Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   439 / 3599
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Valóban...
(#) llaci56 válasza Szebence hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Én még nem láttam olyan filmet, amit érdemes lett volna megnézni... Olvass inkább valamit!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

És egyszer már én is... (389782)
(#) DuMatyi válasza Szebence hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Az a címe, hogy maradj. Angol: stay. Szinkronizálva állítólag letölthető. A poént nem lövöm le, de nem hollywoodi hatásvadász típus, inkább az agyadat dolgoztatja. A csattanó utolsó 2 percben van. Érdemes megnézni.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Idézet:
„A csattanó utolsó 2 percben van.”

Az utolsó 2 percet? És tényleg ott van a csattanómaszlag?
(#) Szebence válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Köszi szépen a tippet!

Lacival is egyetértek, sok értelmes film nincs! Amiket mostanába csinálnak... persze vannak kivételek. Inkább spektrumot, discovery-t vagy NGC-t szoktam nézni, ha van valami számomra érdekes.

Csak már régen, nagyon régen láttam valami jó kiskalandfilmet vagy bűnügyit és most így elalvás előtt megnéznék egyet, de mythbusters-t fogok nézni a discovery-n ha még nem láttam a mai részt, mert nagy mythbusters gyűjtő vagyok és szinte az összes rész megvan és láttam már.
(#) DuMatyi válasza Szebence hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Talán fél éve nem néztem filmet. Nagyon finnyás vagyok! Egyetértek veletek a filmekkel kapcsolatos álláspontotokkal. Volt egy lyukasórám, cimbora hozta pendrive-on. Megnéztük, és vagy 15-20 percig a hatása alatt voltam.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Akkor néztél először pojnót? :wow1: :hehe:
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Azt nem tudom mikor néztem először pór nőt. De az biztos, ha az első randim összejön az óvónénivel,...
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Miért pont az óvónéni? :emptybottle: Különben is! Nem az óvónő, hanem a :google: ! Ezt ne felejtsd el!
(#) levii válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Barátnő kell nem barát szóval én inkább wikire voksolok
(#) DuMatyi válasza levii hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Nem tudom, ízlések és pofonok! Mit szólnátok, ha sok-sok Eötvös Google, vagy Eötvös Wiki szaladgálna a földön?
Levii: Nem tudjuk, gugli vajon fiú vagy lány? Szavaztatni kéne... De lehetne: Google is your girlfriend!
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Ad hoc: Nagyon citromos lett a teám. Jó éjt!
(#) sound.man hozzászólása Márc 6, 2009 /

Anya átállított valamit és minden döltbetűs a gépen... Hol lehet ezt visszaállítani? Kérdeztem, hogy hol mászkált, de természetesen ő nem csinált semmit szokás szerint. Lehet valami teszt, hogy vissza tudom-e állítani, de bebuktam mert nem. Valaki nem tudja esetleg?
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Rendszervisszaálítás az xpben. egy héttel ezelőtti állapotot állítja helyre.
(#) sound.man válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Az hol van?
(#) googa válasza sound.man hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Asztalon jobb katt >>> a legördülőből tulajdonságok menüpont >>> Megjelenés fül, és ott minden windows objektum betűtípusa és egyéb tulajdonságai beállíthatóak.
Itt jut eszembe, hogy elég, ha választasz egy másik windows témát, vagy visszaállítod 'előző' témára. Ezt a menüt ugyan úgy éred el, csak a témák fület kell választanod. Már ha xp-d van.
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Akkor vegyél ki belőle pár csepp citromot.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Van neki Svájci citromcseppkiszedő kanala?
(#) zenetom hozzászólása Márc 7, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudja valaki, holnap nyitva lesznek a virágboltok?
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Ma délig még biztosan találsz egyet- kettőt! De az ilyesmikre előre szoktunk készülni!
szerk.: Na jó, azért nem egy héttel, hogy a virág totál elszáradjon...
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Tényleg holnap Zoltán nap
(#) googa válasza Georgee hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Nőnap lesz. Mamáim, anyukám, húgom, barátnőm, anyósjelölt, sógornőjelölt.... Költséges sportág ez a nőnap. Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni. Az a baj, hogy nem szeretek kókadt virágot adni ajándékba, ráadásul ilyenkor minden drágább. Készíthettem volna Nekik valami szépet.... Késő bánat.

ui.: Lehet összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének.... (persze ez most nem komoly)

Zenetom: Virágboltok mindig nyitva vannak ilyenkor, hiszen várják a jó kis dupla bevételüket. Főleg Plázák, Teccsók, Ósanok...
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

este leiszom magam, a holnap ki marad nah jó nem, majd holnap leszaladok a gaz boltba venni valami növényt Amugy miért nincs férfi nap?
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Idézet:
„Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni.”

És mit mond a törvény a saját kertemben, általam szaporított, neveltről?

Idézet:
„összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének....”

És mi van ha nem? ... Akor lesz egy jó kis bevételed.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Már van! Egyenlőre Apák napja (Link), de leszz még több is! Nekünk is jár az egyenjogúság!
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

nem kimondottan erre gondoltam, de ez se semmi de ha a nőknél van nőnap, meg anyák napja akkor nekünk is legyen apák napja meg férfinap is amikor mi is fél áron ihatunk, és ingyen mehetünk be valamelyik éjszakai szórakozó helyre.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Állítólag minden más nap a férfiak napja. Ezt mondják a csajok.
(A2K! Ugye csak dadog a billentyűzeted? leszz = lesz)
(#) Georgee válasza Frankye hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Frankye! Azt hiszem 2:1 a multkor nekem is mondtad hogy csak 1 SZ a lesz, de ha ugy mondod lessz jobban hangzik

Minden másnap? Akkor ma iszok, holnap másnap??
(#) zenetom válasza googa hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Közbe voltam egy virágboltban, mentem mamámhoz, vettem virágot meg egyúttal megkérdetem hogy holnap nyitva lesznek-e. S lám, tényleg nyitva lesznek Elvileg reggel 8-tól du. 3-ig.
Következő: »»   439 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem