Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én még nem láttam olyan filmet, amit érdemes lett volna megnézni... Olvass inkább valamit!
Az a címe, hogy maradj. Angol: stay. Szinkronizálva állítólag letölthető. A poént nem lövöm le, de nem hollywoodi hatásvadász típus, inkább az agyadat dolgoztatja. A csattanó utolsó 2 percben van. Érdemes megnézni.
Idézet: „A csattanó utolsó 2 percben van.” Az utolsó 2 percet? ![]()
Köszi szépen a tippet!
Lacival is egyetértek, sok értelmes film nincs! Amiket mostanába csinálnak... persze vannak kivételek. Inkább spektrumot, discovery-t vagy NGC-t szoktam nézni, ha van valami számomra érdekes. Csak már régen, nagyon régen láttam valami jó kiskalandfilmet vagy bűnügyit és most így elalvás előtt megnéznék egyet, de mythbusters-t fogok nézni a discovery-n ha még nem láttam a mai részt, mert nagy mythbusters gyűjtő vagyok és szinte az összes rész megvan és láttam már.
Talán fél éve nem néztem filmet. Nagyon finnyás vagyok! Egyetértek veletek a filmekkel kapcsolatos álláspontotokkal. Volt egy lyukasórám, cimbora hozta pendrive-on. Megnéztük, és vagy 15-20 percig a hatása alatt voltam.
Akkor néztél először pojnót? :wow1: :hehe:
Azt nem tudom mikor néztem először pór nőt. De az biztos, ha az első randim összejön az óvónénivel,...
![]()
Miért pont az óvónéni? :emptybottle: Különben is! Nem az óvónő, hanem a :google: ! Ezt ne felejtsd el!
![]()
Barátnő kell nem barát szóval én inkább wikire voksolok
![]()
Nem tudom, ízlések és pofonok! Mit szólnátok, ha sok-sok Eötvös Google, vagy Eötvös Wiki szaladgálna a földön?
Levii: Nem tudjuk, gugli vajon fiú vagy lány? Szavaztatni kéne... De lehetne: Google is your girlfriend! ![]()
Ad hoc: Nagyon citromos lett a teám. Jó éjt!
![]()
Anya átállított valamit és minden döltbetűs a gépen... Hol lehet ezt visszaállítani? Kérdeztem, hogy hol mászkált, de természetesen ő nem csinált semmit szokás szerint. Lehet valami teszt, hogy vissza tudom-e állítani, de bebuktam mert nem. Valaki nem tudja esetleg?
Rendszervisszaálítás az xpben. egy héttel ezelőtti állapotot állítja helyre.
Asztalon jobb katt >>> a legördülőből tulajdonságok menüpont >>> Megjelenés fül, és ott minden windows objektum betűtípusa és egyéb tulajdonságai beállíthatóak.
Itt jut eszembe, hogy elég, ha választasz egy másik windows témát, vagy visszaállítod 'előző' témára. Ezt a menüt ugyan úgy éred el, csak a témák fület kell választanod. Már ha xp-d van.
Akkor vegyél ki belőle pár csepp citromot.
![]()
Van neki Svájci citromcseppkiszedő kanala?
![]()
Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudja valaki, holnap nyitva lesznek a virágboltok?
Ma délig még biztosan találsz egyet- kettőt! De az ilyesmikre előre szoktunk készülni!
szerk.: Na jó, azért nem egy héttel, hogy a virág totál elszáradjon... ![]()
Nőnap lesz. Mamáim, anyukám, húgom, barátnőm, anyósjelölt, sógornőjelölt.... Költséges sportág ez a nőnap. Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni. Az a baj, hogy nem szeretek kókadt virágot adni ajándékba, ráadásul ilyenkor minden drágább. Készíthettem volna Nekik valami szépet.... Késő bánat.
ui.: Lehet összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének.... (persze ez most nem komoly) Zenetom: Virágboltok mindig nyitva vannak ilyenkor, hiszen várják a jó kis dupla bevételüket. Főleg Plázák, Teccsók, Ósanok...
este leiszom magam, a holnap ki marad
![]() ![]() Idézet: „Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni.” És mit mond a törvény a saját kertemben, általam szaporított, neveltről? Idézet: „összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének....” És mi van ha nem? ... Akor lesz egy jó kis bevételed. ![]()
nem kimondottan erre gondoltam, de ez se semmi
![]() ![]() ![]()
Állítólag minden más nap a férfiak napja. Ezt mondják a csajok.
(A2K! Ugye csak dadog a billentyűzeted? leszz = lesz) ![]()
Frankye! Azt hiszem 2:1 a multkor nekem is mondtad hogy csak 1 SZ a lesz, de ha ugy mondod lessz jobban hangzik
![]() Minden másnap? Akkor ma iszok, holnap másnap?? |
Bejelentkezés
Hirdetés |