akarják vezetni a kismotorra is a rendszámot. Ha jól emlékszem akkor 2011-ig. Szerintem egy páran majd inkább leteszik a motort akkor. Főleg ha valami jó kis szabályokat találnak ki.
![]()
az érdekes volt, amikor engem meg a haverjaimat megállítottak a zsaruk, és nem volt nálam, a papírok a motortól, se hajtási, se személyazonossági
![]() ![]()
Szerintem nem csak 18tól lehet. Jól belegondolva már egy 10 éves is leteheti. Most nem kell félreérteni, elméletileg mindenki aki nagykorú az teheti le, márpedig az éveket ki lehet fizetni.
![]() Nem tudom mit akarják nehezíteni, gyorsan le akarom rázni, ne hogy még "megkönnyítsék". Vasárnap töltöm a 18at.
Én inkább már azt várom, hogy mikor törlik már el végre azt a gagyi regisztrációs adót... nemrég volt erről is szó valahol, hogy nagyon tervben van ennek a kitisztítása...
boldog szülinapoot!!
![]() ![]()
Azt pont nem hallottam, hogy mit akarnak a regisztrációs adóval, de tényleg nem valami jó dolog ez. keresztapám egy pár éve vett egy motort és hát elég húzós volt a regisztrációs adó.
Erre mit léptek? Bővebben: Link
Persze, mindketten fórumozók vagyunk.
![]()
Várjuk Petit végre végre...
![]()
Ja! Amikor oldalról mutatják, akkor valami üvegen járhat, amikor meg felülről a lábát mutatják, akkor meg csak belelóg a lába a vízbe. Látszik a mozgásán! Ha már ennyire Jézust akarnak játszani, tennék hihetőbben. Bár a legjobb az lenne, ha nem is próbálkoznának! Nem vagyok mélyen hívő, de az ilyen kifigurázásokat nem csípem!
![]()
Én nem vagyok hívő, teljes mértékben egyetértek veled! A vallással nem szabad viccelni, mert sok ember önérzetét sérti, meg tudom érteni őket!
áh! megelőztél a biztosítós videót délután akartam feltenni
![]()
Kösz! Így már világos minden. A 2011-re jól emlékeztem.
![]()
Bolygónk jövője, akit érdekel, és van egy szabad órája. Hentesi Zsolt, az ELTE professzorának előadása. Érdemes megnézni.
Aki volt katona, és ismeri az ún. "sárga tányér"-okat, az simán meg tudja csinálni.
(Aki nem tudná: A katonaságnál egy bádoglemezből préselt tál volt az étkezdékben, és a levest sárga műanyag tányérokba tették. Ezek pont belefértek a bádog "tálcába". Mosogatás után a sárga tányérokat kellett úgy felrakni, mint a kisfilmen a csajszi a poharakat, majd az összeszedésük-toronyba halmozásuk ment úgy, hogy a legfelsőt kissé oldalra tolva az alatta levő tetjére ment, aztán így tovább...)
Igaz, hogy mindössze 8 órát voltam katona, de nem találkoztam a "sárga tányérokkal".
![]()
köszi köszi
![]() ![]()
nem tudom kinek szánalmas kinek nem nem is akarok bele folyni
![]()
A poharak is olyan frankó sárga műanyagból voltak. Imádtam mikor a (brómos) tea tetején zsírcseppek úszkáltak...
Zoli! A bróm az nem másért volt benne? Vagy a fogyás volt a mellékhatás? Vagy a fő?
![]() ![]()
A Petőfiben egy éjszakát töltöttem. Vacsorára mócsingos főtt kolbász, másnap reggelire mócsingos főtt kolbász... A szakács (az is sorkatona volt) cigivel a szájában osztotta...
![]() ![]() ![]()
Valószínűleg a zsírcsepp volt a fogyás ellen, a bróm meg mársért
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |