Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Hát nem tudtam. Nem is nagyon érdekelt, hogy hol élt, csak az, hogy miket csinált.
Hmm ezek szerint tényleg ritka mert úgy átsilottunk a kérdés felett
Nem! A cső az ami Csehszlovák Nikola Tesla pedig Horvát!
Laci a gyárra mondta, hogy csehszlovák. :yes:
Már nem tudom, hogy mi van, mert beszéltek itt a gyárról, meg magáról Tesláról is. Azért Márkot sem kell leszidni. lehet, hogy pont akkor írta a hsz-t amikor be lett rakva a link és azt pont nem látta, mert akkor még nem volt ott, amikor elkezdte az írást.
Szerk.: A kis "t" csak félregépelés. Valahogy mindig hamarabb nyomom a betűket, mint a shiftet.
Nem baj, betudjuk annak, hogy kihagyott a SHIFT gombod. Inkább kis té-vel, mint kistévé-vel.
Én nem nagyon hallgatok magasakat, nem is az a cél, hogy örökre megmaradjon, hanem az, hogy halljak valami igazán erős csövest.
2.5 menet/V, akkor 13V-os szekunder=32.5 menet, tekerek 32-t. Milyen huzalból kell (inkább átmérő, ne keresztmetszet)? Megyek a pincébe, meg hívom a Zolit ! Köbzoli: csak nem a börze miatt is írtad !
Megint csend van! Ezt nem szeretem!
Márk ITT nincs csend nálam pont halgatózom a GU50 sé met !
Húúú... Te is a GU-50-el jössz?! Nekem is tetszik. Csak nincs 1 sem !
A SE 10W körül tud, én PP-t akarok építeni egy próba erejéig. Nem gond, majd legközelebb viszem Zolihoz a mikróból való kimenőt, és építünk egyet !
Hát igen mert most még ez a favorit , bár még csak 99% ban van kész de azért halgatni még lehet . Reméllem már ezen a héten betudom végre fejezni azutolsó símításokat is rajta ? Ja nyisd ki az ablakot köldök át egy két GU -t
Hol is laksz? Hányas voltál kiscsődobásból? Hoppá! Nagycsődobásból!
Ja! Meghajtócsövet meg majd csinálok gyógyszeresüvegből!
Idézet: Ez nem titok a helyiség neve akár lehetne egy cső tipusjelzése is ? Apc gyakorlatilag olyan mint a PCL, vagy az ECL „Hol is laksz?”
Akkor Apc-on laksz? Melyik megyében van? A fűtése hány V-os?
3032 volt a fűtése és nagyon Hevesen izzik.
Hát 3032V-tól már izzhat is! Megkerestelek, nem laksz valami közel, én Gy-M-S megyében Csorna mellett, Bősárkányban lakok. 1 cső nem lenne jó, igaz a semminél az is több, PP-t akartam építeni. Ha az enyém lenne a cső egybenhagynám, nem lenne gond, ha mono.
Szerk.: Nincs 500V-os trafóm sem, meg 600V-os kondim sincs. Meg még a meghajtócsővel is gond lenne, igaz azt JZoli adna, mondta.
Van kettő EAF42-m,meg egy ECH42-m. Ezekkel esetleg ha meg lehetne hajtani őket.
Az ablak nyitva, egy kicsit hideg van!
Miért van nyitva? Csak nem Köbzoli küld csöveket fénypostán?
Nem, CIROKL akart küldeni. Az ablakot már becsuktam! Zoli! Nehogy kitörd!
Most látom, azt írod, hogy egy két GU-t! Tehát nem egy darabra gondoltál. Nekem csak akkor kell, ha Neked az felesleges, nem használnád semmire. Ha jól tudom, ezeket Te is úgy kaptad.
Én küldenék neki csöveket csak sajna tőlem olyan messzi lakik hogy oda még a postás is kb egy fél év alatt ér oda ! Viszont már a + nem használatos csöveimet olyan 180-200 darab környékén a Müszi örökölte tőlem , már neki a gyűjteményét gazdagítják! Igen van két GU50 -em + ba !A többi 8-on kivül !
Hát tényleg messze laksz! Akkor a Müszi azokból épített GU-50 SE-t nem? Vagy annyi csövet kapott?
Azokban nem volt GU? Azok szinte már csak gyűjteménybe valóak voltak ? Müszi gazdának már majdnem 1000 darabja lett ezekkel eggyüt!
Ha Müszi elérte az 1000db-ot, akkor a többi csövet lehet hozzám küldeni. Be kell érni Müszi mestert.
Ja hogy nem volt! Azt hittem először, annyit adott érte. 10 db GU-50? Miért nem építettél sztereó PPPP-t? Akkor még maradt volna 2db, tartaléknak.
gr89: Osztozzunk inkább! Ki is volt, aki nem kérte ingyen a szkópcsöveket? Talán Te (gr89) vagy Danaman?
Én biztos nem voltam. Ha adták volna vittem volna. Hű de sok volna lett ebbe a mondatba.
Akkor nem tudom ki volt, de Nekünk is elküldhette volna.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |