Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Régebben a feleségem is kislány volt Ma anyuka!
Hú de sok már megint a piros háromszög! Jön a tavasz, csak úgy bújnak ki a földből. Ez egyik még kicsit havas is.
Már meg lehet tekinteni! Negyed órája néztem meg!
SPÓROLÁSTESZT
Megint lebuktál! (...hogy nem olvaspl vissza...)
Visszaolvastam 3 oldalt. Először a felköszöntésre gondoltam, hogy nem köszöntem meg! Ezúton most megteszem. Köszönöm a jókívánságokat! :yes:
Majd az utolsó előtti oldalon látom, mire gondoltál! Bővebben: Link Nem hiszem el, hogy elsiklottam felette! Valami bezavar... Idézet: „Valami bezavar” Vagyok néha én is így. Ez a figyelmetlenség. Idézet: :yes: „Vonulnak a viharfelhők, helyükre bárányfelhők érkeznek!”
A moderátorok már nem tudom hányadik témát zárják be, amiben a válaszomat elfogadták! Csórósodok!
Nem igaz, hogy nem látod, ha egy témát le fognak zárni!
Pl. "három 220V-os villanykörte vezérlése basszussal..." nevű topic nem lehet túl hosszú életű!
Ez micsoda újítás
"erre a hozzászólásra jelenleg választ írnak" Ez tetszik!
Sziasztok !
Mivel ez az úgynevezett Off topic ezért bátorkodom megkérni az itteni gyantafüstben élő társaimat hogy némi segítséget nyújtsanak nekem. Indultam egy versenyen és aki úgy érzi van pár perce az szavazzon az általam készített Kawasaki dizájnra Tessék szavazni Köszönöm és üdvözletem minden hobbisnak
Dehogynem! De olyan jó érzés, hogy szereztem pontot!
Sziasztok!
Tud nekem valaki mondani Bpesten valami tisztességes hifiboltot, ahol meg is lehet hallgatni az ott lévő eszközöket? Természetesen nem a bezúzni való tízmillió wattos autóhifikre, na meg meg az ezeket árusító multinacionális áruházláncokra gondolok, még mielőtt valaki félreértene Tehát normális házi használatra szeretnék választani magamnak egy jó minőségű hangfalpárt, csak nem tudom, hogy hol lenne érdemes elkezdeni a kutakodást... Ha tud valaki segíteni, akkor kérem ne fojtsa magába az információt
Szia!
Az összeghatárt azért jó lenne ha tudnánk, mert sokféle kereskedő ill.bótos leledzik Pesten, a különböző minőségi, és árkategóriákban.
Sziasztok!
Szeretnék elmesélni nektek valamit. végzős diák vagyok egy eleketronikai középiskolában és jelentkeztem SZÉTV(Szakmai Érettségi Tanulmányi Verseny)-re. Hónapokon át készültünk a versenyre. mindenféle feladatokat oldottunk meg iskolában(nem keveset) továbbá rengeteg érettségit csináltam meg itthon, stb... egy szónak is száz a vége: rengeteget készültünk osztálytársakkal. először írtunk egy házi versenyt az iskolában mert 15 en jelentkeztünk és nem engedtek ennyi embert menni. ezt megírtuk. mehettünk 8-10 en. eljött a következő forduló ahol már központi feladatokat kaptunk. Ígéretek olyant, hogy olyan feladatot semmiképpen nem raknak bele, amit tananyagba még nem vettünk(4.osztály második félévét) Ezzel ellentétben volt egy nagy feladat ami csak arról szólt(nem vagyunk lemaradva a tananyaggal) . jó nem gond amit tudtam érettségi feladatok gyakorlásáról azt beírtam. kijavította a saját tanárunk. teljesen elfogulatlanul. kiszámolt xy pontot nekem! Nagyon örültem neki, mert úgy gondoltam megérte az elmúlt pár hónapban ennyit fáradozni ezért az eredményért. elküldtük a fővárosba a feladatlapokat kijavítva felülvizsgálatra. Ma jött a hír, hogy le pontozták az iskolámból az összes indulót! Konkrét pontokat nem írok nem az a lényeg... Iskolai kisbuszba pattantunk, mert ugye mai napon lehet csak megnézni.(több mint 100km re van Pest) szomorúan tapasztaltam, hogy picurka dolgokért vontak le pontokat felülbírálva az előző javítást. megnéztem az eredményeket. Nagyon meglepődtem, hogy 100%-al (hiba nélkül) 5 ember állt egy ugyanabból a budapesti iskolából... mögöttük pár másik ember és utána pedig 97% os ugyanolyan eredménnyel másik 5 diák ugyanabból az iskolából... nem tudom elképzelni, hogy 100%-ra egy hiba nélkül megtudta oldani ugyanúgy ugyanarról a helyről ennyi diák amikor minden hülyeségért levontak egy-egy pontot. nagyon messze áll tőlem a vádaskodás csak most nagyon el vagyok keseredve. Ami vigasztal, hogy ennyi készülés után az érettségin könnyebb dolgom lesz. aki esetleg 3. osztályos és jövőre tervezi, hogy vidéki iskolából jelentkezik ne lepődjön meg ilyesmi dolgokon... U.i.: direkt nem konkretizáltam a dolgokat, mert mint mondottam nem szeretnék ilyen nagy szavakkal dobálózni, hogyha csak feltételezéseim vannak. Skip
Nem tudom, hallottál-e már róla, hogy Országunk a korrupcióban élen jár. Miért vagy meglepődve? Persze, még fiatal vagy.
(Azért én együtt érzek veletek.)
jah és még valami! semmiképpen nem szeretnék ilyen politikai ill hasonló dolgokat belevonni a dologba
köszi llaci56! fiatal vagyok bárcsak az is maradnák
Nálunk tavaly volt ilyen selejtező a sulinkban ugyanerre a versenyre. Az iskola 3 embert volt hajlandó nevezni. Négyen jelentkeztünk. Három gyerek a dolgozatot javító tanár osztályába járt, ott tanulták az elektronikát. Én egy másik tanárnál tanultam. Volt ez érettségire felkészítő elektronikai alapozó tantárgy. Én oda jártam, meg az előző "csoportból" két gyerek. Szóval a harmadik gyerek még csak nem is elektronikából érettségizett... Persze, hogy nem voltam benne a továbbjutó 3 főben... De nem izgat, 4-re érettségiztem a tárgyból, nincs okom panaszra!
Hali! Szegeden volt tavaly és volt olyan aki az iskolai fordulóban 1.helyen volt és a döntőbe meg csak tizen valamennyi! Azok utólag belejavíthattak vagy valami.
Azon nem kell parázni, majd ott már egyetemi tanárok javítják és saját teljesítmény számít!
hát nem parázok! mivel nem jutok tovább ez a kis dolog miatt! éppen pont a vonal alá csúsztam ez a zavaró
nagyon örülnék ha mehetnék... dehát...
Nézd, én speciel nagyon tudom becsülni azokat az emberekete akik hajlandóak áldozni időt a tanulásra. Egyre inkább csak a döglés, az ivás, meg a pendülés menő... (Tisztelet a kivételeknek és természetesen Neked is!)
Egyet azért ne felejts el: A megszerzett tudásodat nem vehetik el Tőled! (Még lepontozással sem) Summa-summárum, fel a fejjel, kolléga!
nah látod ezért érdemes ezt az oldalt olvasni! rávilágítanak a lényegre mindig tudom amugy magamtól is (vagyis sokan mondták mindent elvehetnek házat autót pénzt de a tudás az egyetlen amit nem)
most így jártam ha felvesznek egyetemre akkor semmi gáz ha az itt szerezhető plusz pontok hiányoznának akkor majd mérgelődök még egy kört. Respect HE! |
Bejelentkezés
Hirdetés |